![]() |
2013.06.02. 10:51
nagy.matyika írta:Ha cserélem van valami más vagy újabb fajta leömlő ami passzol a motorra? Ennek nem sok értelme lenne, hogy ugyan ilyet tegyek rá
2013.06.02. 13:29
jlaci74 írta:Baloghgy írta:Nem volt összekódolva...
Ja és rájottek hogy miért rángat a válto... hát láttam én olajcseppeket a garázsban de hát gondoltam biztos a 206osból csepeg...aztán végül az 5ösből méghozzá a váltóból!!
Pedig tipikus e60 probléma, a műanyag karter ( ami egyben a szűrő is ) elreped és ráadásul nem olcsó...
Egyébként miért rángatott, olyan sok hiányzott már belőle?
2013.06.02. 17:26
Gallaca írta:nagy.matyika írta:Ha cserélem van valami más vagy újabb fajta leömlő ami passzol a motorra? Ennek nem sok értelme lenne, hogy ugyan ilyet tegyek rá
Nem tudom a 35d-re jó-e, de az E60 30d-re rá szokták tenni a E39 30d öntvény kipufogócsonkját. De ebben állítólag kisebbek a járatok, és megváltozik a motoröblítésteljesítménycsökkenéshez vezet. Az új is kibír 250-et, és gyári
Bár nem tudom mibe fájhat...
2013.06.11. 22:54
2013.06.12. 06:47
nagy.matyika írta:e60 535d-nél tapasztaltatok már olyat, hogy a fordulatszámmérő ingazodik? A motoron nem venni észre semmit, de egy ici picit hajlamos mozogni. Emelkedőn meg tempomattal volt, hogy 200 rpm-et kilengett, pedig az autón nem volt semmi érezhető. Mi lehet a gond szerintetek?
2013.06.12. 07:12
Labi írta:nagy.matyika írta:e60 535d-nél tapasztaltatok már olyat, hogy a fordulatszámmérő ingazodik? A motoron nem venni észre semmit, de egy ici picit hajlamos mozogni. Emelkedőn meg tempomattal volt, hogy 200 rpm-et kilengett, pedig az autón nem volt semmi érezhető. Mi lehet a gond szerintetek?
Lepke 35d-én is az alapjárat elég rondán ingadozik. Nála sem érezhető semmi ezen kívül.
2013.06.12. 09:58
lepke írta:Labi írta:nagy.matyika írta:e60 535d-nél tapasztaltatok már olyat, hogy a fordulatszámmérő ingazodik? A motoron nem venni észre semmit, de egy ici picit hajlamos mozogni. Emelkedőn meg tempomattal volt, hogy 200 rpm-et kilengett, pedig az autón nem volt semmi érezhető. Mi lehet a gond szerintetek?
Lepke 35d-én is az alapjárat elég rondán ingadozik. Nála sem érezhető semmi ezen kívül.
Helo
Nálam ez már hat éve így működik,nem érdemes vele foglalkozni
Ez is egy betegség a 35d-nél, tíz kocsiból kilencnél ezt produkálja a fordulatszámmérő
2013.06.12. 10:01
2013.06.12. 13:20
2013.06.13. 14:21
jlaci74 írta:lepke írta:Labi írta:nagy.matyika írta:e60 535d-nél tapasztaltatok már olyat, hogy a fordulatszámmérő ingazodik? A motoron nem venni észre semmit, de egy ici picit hajlamos mozogni. Emelkedőn meg tempomattal volt, hogy 200 rpm-et kilengett, pedig az autón nem volt semmi érezhető. Mi lehet a gond szerintetek?
Helo
Ez is egy betegség a 35d-nél, tíz kocsiból kilencnél ezt produkálja a fordulatszámmérő
Nem akarok ünneprontó lenni, de ugyan ezt produkálta egy ismerősöm 535d-je. A márkaszerviz megállapította a hiba okozóját, nyomaték-konverter ( citrom, wandler, devander... ) , kicserélték, cirka 800e. volt
Nem vitaindítónak szánom, tudom , hogy qrva sok meg ennyiért váltó is van, ... ezek száraz tények...
2013.06.14. 08:47
lepke írta:Labi írta:nagy.matyika írta:e60 535d-nél tapasztaltatok már olyat, hogy a fordulatszámmérő ingazodik? A motoron nem venni észre semmit, de egy ici picit hajlamos mozogni. Emelkedőn meg tempomattal volt, hogy 200 rpm-et kilengett, pedig az autón nem volt semmi érezhető. Mi lehet a gond szerintetek?
Helo
2013.06.14. 12:53
2013.06.14. 19:51
Labi írta:Na ne csigázz minket
2013.06.15. 11:14
hamoriarpi írta:Labi írta:Na ne csigázz minket
Fel kell hívni és megkérdezni. Szoftveres történet.
2013.06.15. 11:25
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:Labi írta:Na ne csigázz minket
Fel kell hívni és megkérdezni. Szoftveres történet.
El kell vinni és megcsinálja...
Felesleges kérdezni,... "anti-kommunikatív" ...
2013.06.15. 18:43
2013.06.15. 18:52
steveboy21 írta:Hello Mindenkinek!
Egy kis segítség kellene. Mai nap sok dugózás és klímázás közepette bejelzett a komputer, hogy magas a víz hőmérséklete. Gyorsan kikapcsoltam a klímát fűtés rá, majd eltűnt a hibajelenség. Ezután visszakapcsoltam a klímát majd 15 perc menet után újra bejelzett hogy magas a víz hőmérséklete és bejelzett az olaj piktogram, hogy kevés az olaj. Megálltam, megnéztem az olajat, úgy látom hogy a max fölött áll egy mm-el. Rátettem a gépet, hibakód nincs. Az alsó cső is forró tehát gondolom a termosztát jó. A hűtőventilátor forog mint a güzü, de nem tudom hogy ennél is van-e külön venti a klímához. Mi lehet a baj? A másik kérdés hogy a szellőző rács mögött van nekem egy vagyis egy-egy műanyag lapát, ami lezárja a levegő útját ami megy a hűtőhöz. Az mi lehet és normális-e az hogy mindig zárva van?.
Előre is köszönöm a segítséget.
2013.06.15. 19:09
muhaati írta:steveboy21 írta:Hello Mindenkinek!
Egy kis segítség kellene. Mai nap sok dugózás és klímázás közepette bejelzett a komputer, hogy magas a víz hőmérséklete. Gyorsan kikapcsoltam a klímát fűtés rá, majd eltűnt a hibajelenség. Ezután visszakapcsoltam a klímát majd 15 perc menet után újra bejelzett hogy magas a víz hőmérséklete és bejelzett az olaj piktogram, hogy kevés az olaj. Megálltam, megnéztem az olajat, úgy látom hogy a max fölött áll egy mm-el. Rátettem a gépet, hibakód nincs. Az alsó cső is forró tehát gondolom a termosztát jó. A hűtőventilátor forog mint a güzü, de nem tudom hogy ennél is van-e külön venti a klímához. Mi lehet a baj? A másik kérdés hogy a szellőző rács mögött van nekem egy vagyis egy-egy műanyag lapát, ami lezárja a levegő útját ami megy a hűtőhöz. Az mi lehet és normális-e az hogy mindig zárva van?.
Vedd ki a hűtőt, és mosd át a klímahűtő, és a vízhűtő " KAS " részét. Komplett kosztárolót fogsz találni rajtuk.
2013.06.15. 19:10
muhaati írta:steveboy21 írta:Hello Mindenkinek!
2013.06.15. 19:23
steveboy21 írta:
Gondolod hogy csak ennyi a hiba? Jó lenneÉs az a műanyag szellőző lezáró rács mi lehet?