Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.10. 00:20

lepke írta:
tibi666 írta:Na, majd valami ilyesmit szeretnénk venni, mint ez: 525d Touring

Csak nem a 2.5-ös 25d-vel, hanem a 3 literes 25d-vel, illetve nagy navival, meg normális klímával.
Színben, kárpitozásban gyönyörű. És ott a panorámatető is.
Nevelőapám volt a héten Baján, megnézte ezt az autót élőben, azt mondja, nagyon meggyőző volt.

Helo
A nevelő apád NÉZZEN jobban szét
Ebben van olyan 300-ezer kilométer és nagyon mezei :cry: :cry:

Szia Zoli!

Ezért is írtam, hogy ilyesmit szeretnénk. A belseje nagyon tetszik.
De FAPAD!!!!!!
Plusz mi 2007-est, vagy annál fiatalabbat akarunk, amiben a 25d motor már 3 literes.

2010.10.10. 12:38

tibi666 írta:
lepke írta:
tibi666 írta:Na, majd valami ilyesmit szeretnénk venni, mint ez: 525d Touring

Csak nem a 2.5-ös 25d-vel, hanem a 3 literes 25d-vel, illetve nagy navival, meg normális klímával.
Színben, kárpitozásban gyönyörű. És ott a panorámatető is.
Nevelőapám volt a héten Baján, megnézte ezt az autót élőben, azt mondja, nagyon meggyőző volt.

Helo
A nevelő apád NÉZZEN jobban szét
Ebben van olyan 300-ezer kilométer és nagyon mezei :cry: :cry:

Szia Zoli!

Ezért is írtam, hogy ilyesmit szeretnénk. A belseje nagyon tetszik.
De FAPAD!!!!!!
Plusz mi 2007-est, vagy annál fiatalabbat akarunk, amiben a 25d motor már 3 literes.

Pedig egyre olcsóbbak lesznek!

2010.10.10. 15:35

simi64 írta:Pedig egyre olcsóbbak lesznek!

Ez olyan olcsó,hogy nem is létezik... :lol:

2010.10.10. 16:19

strobi írta:

Helo
Már el is vitték :lol: :lol:

2010.10.10. 20:59

lepke írta:
strobi írta:

Helo

Igaz 2004-es volt, de fekete sport bőrbelsővel, mindössze 2.200.000-ért

2010.10.12. 22:58

simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:

Helo

Helo
Meg a hozzá tartozó hitellel

2010.10.12. 23:44

lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:

Helo

Helo

Mindenhova be kell írnod valamit ? :D

2010.10.12. 23:53

Oroszlan írta:
lepke írta:
simi64 írta:
lepke írta:
strobi írta:

Helo

Helo

Mindenhova be kell írnod valamit ? :D

Ja egy csomaggal kevesebb

2010.10.25. 17:59

Ez is egy szép kis Touring

Akárhogy is nézem, ez egy 3 éves BMW. Az ára magáért beszél :!:

Ez nem a Déli pu-nál van?
Ott ennyi Bömöst árulnak? 8O
És ilyen óccsón? 8O

2010.10.25. 18:08

ruckroland írta:
simi64 írta:Ez is egy szép kis Touring

Akárhogy is nézem, ez egy 3 éves BMW. Az ára magáért beszél :!:

Ez nem a Déli pu-nál van?
Ott ennyi Bömöst árulnak? 8O
És ilyen óccsón? 8O

Ezek Németországban készült fotók. A mobile.de -ről szedte le a nepper. Lehet, most fogja behozni vagy kamu a hirdetés.

A 3. képet nézd!

Azt írja, érvényes magyar okmányokkal.

Lepkének

2010.11.19. 01:57

Helló!

Ez lett kinézve illetve foglalózva! Talin majd átnyálazzuk kicsit...

használtautó

Üdv!

Re: Lepkének

2010.11.19. 09:05

Pocilaci írta:Helló!

használtautó

Üdv!

pont ezt küldtem a Lepkének, hogy nézze meg, véleményezze! :lol: ...szép darab nagyon, tetszik nekem is! 8)

Gratula hozzá!!! ...azért majd ha felém jársz, mutasd meg! :D

2010.11.19. 09:34

használtautó

Üdv!

Nagyon jó a felszereltség, tetszetős darab!

Vajon a króm felni alatt mit érthet az eladó? :roll:

2010.11.19. 09:45

használtautó

Üdv!

Főnök és lesz hozzá zsé is fenntartani? Mert mint lepke mondta nem megvenni a nagyszám hanem javítgatni. És mennyi a kilóméter 150e fölött??

Jackson, aki inkább kihagyná az E61 lépcsőt és F10-re pályázik majd késöbb

2010.11.19. 09:47

jackson írta:

használtautó

Üdv!

Főnök és lesz hozzá zsé is fenntartani? Mert mint lepke mondta nem megvenni a nagyszám hanem javítgatni. És mennyi a kilóméter 150e fölött??

szívemből beszélsz:)

2010.11.19. 09:52

kzolee írta:

használtautó

Üdv!

Nagyon jó a felszereltség, tetszetős darab!

Vajon a króm felni alatt mit érthet az eladó? :roll:

Azért a Dynamic Drive-ot meg kéne nézni, hogy van-e benne, erre nem vennék mérget.
Mert például a leírás szerint rádiósmagnó is van benne.
De hol ? :D

Szerezd meg az alvázszámot és győződj meg róla pontosan.

2010.11.19. 10:27

jackson írta:

használtautó

Üdv!

sztem lepke leírása, nem nevezhető éppen reprezentatívnak! ...meg sztem túlmisztifikálod ezt az E60 dolgot. sztem az e60 annyira drága az E39-hez képest, mint anno volt a 39 a 34-hez képest. (...bár nem vagyok ebből a szempontból hiteles, hiszen nem volt 34-em...) ...de úgy gondolom, hogy az F széria komplikáltsága okozza majd azt, hogy 10 évesen a kutya se fogja tudni használni és használtan megvenni. ..így szetm arra ne pályázz....de remélem nincs igazam!

2010.11.19. 11:42

Labi írta:sztem lepke leírása, nem nevezhető éppen reprezentatívnak! ...meg sztem túlmisztifikálod ezt az E60 dolgot. sztem az e60 annyira drága az E39-hez képest, mint anno volt a 39 a 34-hez képest. (...bár nem vagyok ebből a szempontból hiteles, hiszen nem volt 34-em...) ...de úgy gondolom, hogy az F széria komplikáltsága okozza majd azt, hogy 10 évesen a kutya se fogja tudni használni és használtan megvenni. ..így szetm arra ne pályázz....de remélem nincs igazam!

Akkor beszéljünk tényekről (adatok Lepke+Alpina forrásból) misztifikáció helyett:
- porlasztó csúcs csere 90eFt darabja hat hengerhez és izzitó gyertyát is kell cserélni 18eft/db. A vége 720eft munkadíjastól.
- egy rohadt turbócső 50eFt (pedig egy fém darab)
- motorház tető (mivel aluminíum javíthatatlan és könnyen sérül bontóban) hibátlant nem találsz új 160eFt (még festés nélkül). Ugyan ez egy E39-esben ami még javítható is csak 80eFt.
Folytassam. Ez nem a E39-es Üzemeltetési költség kategória. Lepke szerint 500eFt otthon legyen bent külön a kocsira félre rakva ha E60-at akarsz és van benne valami. Hiszek neki ebben.
Már csak azért is mert olyan tagok is hivogatják akik nagyot szívtak E60 üzemeltetési költség fronton és bólogatva térnek vissza "Zoli nem gondoltam, hogy komolyan írod".

Az E65 és utánna E60-ban MÁR megjelent komplikáltság és az elején az újdonságok kiforratlansága, már okozza azt a gondot ami miatt jelenleg is nagyon esett a használt piacon az E6x sorozat ára. A piac kegyetlen itéletet mond.

Az F10-et majd meglátjuk. Én is csak reménykedni tudok, de az idővel kiderül.

Jackson, ha 2004 akkor inkább egy nagyon tuti full E39 Touring-ot vett volna és kivár az F10 reményéig

2010.11.19. 12:06

jackson írta:
Labi írta:sztem lepke leírása, nem nevezhető éppen reprezentatívnak! ...meg sztem túlmisztifikálod ezt az E60 dolgot. sztem az e60 annyira drága az E39-hez képest, mint anno volt a 39 a 34-hez képest. (...bár nem vagyok ebből a szempontból hiteles, hiszen nem volt 34-em...) ...de úgy gondolom, hogy az F széria komplikáltsága okozza majd azt, hogy 10 évesen a kutya se fogja tudni használni és használtan megvenni. ..így szetm arra ne pályázz....de remélem nincs igazam!

Akkor beszéljünk tényekről (adatok Lepke+Alpina forrásból) misztifikáció helyett:
- porlasztó csúcs csere 90eFt darabja hat hengerhez és izzitó gyertyát is kell cserélni 18eft/db. A vége 720eft munkadíjastól.
- motorház tető (mivel aluminíum javíthatatlan és könnyen sérül bontóban) hibátlant nem találsz új 160eFt (még festés nélkül). Ugyan ez egy E39-esben ami még javítható is csak 80eFt.
Folytassam. Ez nem a E39-es Üzemeltetési költség kategória. Lepke szerint 500eFt otthon legyen bent külön a kocsira félre rakva ha E60-at akarsz és van benne valami. Hiszek neki ebben.
Már csak azért is mert olyan tagok is hivogatják akik nagyot szívtak E60 üzemeltetési költség fronton és bólogatva térnek vissza "Zoli nem gondoltam, hogy komolyan írod".

Az E65 és utánna E60-ban MÁR megjelent komplikáltság és az elején az újdonságok kiforratlansága, már okozza azt a gondot ami miatt jelenleg is nagyon esett a használt piacon az E6x sorozat ára. A piac kegyetlen itéletet mond.

Jackson, ha 2004 akkor inkább egy nagyon tuti full E39 Touring-ot vett volna és kivár az F10 reményéig

Mernék veled egy fogadást kötni, hogy az F10 fenntartása sem lesz olcsóbb, sőt. Még magasabb környezetvédelmi normának kell megfelelnie, ezért még több bonyolult drága alkatrész és elektronika lesz benne.

2010.11.19. 12:13

jackson írta:

Egy izzítógyertyát kapsz 6 ezerért is, kedvezmény nélkül a Bárdinál. Nem gyári, hanem NGK. Japán a cucc, szerintem tökéletes.
Turbócsövet is lehet venni töredékéből, abból se feltétlen kell gyári, de tudom, hogy ez gyakori hiba.

A porlasztók minden autóhoz sokba kerülnek, és egyre többe fognak. Nem tudom, hogy mennyibe kerül egy E39 530d-hez..... 1.5-ös Renault dízelbe is minimum 50 ezer darabja, ahhoz képest egy BMW dízel jóval komolyabb technika.

Motorháztetőt se cserélsz minden nap. Nyilván, ha megtörténik a baj, akkor ez nem vigasztal.
De szerintem nem annyira vészes a dolog, mint gondolod. És 99%-ra mondanám, hogy az F10 nem lesz olcsóbb. Még sokkal bonyolultabb technika van benne.
Hozzászólás küldése

VigLink badge