![]() |
2010.09.07. 07:59
2010.09.07. 09:17
leto írta:Hát sajnos nálam semmilyen lehetőséget nem kínál fel telefon keresésére, csupán ennyit ír ki:
És ilyen a tárolórekeszem:
2010.09.07. 09:22
kzolee írta:leto írta:Hát sajnos nálam semmilyen lehetőséget nem kínál fel telefon keresésére, csupán ennyit ír ki:
És ilyen a tárolórekeszem:
Szia!
Fent a tükör fölött, ahol a térképolvasó lámpa van, ott találtál mikrofont?
2010.09.07. 12:34
2010.09.07. 12:58
SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
( világítás topicot nem találtam meg vki tegye át ha rossz helyen van ez )
2010.09.07. 14:42
simi64 írta:SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
Ha a "Vaterásra" gondolsz, a Viper klubtárs azt rakta E39-be.
Állandóan "hunyorgat" neki. Pislákol, ha kell, ha nem.
2010.09.07. 14:51
SoundkeY írta:simi64 írta:SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
...azt nemtudom, a powerfanaticson hírdetett de itt a közvetlen link http://schmiedmann.hu/
jobb oldalt ha lefelé görgeted......van piros,kék, meg jégfehér....ez utobbi érdekelne persze csak ha nem villog és nincs hibaüzenet stb.
2010.09.07. 14:55
lepke írta:SoundkeY írta:simi64 írta:SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
...azt nemtudom, a powerfanaticson hírdetett de itt a közvetlen link http://schmiedmann.hu/
jobb oldalt ha lefelé görgeted......van piros,kék, meg jégfehér....ez utobbi érdekelne persze csak ha nem villog és nincs hibaüzenet stb.
Helo
Ezek a nem GYÁRI dolgok a BMW-(re vagy be) szerelni elég GAGYIN mutat
2010.09.07. 16:23
leto írta:lepke írta:SoundkeY írta:simi64 írta:SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
Helo
E39-re anno és is vettem ilyet és valóban pislákol, valamint az átalakító egység állandóan tönkre megy, egy év alatt mind a kettő tönkrement, de persze gariban kicserélték.
2010.09.07. 16:40
2010.09.07. 17:42
leto írta:Egyébként a telefonra visszatérve, most voltam a BMW-nél és azt mondják, nincs beépítve kihangosítás a kocsibaEzért nem is ismer fel semmit és nincs is menüben a kellő menüpont.
Habár azt is mondták, hogy elő van készítve, mert bent vannak a mikrofonok, meg a telefon gomb is "funkcionális", de be kell építeni a többi cuccot, ami kb 200-250 e Ft, szóval azt hiszem most egy kicsit hanyagolom ezt a telefontémát, marad a headset
2010.09.07. 18:42
leto írta:Egyébként a telefonra visszatérve, most voltam a BMW-nél és azt mondják, nincs beépítve kihangosítás a kocsibaEzért nem is ismer fel semmit és nincs is menüben a kellő menüpont.
Habár azt is mondták, hogy elő van készítve, mert bent vannak a mikrofonok, meg a telefon gomb is "funkcionális", de be kell építeni a többi cuccot, ami kb 200-250 e Ft, szóval azt hiszem most egy kicsit hanyagolom ezt a telefontémát, marad a headset
2010.09.07. 19:00
2010.09.07. 21:15
Oroszlan írta:leto írta:Egyébként a telefonra visszatérve, most voltam a BMW-nél és azt mondják, nincs beépítve kihangosítás a kocsibaEzért nem is ismer fel semmit és nincs is menüben a kellő menüpont.
Akkor már értem, de ha már megígértem íme:
ha belépek a telefon menübe ez jön be
kb 10 másodperc után ez
majd a beállításokra rámen ez jön
utána pedig ez
tovább nem folytattam.
De elérhető a beállítás innét is:
így
és ekkor újra a PÁROSÍTÁS menüje jön be.
2010.09.07. 22:34
Nekem kb 3 éve van benne ilyen fehér led a karika megvilágításba és nem villog nem írogat hibát.SoundkeY írta:leto írta:lepke írta:SoundkeY írta:simi64 írta:SoundkeY írta:Mennyire bonyolult az angel eyes karikák megvilágítását kicserélni......mert a gyári csúnya sárgás....es van már "jéghideg ledes".....állítolag hibaüzenet nélkül 10 papírér.
Csinált már vki ilyet ?
Helo
E39-re anno és is vettem ilyet és valóban pislákol, valamint az átalakító egység állandóan tönkre megy, egy év alatt mind a kettő tönkrement, de persze gariban kicserélték.
Ofc, problémát nem akarok venni magamnak.
2010.09.07. 22:37
leto írta:Oroszlan írta:leto írta:Egyébként a telefonra visszatérve, most voltam a BMW-nél és azt mondják, nincs beépítve kihangosítás a kocsibaEzért nem is ismer fel semmit és nincs is menüben a kellő menüpont.
Akkor már értem, de ha már megígértem íme:
ha belépek a telefon menübe ez jön be
kb 10 másodperc után ez
majd a beállításokra rámen ez jön
utána pedig ez
tovább nem folytattam.
De elérhető a beállítás innét is:
így
és ekkor újra a PÁROSÍTÁS menüje jön be.
Nagyon köszönöm a segítséget Oroszlan!![]()
Lehet, hog ymajd megpróbálok valahonnan keríteni megfelelő áron hardvert hozzá, pedig nagyon élveztem volna vezetés közben a telefonálást így
Mindenesetre még nem adtam fel, egyszer lehet, hogy beépíttetem.
2010.09.12. 10:04
2010.09.12. 11:59
SoundkeY írta:E60-hoz , gyári vagy jóféle után gyártott gumiszőnyeget tud vki ?
2010.09.12. 13:13
2010.09.12. 15:57
pistino1 írta:SoundkeY írta:E60-hoz , gyári vagy jóféle után gyártott gumiszőnyeget tud vki ?
szőnyegek