![]() |
2015.10.13. 17:18
nagy.matyika írta:Nem célravezető megoldás. Régen is volt, aki ezt csinálta, de kérdem én, akkor miért nem veszi ki az egészet, csináltad a helyére egy csődarabot és írat egy rendes programot az autóra? Nem lesz 100%-ban füstmentes, de lényegesen jobb lesz, mint a tákolt szűrővel.
2015.10.13. 17:50
nagy.matyika írta:Nem célravezető megoldás. Régen is volt, aki ezt csinálta, de kérdem én, akkor miért nem veszi ki az egészet, csináltad a helyére egy csődarabot és írat egy rendes programot az autóra? Nem lesz 100%-ban füstmentes, de lényegesen jobb lesz, mint a tákolt szűrővel.
2015.10.13. 18:43
2015.10.13. 18:56
nagy.matyika írta:Még egy kérdés merül fel bennem. Ilyenkor, hogy megy át műszakin a kocsi korrekt vizsgaállomáson? Szerintem sehogy.
2015.10.13. 20:18
nagy.matyika írta:Egyszerű a válasz, károsabb, mint a kormoló régi dieselek, mert azt legalább megszűrte az orrod, ez meg tele van apró rákkeltő részecskékkel, de "elegánsabb". Röviden tömören ennyi, nem kell túlmagyarázni.
Mit veszel észre?
- egyrészt a megszokotthoz képest körülbelül duplája a fogyasztás pályán, másrészt pedig jól hallható búgó hang hallatszik. Utána pedig egészen máshogy megy az autó.
2015.10.13. 21:04
nagy.matyika írta:Még egy kérdés merül fel bennem. Ilyenkor, hogy megy át műszakin a kocsi korrekt vizsgaállomáson? Szerintem sehogy.
2015.10.13. 21:26
kzolee írta:nagy.matyika írta:Még egy kérdés merül fel bennem. Ilyenkor, hogy megy át műszakin a kocsi korrekt vizsgaállomáson? Szerintem sehogy.
A VW-nek van rá megoldása.
Azért kicsit nekünk is jó lenne az a benzinár; mindannyian M62-vel döngetnénk... Szép álom
2015.10.13. 22:35
SvidronyA írta:kzolee írta:nagy.matyika írta:Még egy kérdés merül fel bennem. Ilyenkor, hogy megy át műszakin a kocsi korrekt vizsgaállomáson? Szerintem sehogy.
A VW-nek van rá megoldása.
Nekik is.
Szerk.: nehogymá' az Egyesült Államokban megtörjön a V8 5,7l hegemóniaAzért kicsit nekünk is jó lenne az a benzinár; mindannyian M62-vel döngetnénk... Szép álom
2015.10.14. 06:26
Rjani530d írta:nagy.matyika írta:Egyszerű a válasz, károsabb, mint a kormoló régi dieselek, mert azt legalább megszűrte az orrod, ez meg tele van apró rákkeltő részecskékkel, de "elegánsabb". Röviden tömören ennyi, nem kell túlmagyarázni.
Mit veszel észre?
- egyrészt a megszokotthoz képest körülbelül duplája a fogyasztás pályán, másrészt pedig jól hallható búgó hang hallatszik. Utána pedig egészen máshogy megy az autó.
Hát én már 11 ezret mentem vele, de még ilyet nem tapasztaltam. Akkor az enyém még biztos nagyon jó.
2015.10.14. 11:50
rockerekhu írta:Rjani530d írta:nagy.matyika írta:Egyszerű a válasz, károsabb, mint a kormoló régi dieselek, mert azt legalább megszűrte az orrod, ez meg tele van apró rákkeltő részecskékkel, de "elegánsabb". Röviden tömören ennyi, nem kell túlmagyarázni.
Mit veszel észre?
Hát én már 11 ezret mentem vele, de még ilyet nem tapasztaltam. Akkor az enyém még biztos nagyon jó.
Vagy el van tomodveha minden jo 500km kent csinalja maganak ha minden adot hozza vizho sebbeseg fordulat,ha sokat van varosban hasznalva vagy rovid tavokon akkor 250 km kent,a gyari Ecu igy van programozva tudtomal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.10.14. 11:59
rockerekhu írta:Rjani530d írta:nagy.matyika írta:Egyszerű a válasz, károsabb, mint a kormoló régi dieselek, mert azt legalább megszűrte az orrod, ez meg tele van apró rákkeltő részecskékkel, de "elegánsabb". Röviden tömören ennyi, nem kell túlmagyarázni.
Mit veszel észre?
Vagy el van tomodveha minden jo 500km kent csinalja maganak ha minden adot hozza vizho sebbeseg fordulat,ha sokat van varosban hasznalva vagy rovid tavokon akkor 250 km kent,a gyari Ecu igy van programozva tudtomal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.10.25. 12:36
2015.11.02. 06:21
2015.12.08. 13:38
2015.12.08. 15:08
nagy.matyika írta:Harmadjára fordul elő, hogy utas oldali ülésfoglaltság jelző szakadást ír a diag. Azért nem értem a dolgot, mert hibakód törlés után normálisan működik a foglaltság jelző. Ülés csatlakozói már meg lettek fújva kontaktspray-vel, nem segített sajnos.
Túrtam a Realoem-et, de nem találtam meg az ülésfoglaltság jelzőt külön sajnos. Aki már járt így tud adni néhány tippet, hogy mi lehet az esetleges probléma? Ha foglaltságjelző a probléma, akkor mennyibe kerülne a komplett csere?
B terv, nem szép dolog, de az emulátor gondolata. Az alábbi weboldalon pontosan úgy írják le a működést, ahogy a foglaltságjelző és a biztonsági öv használatára figyelmeztető rendszer működését érteném. A probléma nálam csak a mi van, ha mégsem nyílik![]()
http://www.autodigit.hu/ulesfoglaltsag- ... lator.html
2015.12.08. 16:11
2015.12.08. 17:02
nagy.matyika írta:Azért nem értem, hogy mi a gond, mert van, hogy 1-2 hét után jön vissza a probléma.
Az általam linkelt emulátor elvileg kérhető olyan formában, hogy alapból bekötöttnek lássa a biztonsági övet. (Természetesen ettől függetlenül nálam alap, hogy be legyen kötve mindenki).
Én is ettől tartok, hogy körülbelül egy 100-as lenne a munka, a komfort ülést meg bontsa meg szépen, aki tudja..
Próbálj meg valakitől kérni tesztként ha azzal nem lesz hiba akkor lehet tovább gondolkozni!!! 2015.12.08. 20:03
2015.12.08. 23:57
)2015.12.09. 03:31
kzolee írta:Remélem eladáskor majd a hirdetésben jelezni fogjátok a légzsákrendszer kókányolást.