![]() |
2012.04.05. 16:43
2012.04.05. 16:46
2012.04.05. 18:21
2012.04.05. 19:00
2012.04.05. 20:04
steveboy21 írta:Gyári E34 M5 felni van rajta.
2012.04.05. 21:20
kzolee írta:Nem hiba a hirdetésben, csak engem érdekel:
Milyen felnik vannak rajta? Mert úgy néz ki, mint a gyári styling 21, viszont a közeli képen úgy tűnik, mintha egybeöntött lenne...
2012.04.06. 16:14
2012.04.06. 18:48

2012.04.06. 19:54
kzolee írta:A gyári Styling 20 ilyen:
A 21-es is ilyen, csak más a takaróelem.
Az enyém, a kovácsolt így néz ki: (homokszórás, porfestés és polírozás után)
2012.04.18. 19:06
steveboy21 írta:Hali srácok!
Sajnos ma Magyarországon az autokereskedelem haldoklik, de van aki még igy is ebböl szeretne megélni mint én is. Szerencsére a munka egy nagyfoku autó szeretettel is párosul különben én nem csinálnám. Ma már nem lehet több százezer forintot keresni egy auton, de mindenki elgondolkozhat azon, hogy mennyi VÁRT haszonért tenne bele egy eszközbe pénzt. Természetesen ez olyan mint a tözsde, lehet nyerni de nagyon nagyot bukni is lehet. Tehát azt kellene megérteni, hogy ha a kereskedö vesz egy autót és el akarja adni akkor nem kellene rá haragudni, hogy pénzt szeretne rajta keresni, mert a pékekre sem haragszunk hogy haszonnal árulja a szömlét. A másik, hogy ha valaki nem tudja eladni az autóját honapok ota akkor rá kellene jönni hogy valami hibádzik. Vagy az autó nem ér annyit vagy valami baja van az autóval vagy Magyarországon ma nincs arra kereslet. Mindig annyit ér egy autó amennyit adnak érte.
A másik az hogy meg lehet nézni milyen vásárlo a Magyar ember. Csak az árat nézi azt hogy milyen a kocsi azt nem nagyon, vagy uj autót akar törött áron. Az eladó pedig azt hiszi hogy ha egy autón csinál egy fék felujitást és egy olajcserét, akkor annyival többet fog érni a kocsija mint amennyit ráköltött. De sajnos ez nem igy van, csak maximum elöbb el tudja adni, mert nem egy leharcolt csatalo. Nyilván mindenki annyiért árulja az autóját amennyiért akarja, de senki ne csodálkozzon ha nem veszi meg senki. A Használtauto.hu-n látok olyan irreális áron E39-et hogy az már fáj. És hirdetik fél vagy egy éve és a kutyának nem kell. Biztos jo, meg szép na de kérem csak egy 10-14 éves autorol beszélünk, 528i 1600.000-2.000.000 között. VICC!!!!!! 700.000-1.300.000 KÖZÖTT REÁLIS!
Mindenkitöl elöre is elnézést kérek ha bele gyalogoltam vagy /fogok/a leki világában de még mindig ára felett veszek ilyen bmw-ket, mert más kereskedö abszolut nem veszi meg mert gyorsabb eladás egy komersz autó.
Tehát veszek veszek és veszek, ja és eladók de uraim kérek mindenkit hogy maradjunk a realitások talaján. 2 millioig jöhet minden amin VÉLHETÖEN lehet keresni.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A FIGYELMET.![]()
2012.04.18. 19:34
ChPh írta:steveboy21 írta:Hali srácok!
Sajnos ma Magyarországon az autokereskedelem haldoklik, de van aki még igy is ebböl szeretne megélni mint én is. Szerencsére a munka egy nagyfoku autó szeretettel is párosul különben én nem csinálnám. Ma már nem lehet több százezer forintot keresni egy auton, de mindenki elgondolkozhat azon, hogy mennyi VÁRT haszonért tenne bele egy eszközbe pénzt. Természetesen ez olyan mint a tözsde, lehet nyerni de nagyon nagyot bukni is lehet. Tehát azt kellene megérteni, hogy ha a kereskedö vesz egy autót és el akarja adni akkor nem kellene rá haragudni, hogy pénzt szeretne rajta keresni, mert a pékekre sem haragszunk hogy haszonnal árulja a szömlét. A másik, hogy ha valaki nem tudja eladni az autóját honapok ota akkor rá kellene jönni hogy valami hibádzik. Vagy az autó nem ér annyit vagy valami baja van az autóval vagy Magyarországon ma nincs arra kereslet. Mindig annyit ér egy autó amennyit adnak érte.
A másik az hogy meg lehet nézni milyen vásárlo a Magyar ember. Csak az árat nézi azt hogy milyen a kocsi azt nem nagyon, vagy uj autót akar törött áron. Az eladó pedig azt hiszi hogy ha egy autón csinál egy fék felujitást és egy olajcserét, akkor annyival többet fog érni a kocsija mint amennyit ráköltött. De sajnos ez nem igy van, csak maximum elöbb el tudja adni, mert nem egy leharcolt csatalo. Nyilván mindenki annyiért árulja az autóját amennyiért akarja, de senki ne csodálkozzon ha nem veszi meg senki. A Használtauto.hu-n látok olyan irreális áron E39-et hogy az már fáj. És hirdetik fél vagy egy éve és a kutyának nem kell. Biztos jo, meg szép na de kérem csak egy 10-14 éves autorol beszélünk, 528i 1600.000-2.000.000 között. VICC!!!!!! 700.000-1.300.000 KÖZÖTT REÁLIS!
Mindenkitöl elöre is elnézést kérek ha bele gyalogoltam vagy /fogok/a leki világában de még mindig ára felett veszek ilyen bmw-ket, mert más kereskedö abszolut nem veszi meg mert gyorsabb eladás egy komersz autó.
Tehát veszek veszek és veszek, ja és eladók de uraim kérek mindenkit hogy maradjunk a realitások talaján. 2 millioig jöhet minden amin VÉLHETÖEN lehet keresni.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A FIGYELMET.![]()
Hello!
Ez nagyon jó írás, egészen sok mindenben egyet értek, a többi részéhez nem értek, ezért is tennék fel egy nagyon, hmm, teoretikus kérdést. Biztos kapsz ilyet napi tizet is, de szerinted egy '97-es 323i automata sedan mit érhet ma? (most max és min-re gondolok, tudom, hogy állapot meg minden. Nekem van egy elképzelésem mi lehet a reális értéke, de kíváncsi lennék egy olyan véleményére, aki látja is a piacot).
Köszi
2012.04.19. 21:00
2012.04.19. 21:34
steveboy21 írta:Kb 550.000-800.000 között reális az ára. Kérdés hogy venni vagy eladni akarsz. És persze az állapot. Természetesen ha olcson adod akkor a kereskedö megveszi, ha drágán de makulátlan akkor meg a magánember veszi meg gyorsan. Ha meg drága és nem meku akkor meg árulod sokáig NAGYON SOKÁIG.
2012.04.21. 20:27
2012.04.21. 20:34
2012.05.01. 07:12
steveboy21 írta:528i eladva. Keresek saját részre, tehát akár piaci ár felett is egy kicsivel: 528i, 530i, 530d, 525d. Csak automata érdekel és jo állapotu. Várom az ajánlatokat.![]()
2012.05.06. 15:33
2012.05.12. 22:05
steveboy21 írta:Köszönöm, saját részre már megvettem, de haszonszerzés céljábol továbbra is várom az autómobilokat.
2012.08.06. 17:58
2012.08.07. 19:13
steveboy21 írta:Helló!
Sajnos el kell adjam a saját autómat, szeretném ha valaki innen venné meg és jo kezekbe kerülne. Minden jot megkapott tölem, remélem a következö gazdája is jol fogja tartani. További info telefonon.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... iz-6049349