![]() |
2009.08.25. 13:47
simi64 írta:jackson írta:Z_atek írta:jackson írta:Z_atek írta:Segítsetek légyszi!![]()
Olyan embert keresek, aki nagyon otthon van az angol nyelvben és képes lenne
levizsgázni, angol középfokból.![]()
Köszi!!!!!
Helyetted? Állszakálban?
Jackson, aki elképzelte
A lényeget érted
Személyit nem kérnek, mert egy államvizsgán ezt csak személyi hamisitással egybefűzve tudod megcsinálni és persze nem ismerős tanárok elött.
Volt olyan egyetemi sztori amikor le rakták 3 tanár képét az asztalra és aki nem találta el az bukta. Mivel nem járt órára (második órától más tartotta az elsőadásokat![]()
Jackson, aki inkább nem is tud ilyenekről (majd az Oroszlán meg felsorolja hány évig terjedőt lehet kapni érte)
Államilag elismert nyelvvizsgán amellett, hogy lenyomozzák az összes adatodat, hogy valósak-e, elkérik a személyi igazolványt is!
2009.08.25. 14:18
jackson írta:Z_atek írta:jackson írta:Z_atek írta:Segítsetek légyszi!![]()
Olyan embert keresek, aki nagyon otthon van az angol nyelvben és képes lenne
levizsgázni, angol középfokból.![]()
Köszi!!!!!
Helyetted? Állszakálban?
Jackson, aki elképzelte
A lényeget érted
Személyit nem kérnek, mert egy államvizsgán ezt csak személyi hamisitással egybefűzve tudod megcsinálni és persze nem ismerős tanárok elött.
Volt olyan egyetemi sztori amikor le rakták 3 tanár képét az asztalra és aki nem találta el az bukta. Mivel nem járt órára (második órától más tartotta az elsőadásokat![]()
Jackson, aki inkább nem is tud ilyenekről (majd az Oroszlán meg felsorolja hány évig terjedőt lehet kapni érte)
2009.08.27. 09:01
2009.08.29. 15:29
2009.08.29. 15:50
lepke írta:Helo Urak
A képtárbanlegújabb feltöltés
rovatból eltüntek a képeim
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
2009.08.29. 16:07
MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
Zoli,ha azokra gondolsz amik Nálam voltak akkor Én töröltem,sajátjaimmal együtt,okát megtudhatod PÜ-ben
2009.08.29. 16:08
simi64 írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
Zoli,ha azokra gondolsz amik Nálam voltak akkor Én töröltem,sajátjaimmal együtt,okát megtudhatod PÜ-ben
Kigyulladt a fékvisszajelződ Chris?
2009.08.29. 16:09
MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
2009.08.29. 16:12
Labi írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
jajj mi és miért lett törölve!? én is akarok püt, én is!![]()
![]()
2009.08.29. 16:27
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
ASC-DSC kinek melyik tetszik.
2009.08.29. 16:48
simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
Jaaa, hogy pörög(ne), ha hagyná az elektronika...
Másokat meg cseszegetünk, hogy nem töltik ki az adatlapot
2009.08.29. 23:38
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
Simi ne szívd a véremmásik topikban ott a válasz már,kombináld össze... (Labi írta)
Nem is szoktam reklamálni érte
2009.08.30. 02:30
jackson írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:lepke írta:Helo Urak
![]()
MiértKi volt az
![]()
![]()
üdv zoli
Simi ne szívd a véremmásik topikban ott a válasz már,kombináld össze... (Labi írta)
Nem is szoktam reklamálni érte
A megoldás egyszerű simán tükör kopott gumikkal megy a E39 518i-vel ASC villog mint az stroboszkóp![]()
![]()
Jackson, aki tippel
2009.08.30. 22:00
MChris írta:jackson írta:
A megoldás egyszerű simán tükör kopott gumikkal megy a E39 518i-vel ASC villog mint az stroboszkóp![]()
![]()
Jackson, aki tippel
E39-ből mióta van 518i?
V8 már megint lenézi a kisebbet
2009.08.30. 22:03
jackson írta:MChris írta:jackson írta:
![]()
Jackson, aki tippel
E39-ből mióta van 518i?
Nem lenézés de még ha lenne 518i az is tudna villogva ASC-zni ha tükör gumikkal indulna el. Tükör jégen megpláne.
Jackson, aki szerint a gumi/út minőségétől függően könnyen előállitható a villogás nem csak M5 padlógáz esetében (amire utalnál)
2009.08.30. 22:39
MChris írta:jackson írta:MChris írta:jackson írta:
![]()
Jackson, aki tippel
E39-ből mióta van 518i?
Nem lenézés de még ha lenne 518i az is tudna villogva ASC-zni ha tükör gumikkal indulna el. Tükör jégen megpláne.
Jackson, aki szerint a gumi/út minőségétől függően könnyen előállitható a villogás nem csak M5 padlógáz esetében (amire utalnál)
Villogás úgy készült hogy fényképező bekapcs 1 kikapcsolt és 1 bekapcsolt állapotról kép a többi már csak gif szerkesztő
2009.09.15. 12:32
2009.09.15. 17:33
lepke írta:Helo
Tudna-e valaki segíteni, a lányomtol kellene elhozni egy fényképező gépet a XI-dik kerületből
a szombati találkozó indulási helyszínére PÓLUS CENTER 9-óra
üdv zoli
2009.09.15. 17:42
Ha jó vagyok én meg tudom oldani.De csak délután tudok elmenni érte .lepke írta:Helo
Tudna-e valaki segíteni, a lányomtol kellene elhozni egy fényképező gépet a XI-dik kerületből
üdv zoli
2009.09.15. 17:48
KORPINCS írta:Ha jó vagyok én meg tudom oldani.De csak délután tudok elmenni érte .lepke írta:Helo
üdv zoli
Bár elég új vagyok az ilyen megbízásokhoz.