![]() |
2010.09.26. 00:16
lepke írta:Helo
Európa legnagyobb rovarbörzéje Kiállítás és Vásár
Prága október 2-3
2010.09.26. 00:23
2010.09.26. 00:35
Sali645 írta:És még sok sok más érdekesség! Lenyűgöző! Bár tudnám pontosan hol lesz és elmehetnék rá. Nagyon jónak ígérkezik a képekből ítélve. Prága nincs messze,de oda nem találnák.![]()
Pedig az ilyen kiállítások nagyszerűek.
Főleg egy állatszerető állatorvosnak
2010.09.26. 00:56
Sali645 írta:És még sok sok más érdekesség! Lenyűgöző! Bár tudnám pontosan hol lesz és elmehetnék rá. Nagyon jónak ígérkezik a képekből ítélve. Prága nincs messze,de oda nem találnák.![]()
2010.09.26. 09:56
Sali645 írta:apa írta:Sali645 írta:És még sok sok más érdekesség! Lenyűgöző! Bár tudnám pontosan hol lesz és elmehetnék rá. Nagyon jónak ígérkezik a képekből ítélve. Prága nincs messze,de oda nem találnák.![]()
Sali, te nagyon szereted az állatokat?
Gyerek koromban én is állatorvos szerettem volna lenni,de mikor rájöttem,hogy a gyógyítás fájdalom okozással is együtt jár,letettem a tervemről.Nem szeretem bántani az állatokat.
Igen apa,én nagyon szeretem őket! Én viszont célomul tűztem ki hogy segítek minden állaton amelyiken csak tudok. A szeretet ami bennem van irántuk az hatalmas! Bizony van mikor fájdalommal jár,járna,de ez mind az állat gyógyulását vagy könnyebülését szolgálja. Akkor fájt pl a kancának mikor a kiscsikó születés előtt átfordult,és ha nem nyúlok fel egész a kiscsikóig akkor meghal mind a kettő. Ilyenkor nem szabad a fájdalomra gondolni hanem össze kell szedni magam,és igyekeznem kell helyes irányba fordítani. És ez nagyon de nagyon fáj a lónak,de ha nem tenném belehalna. A másik példa mikor a kutyust varrtam össze mikor bunyozott egy utcabeli ebbel akkor benyomtam a nyakába az érzéstelenítőt,visszanyomtam a szemét összevartam,pénteken hozta a néni a varratszedésre,és nagyon szépen össze is győgyult. Sajnos az orvoslás fájdalommal jár,de aztán meg ott a megkönnyebbülés,és az egészséges élet tovább!
Ez olyan mint amikor a fogászaton vagy. Ott is fáj 90%ban amit csinálnak,de ha nem tennék akkor megbolondulnánk a fájdalomban amit a gyulladás főleg a csontgyulladás okoz. Mint nekem is mikor kiidegelték a fogamat.
Szakmánkkal tartozik. Kevés az az orvoslás orvos aki fájdalom mentesen tud gyógyítani,talán a háziorvosok. Az orvoslás egy gyönyörű szakma,már aki arra használja hogy valóban gyógyítson is és ne visszaéljen a tudásával.Engem személy szerint mindig mikor végzek egy esetemmel nagyon nagy öröm és elégedettség önti el a szívem mikor tudom azt hogy jót tettem egy állattal. És ha az az állat beszélne nekem megköszönné.
Elnézést az OFFért
Én így gondolom a szakmám. Gyönyörű dolog másokon segíteni legyen az állat vagy ember egyaránt.
2010.09.26. 10:22
2010.09.26. 12:16
kzolee írta:Csabai kolbászfesztivál
Ha valaki szeret enni meg pálinkázni![]()
Szállás már nincs Békéscsabán (Egy évre előre szoktak foglalni), viszont a héten még volt Gyulán itt: Szállás
2010.09.26. 16:10
2010.09.26. 16:11
Imco írta:kzolee írta:Csabai kolbászfesztivál
Szállás már nincs Békéscsabán (Egy évre előre szoktak foglalni), viszont a héten még volt Gyulán itt: Szállás
A pálinkáról is lemondanék egy jó kis kolbiért!
Kedveljük a csabai termékeket!
2010.09.26. 17:45
szekeres írta:Imco írta:kzolee írta:Csabai kolbászfesztivál
Kóstoltad a gyulait?
2010.09.26. 19:10
Imco írta:szekeres írta:Imco írta:kzolee írta:Csabai kolbászfesztivál
Kóstoltad a gyulait?
Hogyne! Mindent ami hús!![]()
2010.10.01. 22:02
2010.10.02. 23:08
2010.10.02. 23:30
tibi666 írta:Na, milyen volt a kiállítás, Lepke?
2010.10.08. 20:10
2010.10.08. 20:18
2010.10.08. 21:25
tibi666 írta:A bábokból LEPKÉK lesznek?
Szép képek, szép állatok!
2010.10.08. 22:03
2010.10.08. 22:22
lepke írta:tibi666 írta:A bábokból LEPKÉK lesznek?
Helo
Igen igen a bábokból lepkék lesznek csak NEM vezetnek BMW-t
2010.10.08. 23:00
tibi666 írta:lepke írta:tibi666 írta:A bábokból LEPKÉK lesznek?
Helo
Igen igen a bábokból lepkék lesznek csak NEM vezetnek BMW-t
És mit csinálsz velük?