Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2012.05.20. 14:31

Jerry írta:
hamoriarpi írta:
Jerry írta:Valaki jön Pestre mostanában Nyíregyházáról?
Elhozna nekem egy CD váltót?

Ha keddig átjuttatod Db-be, akkor el tudom vinni.

Köszönöm Árpi!
Hát, sajna akkor már mindegy lenne, hogy debrecenbe postázza vagy Budapestre. :neutral:

Holnap Nyíregyen leszek. Sancool klubtárstól is hozok valamit, el tudom hozni a CD váltódat is.
Legalább megkapod a klímagombokat is, amit Törökmezőn a Jéger hatására mindketten elfelejtettünk. :D

2012.05.20. 14:46

kiara írta:
Jerry írta:
hamoriarpi írta:
Jerry írta:Valaki jön Pestre mostanában Nyíregyházáról?
Elhozna nekem egy CD váltót?

Ha keddig átjuttatod Db-be, akkor el tudom vinni.

Köszönöm Árpi!
Hát, sajna akkor már mindegy lenne, hogy debrecenbe postázza vagy Budapestre. :neutral:

Holnap Nyíregyen leszek. Sancool klubtárstól is hozok valamit, el tudom hozni a CD váltódat is.
Legalább megkapod a klímagombokat is, amit Törökmezőn a Jéger hatására mindketten elfelejtettünk. :D

Juppé!
Köszi Laci!
Akkor letárgyalom az emberrel és küldöm a címet meg az elérhetőségét.

2012.06.10. 14:31

Nekem meg kellene egy nem kerek "stekeres" PDC szenzor jobb előre, de szerintem mindegyik egyforma. Ha valakinek lenne elfekvőben ami nem kell, és megválna tőle, akkor írjon pü-t :kösz

2012.06.10. 15:47

XenonBalazs írta:Nekem meg kellene egy nem kerek "stekeres" PDC szenzor jobb előre, de szerintem mindegyik egyforma. Ha valakinek lenne elfekvőben ami nem kell, és megválna tőle, akkor írjon pü-t :kösz

Most nem mondod komolyan, hogy ez SOS. Nem tudsz kiállni az udvarról nélküle? :facepalm: :doglotlo:

2012.07.09. 11:33

Igo 8-hoz valakinek észak-amerika térképe van esetleg?
Vagy egy hely, ahonnan letölthető?

2012.07.09. 11:40

Jerry írta:Igo 8-hoz valakinek észak-amerika térképe van esetleg?

Esetleg ez Igo 8 - Full version USA Maps ?
De ez full USA-t ír mondjuk.

Vagy még ez ?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Krokko az itt látható tagok köszönték meg: Jerry
Értékelés: 4.76%

2012.07.09. 11:48

Krokko írta:

Vagy még ez ?

Köszi!
Az utóbbi jobban tetszene, de nem tudok belépni a diablo szerverére a torrenthez. :(

2012.07.09. 12:01

Jerry írta:Köszi!
Az utóbbi jobban tetszene, de nem tudok belépni a diablo szerverére a torrenthez. :(

Oda egy 3 vagy talán 500 Ft sms-sel reggelheted magad.
Korrekt, eddig senkit nem húztak le akinek ajánlottam.

Ahogy nézem az első is hasonló, kevesebb POI-val és több országgal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2012.07.09. 12:10-kor.

2012.07.09. 12:09

Jerry írta:
Krokko írta:

Vagy még ez ?

Köszi!

Nekem van belépőm,még régen reggelt,de mai napig használom! Elküldjem PÜ-ben neked?

2012.07.09. 12:15

Krokko írta:
Jerry írta:
Krokko írta:

Vagy még ez ?

Köszi!

Nekem van belépőm,még régen reggelt,de mai napig használom! Elküldjem PÜ-ben neked?

Köszi, nem kell. Végülis sikerült letölteni minden olyan államtérképet, ami kellett.
:franko:

2012.07.09. 12:16

Jerry írta:
Krokko írta:
Jerry írta:
Krokko írta:

Vagy még ez ?

Köszi!

Köszi, nem kell. Végülis sikerült letölteni minden olyan államtérképet, ami kellett.
:franko:

:franko: :franko:

2012.07.20. 19:26

Megy valaki mostanság Schnitzer Szabi felé Budapestről?
Küldenék neki egy kisebb motyeszt.

2012.07.20. 21:14

Jerry írta:Megy valaki mostanság Schnitzer Szabi felé Budapestről?

Holnap reggel megyünk. M-0 vagy M0-M3 találkozásánál lévő benzinkútnál találkozhatunk és természetesen leszállítjuk neki. 8)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2012.07.21. 14:53

bmw520ds írta:
Jerry írta:Megy valaki mostanság Schnitzer Szabi felé Budapestről?

Holnap reggel megyünk. M-0 vagy M0-M3 találkozásánál lévő benzinkútnál találkozhatunk és természetesen leszállítjuk neki. 8)

Köszi Gabikám a felajánlást, erről most lecsúsztam.
Majd legközelebb. Talán Szabinak sem annyira sürgős.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.07.22. 18:19

Valakinek nincs esetleg Érdekeltsége szállással kapcsolatban a Balaton déli partján Zamárdiban vagy annak +- 10km-es körzetében?!

Lassan le kéne foglalni a szállást mert hipp-hopp itt van augusztus 10-11-12... :roker:

2012.07.31. 17:35

Jár valaki mostanság Regensburg felé Németországban? Passau-tól az A3-ason 130 km-re van egy Nittendorf nevű kis városka. Onnan kellene elhozni egy motyót.

2012.08.01. 14:46

Keresek olyan céget, aki vállalná egy 100 m3-es felül nyitott medence (palást szénacél, aljzat beton) üvegszálas poliészter bevonatolását.

2012.08.01. 18:16

barbrady írta:Keresek olyan céget, aki vállalná egy 100 m3-es felül nyitott medence (palást szénacél, aljzat beton) üvegszálas poliészter bevonatolását.

Van egy barátom, akinek egy "medencés" cége van.
Megkérdezem, hogy belefér-e egy Békéscsabai meló, s ha igen elküldhetem a számát és majd egyeztettek.
Persze, ha van klubtárs, aki ilyenekkel foglalkozik, akkor inkább őt válaszd!!! :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: barbrady

2012.08.01. 19:02

kiara írta:
barbrady írta:Keresek olyan céget, aki vállalná egy 100 m3-es felül nyitott medence (palást szénacél, aljzat beton) üvegszálas poliészter bevonatolását.

Megkérdezem, hogy belefér-e egy Békéscsabai meló, s ha igen elküldhetem a számát és majd egyeztettek.
Persze, ha van klubtárs, aki ilyenekkel foglalkozik, akkor inkább őt válaszd!!! :roker:

Remélem a karbonfólia nem számít üvegszálas poliészternek. :facepalm: :mrgreen:

2012.08.01. 19:27

kiara írta:

Lenne mellé más is, nem csak ez a medence (egyébként ez egy szennyvíztelep medencéje). Várom a számot.
Hozzászólás küldése

VigLink badge