2013.01.01. 20:47
Tano írta:Ha valaki még nem olvasta volna:
Fejlemény
Mivel csak földi szemlélő és rajongó vagyok, biztosan nem a lényeget fogom meg, de majd javítod!
Szép ez a gép első ránézésre! Elképzelem ahogy a napfényes Itáliában partközelben a viharos szélben dülöngélve embert menekít a tengerből, a kötelén lógó kiképzett haditengerész, vagy az Alpokban egy lavina miatti slamasztikába kerülő hegymászó félig fagyott állapotban fogja a segítségnyújtó kezet, a média meg ünnepli!
Viszont, akár öregek a ruszki gépek, akár " elavultak " az a hang amikor repültök, elég a vigyázzba álláshoz! Kinézetre és megjelenésre vészjósló ahogy a fegyverzet miatt kinéz.
Eurocopter? Technikailag fényévnyi távolságban lehet az öregtől!
Nem vagyok pilóta, nem értek a repüléshez. De valahogy olyan, mint az MD500, gyorsbeavatkozó, hamar odaérkező és távozó, ugyanakkor nem félelmet, inkább kíváncsiságot vált ki. A Sheriff változat is...
MI24 vagy MI17 ránézésből nyerő project. Arra van megfelelően kiképzett hajózó állomány, akik így is töredékét repülhetik annak, ami elvárható lenne.
Izraelből vásárolt fegyverzet???

Sokszor hallok erről a népről mindenféle pletykákat, de még a végén kezdem elhinni őket.
Persze az volna a jó, ha titeket kérdeznének meg ez ügyben, nem az öltönyös barát, pénz, érdekek, politika döntene!
Levinek sokszor igaza van, a MIG dolgok terén! Kicsit úgy fordítom le magamnak, hogy veszek egy E60-at, ezt meg hagyom az udvar közepén, mert amit ajánlanak érte azért inkább rohadjon szét, aztán az ínséges időben lekotrom a falevelet és bánom hogy akkor nem adtam el mikor még lehetett.
-
- Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: BMW_0902
-
- Értékelés: 4.76%