Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

2009.08.02. 13:34

muhaati írta:
muhaati írta:Debreceni szálláslehetőséget keresek Aug. 28-29-30- ra. Ha valaki tud kérem értesítsen.

Két fő, egy kiskutya, A Nagyerdei körút közelében, zárt parkolóval , ha lehet kajálási lehetőséggel.( Persze tudom:hát a f...om nem kéne? ), de hát lehet hogy valaki tud segíteni.

Előre is köszi

No ez nem zárult teljesen pozitívan, de végülis sikerült megoldani a szállást.
Ennyire negatív hozzáállású embereket még nem találtam mint a debreceniek, de még "közel" Európában sem. :cry:
Természetesen itt most a vendéglátósokra gondolok!
Végül is egész Debrecenben nem találtam egy normális helyet sem, ami nem csillagászati-horror.( Egy hely lett volna, 2 éj, 120.000 pénzért. 8O ).
Egy szónak is száz a vége, Hajdúszoboszlón lesz a szállás, kevesebb mint a feléért,(+ félpanziós ellátás) ezért átkocsikázok 26 K.m.-ert, két reggel. :wink:

Helo Attila
Nem mondod komolyan 120-ezer :?: vagy csak elirtad :?:
üdv zoli

2009.08.02. 20:33

lepke írta:
muhaati írta:
muhaati írta:Debreceni szálláslehetőséget keresek Aug. 28-29-30- ra. Ha valaki tud kérem értesítsen.

Két fő, egy kiskutya, A Nagyerdei körút közelében, zárt parkolóval , ha lehet kajálási lehetőséggel.( Persze tudom:hát a f...om nem kéne? ), de hát lehet hogy valaki tud segíteni.

Előre is köszi

Ennyire negatív hozzáállású embereket még nem találtam mint a debreceniek, de még "közel" Európában sem. :cry:
Végül is egész Debrecenben nem találtam egy normális helyet sem, ami nem csillagászati-horror.( Egy hely lett volna, 2 éj, 120.000 pénzért. 8O ).
Egy szónak is száz a vége, Hajdúszoboszlón lesz a szállás, kevesebb mint a feléért,(+ félpanziós ellátás) ezért átkocsikázok 26 K.m.-ert, két reggel. :wink:

Helo Attila
üdv zoli

Nem, nem elírás. Nem értem, miért panaszkodnak a vendéglátók, amikor..............................

Normális helyen lett volna szoba, de nem lehet vinni a kutyát. ( Mindíg elmondtam, hogy egy db. teljesen szobatiszta, jól szocializált Westie- ről van szó, nem mondjuk egy bernáthegyiről.) Nem, nem lehet.
Ahová vihettük volna, azok pedig jujjjjjj. lepusztult szoc.reál üdülők.

2009.10.24. 19:59

Örömmel jelentem, megszületett a "legfrissebb" H almunk.

Kép

3 fiú, 1 leány.

2009.10.24. 20:02

Ez valami 18.kerületi autószerelő mánia lehet. A szerviz akinél csináltattam a zöldkártyát ugyan csak westi-vel rendelkezett. Csak a automata váltósnak nem volt westi-e, biztos ő már nincs a klikkben.

Jackson, aki össze-esküvés elméletet gyárt :lol:

2009.10.24. 20:03

muhaati írta:Örömmel jelentem, megszületett a "legfrissebb" H almunk.

Kép

3 fiú, 1 leány.

Helo Attila
Gyönyörűek :taps:
miért nincs bmw takarjuk :lol:
üdv zoli

2009.10.24. 20:06

lepke írta:
muhaati írta:Örömmel jelentem, megszületett a "legfrissebb" H almunk.

Kép

3 fiú, 1 leány.

Helo Attila
miért nincs bmw takarjuk :lol:
üdv zoli

MÉG nincs!

2009.10.24. 20:07

jackson írta:Ez valami 18.kerületi autószerelő mánia lehet. A szerviz akinél csináltattam a zöldkártyát ugyan csak westi-vel rendelkezett. Csak a automata váltósnak nem volt westi-e, biztos ő már nincs a klikkben.

Jackson, aki össze-esküvés elméletet gyárt :lol:

Hol-hol-hol????? Kinél, merre?

2009.10.24. 20:12

Három percesen!

Kép

2009.10.24. 20:15

A mamánál a legjobb!

Kép

2009.10.24. 20:22

lepke írta:Helo Attila

üdv zoli

Köszönjük!

2009.10.25. 07:25

muhaati írta:
lepke írta:
muhaati írta:

Előre is köszi

Helo Attila
üdv zoli

Nem, nem elírás. Nem értem, miért panaszkodnak a vendéglátók, amikor..............................

Normális helyen lett volna szoba, de nem lehet vinni a kutyát. ( Mindíg elmondtam, hogy egy db. teljesen szobatiszta, jól szocializált Westie- ről van szó, nem mondjuk egy bernáthegyiről.) Nem, nem lehet.
Ahová vihettük volna, azok pedig jujjjjjj. lepusztult szoc.reál üdülők.

Szépek a kutyák.
Itt magyarországon egy kutyásnak nem könnyű az élet. Törpetacskóval ugyanolyan nehéz szállást találni, ráadásúl mindenhol jól lehúznak. 10 km-t balra megyek ott bárhol szívesen látnak kutyával (ikea, plaza, stb), nálunk ....
A multkor becsempésztük Budaörsön az Ikeába, mondom nem hagyom a kutyát órákra a kocsiban. Kézben vitte be a párom. Kifelé a pénztárnál már hárman vártak. Mondja a legértelmesebb: Hohóóóó, kutyával bemenni tilos!
Mondom neki: Már kifelé megyünk, oda lehet? Gondolod vissza akarunk menni?

Ugyanaz az áruházlánc, más országban, más szabályok, érdekes....

2009.12.24. 16:34

Kép

2009.12.24. 17:12

muhaati írta:Kép

Édesek!
Köszönjük!

2010.05.27. 06:33

Örömmel jelentem, megszületett a "legfrissebb" I. almunk.

3 leány, 1 fiúcska. :D

2010.05.27. 14:57

muhaati írta:Örömmel jelentem, megszületett a "legfrissebb" I. almunk.

3 leány, 1 fiúcska. :D

Gratulálok!
Ha már alkalmas várjuk a képeket! (Félix is!)

2010.05.29. 18:05

Kép
Kép
Kép

2010.05.29. 19:53

Kép[/quote]
Kimerült az elem :lol:
Édesek!

2010.05.29. 20:45

simi64 írta:Kép

Kimerült az elem :lol:
Édesek![/quote]