![]() |
2010.12.27. 21:13
apa írta:simi64 írta:apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Szegény Cselszi!Kidobtad?
![]()
Jó étvágyat!
Nálunk ilyen időben a kutyát sem zavarják kiA Chelsea nagyon jól érzi magát családi kőrben.
![]()
Válasz Zolinak!Bizony a borsodi Út üzemeltető szakmunkások nem voltak a helyzet magaslatán,tiszta jég volt az M-3-as mindkét irányban,ezért számtalan út elhagyásos
baleset történt.A gk,vezetők sem makulátlanok,mert ugyanúgy közlekedtek mint ha száraz lett volna az út.Ismereteim szerint,egy havi meteorológiai előrejelzés áll az út felügyelet rendelkezésére,ami szinte percre pontosan előjelzi a várható aktuális időjárást
és ez esetben a havazás megérkezése előtt meg kellene kezdeni a síktalanítást,ez az ami elkésett illetve elmaradt.Vagy ez karácsony másnapján elhanyagolható?Hazafelé azt mondta a rádió(mai nap délután)emelik az autópálya díjakat január 1-től közel 10%-al,az üzemanyag ára drasztikusan emelkedik egységesen 6Ft-al.A közlekedés biztonságát meg nem tudják elégségesen lebonyolítani?Nem ez a feladatuk ?Több pénzért elégtelen szolgáltatás?Milyen irányban haladunk?Lefelé?Még mindig?Üdv.
2010.12.27. 21:37
tibi666 írta:apa írta:simi64 írta:apa írta:mert a kutya sem akar egy percnél hosszabb ideig kint maradni.
Szegény Cselszi!Kidobtad?
![]()
Jó étvágyat!
Nálunk ilyen időben a kutyát sem zavarják kiA Chelsea nagyon jól érzi magát családi kőrben.
![]()
Válasz Zolinak!Bizony a borsodi Út üzemeltető szakmunkások nem voltak a helyzet magaslatán,tiszta jég volt az M-3-as mindkét irányban,ezért számtalan út elhagyásos
baleset történt.A gk,vezetők sem makulátlanok,mert ugyanúgy közlekedtek mint ha száraz lett volna az út.Ismereteim szerint,egy havi meteorológiai előrejelzés áll az út felügyelet rendelkezésére,ami szinte percre pontosan előjelzi a várható aktuális időjárást
és ez esetben a havazás megérkezése előtt meg kellene kezdeni a síktalanítást,ez az ami elkésett illetve elmaradt.Vagy ez karácsony másnapján elhanyagolható?Hazafelé azt mondta a rádió(mai nap délután)emelik az autópálya díjakat január 1-től közel 10%-al,az üzemanyag ára drasztikusan emelkedik egységesen 6Ft-al.A közlekedés biztonságát meg nem tudják elégségesen lebonyolítani?Nem ez a feladatuk ?Több pénzért elégtelen szolgáltatás?Milyen irányban haladunk?Lefelé?Még mindig?Üdv.
Főleg a közlekedők hibásak. Mikor Németországban síeltem, akkor még csak nem is karácsony volt, de óriási havazás alatt nem nagyon takarítottak. Érdekes módon lehetett menni nyugodtan 110-120-al a havas autópályán (München körül a felmatricázott BMW tesztautók 160-al csapattak a hóban), nem úgy mint nálunk, ahol egyből 60-ra csökken a sebesség. Tegnap az M3-on a belső sávban ment egy autó 90-el, rávillantottam, erre beleállt a fékbe, 40ig lassítottunk, majd úgy mert csak kihúzódni a külső sávba, nem merte elhagyni a nyomot (alig volt havas). Hülye állat.
A múltkor Debrecenben a Klinikánál a nyílegyenes, latyakos úton 25-tel ment valaki, mögötte meg autó fél méteres követési távolsággal. Megelőztem, és RÁMDUDÁLT. Kínomban csak röhögni tudtam.
De tény, hogy nálunk nemcsak fizetős az autópálya, hanem kétszer annyiba került mint máshol, ehhez képest ugyanúgy foltozzák mint a többi országban, és még takarítani is csesznek.
2010.12.28. 01:30
apa írta:Téli gumival is,csak nagyon fegyelmezetten lehet biztonságosan közlekedni jeges úton,de vannak azért szép számmal esztelenek is.Ők azok akik a szalagkorláton vagy az árokban végzik.
2011.02.05. 20:00
2011.04.23. 22:11
2011.04.23. 22:16
apa írta:Holnap reggel megyek Sajószentpéterre Mamához,mivel húsvét lesz.
Tudom Magyarország tele van trafipaxal,éppen ezért csak a megengedett sebességgel fogok közlekedni,tudjátok ez sokkal nehezebb mint száguldozni,ugyanis az egyik szemnek állandóan a
kilóméter mérőn kell lenni.
A legrosszabb az egészben,hogy még aznap haza is jövök,mert meg kell locsolnom az ismerős lányokat hétfőn.
Ezúton kívánok minden klubtársnak kellemes húsvéti ünnepeket és a lányoknak sok locsolót.
2011.04.23. 22:25
apa írta:Holnap reggel megyek Sajószentpéterre Mamához,mivel húsvét lesz.
Tudom Magyarország tele van trafipaxal,éppen ezért csak a megengedett sebességgel fogok közlekedni,tudjátok ez sokkal nehezebb mint száguldozni,ugyanis az egyik szemnek állandóan a
A legrosszabb az egészben,hogy még aznap haza is jövök,mert meg kell locsolnom az ismerős lányokat hétfőn.
Ezúton kívánok minden klubtársnak kellemes húsvéti ünnepeket és a lányoknak sok locsolót.
2011.04.23. 22:40
lepke írta:apa írta:Holnap reggel megyek Sajószentpéterre Mamához,mivel húsvét lesz.
Helo apa
Ha le robbanna a benzines autód akkor hivjál
2011.04.23. 22:43
Imco írta:apa írta:Holnap reggel megyek Sajószentpéterre Mamához,mivel húsvét lesz.
Helló Apa!
Voltam ma felétek!
Gondoltam rátok!![]()
2011.04.24. 07:41
apa írta:
Most olvastam,hogy Mór térségében jártál,egy pacsira és kávéra beugorhattál volna,meg Ludi is örült volna neked.
2011.04.24. 19:42
apa írta:lepke írta:Helo apa
Ha le robbanna a benzines autód akkor hivjál
Az nem fog lerobbanni,mióta nálam van még nem volt tréleren.![]()
De azért köszönöm.
2011.05.23. 12:06
2011.05.23. 14:27
Jerry írta:Lenne valakinek egy napra kölcsönbe egy motoros kertikapa? Elsősorban XVIII. kerületi lakosoktól érdekelne, bár még így sem tudom hogy férne be a BMW-be...![]()
Na mindegy, ha valakinek van gépe és ötlete azt szívesen veszem.
Jerry
2011.05.23. 15:19
Fazer írta:Jerry írta:Lenne valakinek egy napra kölcsönbe egy motoros kertikapa? Elsősorban XVIII. kerületi lakosoktól érdekelne, bár még így sem tudom hogy férne be a BMW-be...![]()
Jerry
Hali, Kapám az nincs de szívesen elviszem neked ha tudsz bérelni esetleg egyet. Asszem itt a bricoban tudsz is. Én meg itt lakom a közelébe... (XVIII)ha ez segítség!?
2011.05.23. 17:19
Fazer írta:Jerry írta:Lenne valakinek egy napra kölcsönbe egy motoros kertikapa? Elsősorban XVIII. kerületi lakosoktól érdekelne, bár még így sem tudom hogy férne be a BMW-be...![]()
Jerry
Hali, Kapám az nincs de szívesen elviszem neked ha tudsz bérelni esetleg egyet. Asszem itt a bricoban tudsz is. Én meg itt lakom a közelébe... (XVIII)ha ez segítség!?
2011.08.19. 15:05
2011.08.19. 15:06
2011.08.19. 15:55
XenonBalazs írta:Aug 25 - 28 ig Budai Várban sörfesztivál!
28.-án ott vagyok, ha valakinek van kedve jöjjön. ( Ott vagyok, ahol a sör van)
2011.08.19. 22:30
XenonBalazs írta:Aug 25 - 28 ig Budai Várban sörfesztivál!
28.-án ott vagyok, ha valakinek van kedve jöjjön. ( Ott vagyok, ahol a sör van)
2011.08.21. 00:15