Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: A talajtól elemelkedve

2011.10.26. 15:45

Veszprém riogatása...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2011.10.26. 16:25

Levi!
Ez nem a Duna TV által készített felvétel, azt is meg kellene keresni...
Ez aznap volt, mikor ott voltunk.

2011.11.05. 14:08

Eladásra váró milliárdok a szabad ég alatt. Ilyen a mai Honvédelmi Vezetés mint felelős-jó gazda.
És aki eddig jött megnézni, valamiért nem kérte őket...

Kép
KépKép

2011.11.05. 15:09

LeviM5 írta:Eladásra váró milliárdok a szabad ég alatt. Ilyen a mai Honvédelmi Vezetés mint felelős-jó gazda.
És aki eddig jött megnézni, valamiért nem kérte őket...

Kép
KépKép

Lehet érdemes volna párat beüzemelni gyors üzleti tárgyalás kivitelezésének megvalósításához? ( gyorsabb mint a járat gépes herce-hurca )
Biztos volna aki élne a lehetősséggel, vagy csak simán egy fel-le szállás fél millióért?
Sajnálom ezeket a MIG-29 madarakat! Olyan a kivonásuk értelme, mint ha M5 elfogó autót lecserélnék 20d-re. Az már más kérdés, vajon kell-e nekünk honvédség. :roll:

2011.11.06. 15:01

Gyerekeknek karácsonyra

Gulliver a repülőtéren

2011.11.06. 15:26

Ez még idekívánkozik!
Végignéztem és döbbenet!!! A terminál előtt a pillanatképek...A villogó neonok, a szél által tépett zászlók, Az aszfalton elterülő fények a kocsik elejénél, hátuljánál, a parkolóházban az elakadás jelző villogása, az irányjelzőzések, a hangok!!! Már csak a szemet kell becsukni és érezni a kerozin illatát! Ha balról jobbra halad a képen a gép, akkor a fülhallgatómban is úgy dübörög! Aztán már kezdem elhinni, nincs benne hiba, mikor a landoló gép jobb hátsó futóműve " idétlenül " himbálózik. Na ezt jól elszabtátok! :mrgreen: Gondoltam. Aztán mi történik??? Átstartol a gép, mert gondja van!!! 8O 8O 8O Ez zseniális! Kikapcsolt aggyal néztem. A végén a tartálykocsis sztorival nem tudok mit kezdeni. Kár érte... :( Németek! Akárcsak a BMW, mindig tökéleteset próbálnak alkotni, el is hisszük, aztán néha szembe kell nézni a picike hibákkal! De imádjuk akkor is!

2011.11.06. 15:44

Ez érdekes lesz...
Több tucat gépet megnézett a producer, vajon elmerték neki mondani, hogy nem igazán repülnek. :roll:

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szo ... hard-5-ben

2011.11.06. 15:48

LeviM5 írta:Ez érdekes lesz...
Több tucat gépet megnézett a producer, vajon elmerték neki mondani, hogy nem igazán repülnek. :roll:

Klasszikus Hofi vicc átalakítva:
Tudsz repülni?
Nem!
És ha megfizetem? :wink:

2011.11.06. 15:50

bmw520ds írta:
LeviM5 írta:Ez érdekes lesz...

Klasszikus Hofi vicc átalakítva:
Tudsz repülni?
Nem!
És ha megfizetem? :wink:

Ja, értem, így "kódújják" össze a pénzt rájuk, hogy nagyjavítani lehessen.

2011.11.06. 15:53

bmw520ds írta:Ez még idekívánkozik!
Végignéztem és döbbenet!!! A terminál előtt a pillanatképek...A villogó neonok, a szél által tépett zászlók, Az aszfalton elterülő fények a kocsik elejénél, hátuljánál, a parkolóházban az elakadás jelző villogása, az irányjelzőzések, a hangok!!! Már csak a szemet kell becsukni és érezni a kerozin illatát! Ha balról jobbra halad a képen a gép, akkor a fülhallgatómban is úgy dübörög! Aztán már kezdem elhinni, nincs benne hiba, mikor a landoló gép jobb hátsó futóműve " idétlenül " himbálózik. Na ezt jól elszabtátok! :mrgreen: Gondoltam. Aztán mi történik??? Átstartol a gép, mert gondja van!!! 8O 8O 8O Ez zseniális! Kikapcsolt aggyal néztem. A végén a tartálykocsis sztorival nem tudok mit kezdeni. Kár érte... :( Németek! Akárcsak a BMW, mindig tökéleteset próbálnak alkotni, el is hisszük, aztán néha szembe kell nézni a picike hibákkal! De imádjuk akkor is!

:taps:
Ezen berosáltam, ó, ha nekem ilyenem lenne... Egy helikopter bázis...

2011.11.06. 16:08

LeviM5 írta:
bmw520ds írta:Ez még idekívánkozik!

:taps:
Ezen berosáltam, ó, ha nekem ilyenem lenne... Egy helikopter bázis...

Ott forgatta a szelet egy EC, csak a kamera és a hang nem volt a helyzet magaslatán, de a hang, az betojás!
Venni kell egy ventilátoros csillárt! Faragsz Mi-24-es sárkányt és már kész is van. Bázisnak meg mivel helikopáter, megteszi a bontott négy villanykörte piros és zöld színre fújva, úgy is leszáll még a rétre is! Bár Miki ezt gúnynak fogja venni ha erre jár! :mrgreen: Kiszolgálószemélyzetnek meg ott a Petra! :lol:

2011.11.06. 16:15

Lufi Teknik! :franko:
Állat! :D
No meg a 380-as...

2011.11.06. 16:33

Ds, adtál néznivalót! :wink:

Több különféle átstartolási program van! :D :D :D
Minden gép máshogy viselkedik közben. És akkor is átstrartol egy gép, ha nincs neki parkolóhely. 36 helyük van összesen...

2011.11.07. 10:38

Tetszik ez a WunderLand. Csak félve mutatom meg a kölöknek mert a végén ki kell menni Hamburgba élőben megnézni.

Jackson, aki meg közben FSX PMDG 737NGX-ezik mert meg vette a drága EUR ellenére

2011.11.07. 14:14

bmw520ds írta: Bázisnak meg mivel helikopáter, megteszi a bontott négy villanykörte piros és zöld színre fújva, úgy is leszáll még a rétre is! Bár Miki ezt gúnynak fogja venni ha erre jár! :mrgreen: Kiszolgálószemélyzetnek meg ott a Petra! :lol:

Az is gúny, ha leáll a motor a heliben és kiröhögöm a pilótát? Ohne siklópálya :D mayday-mayday-mayday, This is heli-heli-heli, Hi mr. Death :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 204d1 2011.11.07. 14:30-kor.

2011.11.07. 14:30

204d1 írta:
bmw520ds írta: Bázisnak meg mivel helikopáter, megteszi a bontott négy villanykörte piros és zöld színre fújva, úgy is leszáll még a rétre is! Bár Miki ezt gúnynak fogja venni ha erre jár! :mrgreen: Kiszolgálószemélyzetnek meg ott a Petra! :lol:

Az is gúny, ha leáll a motor a heliben és kiröhögöm a pilótát? Ohne siklópálya :D mayday-mayday-mayday, This is heli-heli-heli :D

Nem gúny. Sima tudatlanság. :mrgreen:

Ez meg régi sláger!!! :nyelves:

2011.11.07. 14:34

bmw520ds írta:

Ezeknek meg miért forog a szárnyuk? 8O Na de majd 18-án este 22h körül megkérdezem ismét... :D

2011.11.07. 14:47

204d1 írta:
bmw520ds írta:

Ezeknek meg miért forog a szárnyuk? 8O Na de majd 18-án este 22h körül megkérdezem ismét... :D

Drága Isten arra kérlek... Remélem nem Te fox landolni, mert akkor nem lesz kinek elmesélnem! :mrgreen:

2011.11.07. 14:54

bmw520ds írta:Drága Isten arra kérlek... Remélem nem Te fox landolni, mert akkor nem lesz kinek elmesélnem! :mrgreen:

Gyakorold :D

2011.11.07. 15:13

204d1 írta:
bmw520ds írta:Drága Isten arra kérlek... Remélem nem Te fox landolni, mert akkor nem lesz kinek elmesélnem! :mrgreen:

Gyakorold :D

Ezek vendégmunkások valahol? :lol:
Majd úgy csinálunk mint Werner meg Ömböli barátom mikor jöttek Páriii-ból Bamakóba. A gépnek Negró pilótái és utasai voltak. Csak ez a két ökör világított. :mrgreen: Belekerültek valami légörvénybe, a gép meg esett nagyokat hirtelen és rázkódott. Mindenki jajveszékelt, imádkozott, ezek meg hátradőlve hangosan röhögcséltek a helyzeten! :mrgreen: Nem voltak kedvencek ezek után...
Hozzászólás küldése

VigLink badge