Amit megszeretnél osztani másokal.
2015.09.01. 16:41
Sziasztok klubtársak!
Kellene nekem Majomparádé meghívó, Bithument adok helyette.
Köszönettel: jlaszlo75
2015.09.11. 10:56
Sziasztok!
520d, 2001-es évjárat.
Tünet: néha rendesen gyorsul, de akkor is érezni, hogy kihagy, magyarán nem egyenletesen húz,
ha nem gyorsul rendesen, akkor nagyon nem megy. Csak melegen csinálja.
Hibakód: OA befecskendezési idő szabályozó szelep hiba
Akkor nem megy az élő adatok alapján, ha az aktuális és elvárt befecs. idő között különbség van.
Tud erre valaki valamit mondani. Mi ez a szelep??? Volt ilyen hibája másnak is???
2015.09.24. 19:06
Sziasztok!
Holnap délután 5 óra tájban nincs valakinek járása Solymárról Dunakeszire?
2015.09.24. 20:36
Tud valaki egy oldalt ahol a vin alapján,meg tudnám nézni a kocsi felszereltségét????
Eddig a bmwarchive.org -n néztem ezeket,de már nem lehet
2015.09.24. 20:51
Schnitzer írta:Tud valaki egy oldalt ahol a vin alapján,meg tudnám nézni a kocsi felszereltségét????

Ohhh , már kezdtem azt hinni én rontottam el valamit!!! Engem is érdekelne
2015.09.24. 20:57
tökmöc írta:Schnitzer írta:Tud valaki egy oldalt ahol a vin alapján,meg tudnám nézni a kocsi felszereltségét????

Ohhh , már kezdtem azt hinni én rontottam el valamit!!! Engem is érdekelne

Be volt nekem könyvjelzőzve, egyből átirányított
ide...
2015.09.24. 20:58
Schnitzer írta:Tud valaki egy oldalt ahol a vin alapján,meg tudnám nézni a kocsi felszereltségét????

Működik, átdob a bimMer.Work oldalra, ott be kell kattintanod a "NEM VAGYOK ROBOT" feliratot! Aztán képecskéket(captcha) kell válogatnod, nekem pattogatott kukoricát kellett.
2015.09.24. 21:02
Gallaca írta: Aztán képecskéket(captcha) kell válogatnod, nekem pattogatott kukoricát kellett.
Valamiért te gyanús vagy neki, nekem elhitte ha csak bepipálom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
KissGSV 2015.09.24. 21:04-kor.
2015.09.24. 21:03
Gallaca írta:Schnitzer írta:Tud valaki egy oldalt ahol a vin alapján,meg tudnám nézni a kocsi felszereltségét????

Működik, átdob a bimMer.Work oldalra, ott be kell kattintanod a "NEM VAGYOK ROBOT" feliratot! Aztán képecskéket(captcha) kell válogatnod, nekem pattogatott kukoricát kellett.
EZ A LINK nálam működik, fogadjátok további szíves felhasználásra
2015.09.24. 22:13
KissGSV írta:Gallaca írta: Aztán képecskéket(captcha) kell válogatnod, nekem pattogatott kukoricát kellett.
Valamiért te gyanús vagy neki, nekem elhitte ha csak bepipálom!

Köszi....
Az első megnézésnél nekem is csak pipálni kellett,és már dobta is ki az extrákat.
Viszont most már,mindig feldobja a képeket nekem is
A régebbi verzió jobb volt
2015.10.13. 16:00
Sziasztok!
Kene egy kis segitseg nincs valakinek par napra max egy hetre E61 re valo felni szetje akar gumival vagy anelkul.7jx17 Et20
Felujitasra kene vigyem a felniket de a kocsit sajna nem tudom addig leteni.
November kozepen megyek haza es akkor kellene vagy barmilyen megoldast meghalhatok vagy ha van olyan emberke aki egy nap allat megcsinalja vagy berbe add.
Termeszetesen nem ingyen kerem
Koszonom
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.10.13. 16:39
rockerekhu írta:Sziasztok!
Kene egy kis segitseg nincs valakinek par napra max egy hetre E61 re valo felni szetje akar gumival vagy anelkul.7jx17 Et20
Felujitasra kene vigyem a felniket de a kocsit sajna nem tudom addig leteni.
November kozepen megyek haza es akkor kellene vagy barmilyen megoldast meghalhatok vagy ha van olyan emberke aki egy nap allat megcsinalja vagy berbe add.
Termeszetesen nem ingyen kerem
Koszonom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novemberben tudok de nekem öszkerekes van és szerintem az Et/IS nem egyezik a kocsikkal! Styling 124 aminek az ET/IS 43. Nyári gumikkal vannak amik talán pont egy hétre jók még

!
2015.10.13. 17:52
Sziasztok.
Valaki nem jár véletlenül Nyíregyházán? Kellene nekem két ajtó, de a futárok 15k-ért hoznák el Pestre. Ha tudtok olcsó futárt, akkor a is jó.
Köszi.
2015.10.15. 17:58
Sziasztok
Valaki otthon van esetleg Android/Ios applikáció szerkesztésben? Vagy ismer valaki olyan személyt aki tud értelmes progit csinálni?
Nem bonyolult lenne, de nem is faék egyszerűségű, szép grafikus felület, gomok, fülek által vezérelt funkciók... Nem a spanyol viaszt kell feltalálni!
2015.10.16. 08:18
kanyobence írta:Sziasztok
Valaki otthon van esetleg Android/Ios applikáció szerkesztésben? Vagy ismer valaki olyan személyt aki tud értelmes progit csinálni?
Nem bonyolult lenne, de nem is faék egyszerűségű, szép grafikus felület, gomok, fülek által vezérelt funkciók... Nem a spanyol viaszt kell feltalálni!
Csak nem tabletet faragsz a 16:9 helyere?
2015.10.16. 11:15
morv írta:kanyobence írta:Sziasztok
Az már rég kész, egyedi mobil alkalmazás kellene!
2015.10.16. 19:39
kanyobence írta:morv írta:kanyobence írta:Sziasztok
Taliszervező?
2015.10.16. 20:39
Gallaca írta:kanyobence írta:morv írta:kanyobence írta:Sziasztok
Taliszervező?

Nem rossz ötlet
Amúgy az E39-hez lenne köze, de egyenlőre minden csak terv!
2015.10.18. 16:47
Sziasztok!
A segitségeteket kérném hátha találkozott már valaki a köv jelenséggel.:
MID kijelzőn az óra szimbólumu gomb melett elkezdett villogni egy piros lámpa és az óra melett kiirja hogy "limited"
Minden működik rendesen. Mi lehet ez és hogyan lehet eltüntetni a villogást és a kiirást?
Előre is köszi. Üdv Csaba.
2015.10.19. 10:29
Szép napot!!!
Nagy segítségre lenne szükségem a kis 120d hisztizik mégpedig az akkumulátornál lévő pluszos pólusra de ott se rozsdát se mozgás semmi nincs és hallottam hogy ezek a kábelek elég sok szeretettel szeretnek hibát gerjeszteni és csak a csere megoldása lehetséges. Kérdezem én ez tényleg olyan problémás vagy csak az enyémen van valami és mitől tud az elromlani hísz tudomásom szerint nem igen mozog??? Ötletek bármit meghallgatok! Jah a hibára a lufit meg a biztonsági övet dobja be de a kódra, kábel hibát! Ez a cikkszáma ha valaki utána tud nézni 61129130879!