Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: Segitség! SOS!

2014.10.20. 16:10

KissGSV írta:Sziasztok,

pár hónapja volt téma, de már nem találom...
5db felni szállításával melyik futárcéget lenne értelme megbízni?
Egyenlőre csak horribilis árakkal, és idétlen ügyfélszolgálattal találkoztam.
("- Jaaa, olyannal nem foglalkozúúnk.
- Ha be van csomagolva, akkor miben más mint bármely csomag?
"Jaaa, mindjárt utánakérdezeeek!") :twisted: :twisted: :evil: :facepalm: :facepalm:

Minden segítség jól jönne!

KissG

Nekem van ismerősöm a Trans-O-Flex-nél. Az árukat nem tudom.
Vagy itt fórumon belül lehet, hogy valaki épp arra jár....
Vagy valami ismerős, barát-barátnő. Azokban jobban megbízik az ember....
szerintem.

2014.10.26. 18:55

KissGSV írta:Sziasztok,

pár hónapja volt téma, de már nem találom...
5db felni szállításával melyik futárcéget lenne értelme megbízni?
Egyenlőre csak horribilis árakkal, és idétlen ügyfélszolgálattal találkoztam.
("- Jaaa, olyannal nem foglalkozúúnk.
- Ha be van csomagolva, akkor miben más mint bármely csomag?
"Jaaa, mindjárt utánakérdezeeek!") :twisted: :twisted: :evil: :facepalm: :facepalm:

Minden segítség jól jönne!

KissG

Royalsprint illetve a Dpd kapott ajanlast. (Én tnt-t használok, külföldre okozott már meglepetést jobb árral mint a posta. A szolgáltatások minőségéről pedig inkább nem nyilatkozom)

2014.11.04. 18:48

Sziasztok!

Tatabányai ismerős-t keresnék vagy olyat aki abból az irányból mozog kelet felé?! "Debrecen" és környéke lenne a legjobb esetleg még Nyiregyháza is játszik. touring,egyterű,mikrobusz előnyben... :lol:

Köszi... :wink:

2014.11.12. 15:56

Van valaki itt, aki repülőjegyet tud intézni? Az olcsóság előny, a megbízhatóság követelmény!

2014.11.12. 20:27

Jerry írta:Van valaki itt, aki repülőjegyet tud intézni? Az olcsóság előny, a megbízhatóság követelmény!

Lehet.

2015.01.07. 04:25

Sziasztok!
Nem SOS, de segítséget igényelnék :)
Vannak közöttünk óra mániások?
Esetleg van valakinek kéz-közeli élménye az Invicta nevű márkáról? Google-ból és Wikip.-ről nagyon nem lettem okos(bár lehet ez csak az én hibám).
A választ köszi előre is.

2015.01.07. 21:37

Merga13 írta:Sziasztok!
Esetleg van valakinek kéz-közeli élménye az Invicta nevű márkáról? Google-ból és Wikip.-ről nagyon nem lettem okos(bár lehet ez csak az én hibám).

Vazze!!!!! Útálom az órákat! Minden reggel baszogatnak! Kelj már fel!!! :facepalm:

2015.01.07. 21:46

muhaati írta:

Vazze!!!!! Útálom az órákat! Minden reggel baszogatnak! Kelj már fel!!! :facepalm:

Egyetértek Mester! Engem is minden nap 4:20-kor. Már egy kicsit unom.
Nekem Citizen-em van,az általad említett márkát nem ismerem. :oops:

2015.01.07. 22:36

Hanyagold.
http://www.consumeraffairs.com/retail/i ... tches.html

Küldve az én D5503-emről

2015.01.07. 22:51

Milyen osszeget szansz ra megkozelitoleg...mik az elvarasok?

Lehet Citizen de akar Omega is

En csipazom az orakat...kiveve az ebresztot

2015.01.08. 11:51

Sziasztok! Egy félig off autóhoz kellene segítség (Pug RCZ, de a 200lovas 1.6-os BMW-s motor van benne)

Szóval keresek olyan embert, aki tudna nekem franciaországból, vagy bárhonnan egy motorháztetőt hozni hozzá.

Aki foglalkozik ilyennel, vagy ismer ilyen embert szóljon. Nekem a német kontaktjaim nem tudnak :(

2015.01.08. 12:05

Szia,

Nekem rendszeresen (naponta) jön hírlevél az ebay-ről, s ma reggel egy, az általad említett márkájú órát is kínálnak nem túl drágán. A leírásából annyit sikerüld kiderítenem, hogy japán gyártmányú kronográfos szerkezet működteti, de a szerkezet gyártójának kilétét homály fedi.

A teljesség kedvéért itt találod a linket: http://www.ebay.com/itm/Invicta-6932-Me ... 2308.l4001

Remélem -ha csak egy kicsit is- tudtam segíteni.

Üdvözlettel:
András

2015.01.08. 17:26

csiatt írta:Sziasztok! Egy félig off autóhoz kellene segítség (Pug RCZ, de a 200lovas 1.6-os BMW-s motor van benne)

Szóval keresek olyan embert, aki tudna nekem franciaországból, vagy bárhonnan egy motorháztetőt hozni hozzá.

Aki foglalkozik ilyennel, vagy ismer ilyen embert szóljon. Nekem a német kontaktjaim nem tudnak :(

Ha új kell ,dobj egy alvázszámot...

2015.01.09. 01:23

bendegúz írta:
muhaati írta:

Egyetértek Mester! Engem is minden nap 4:20-kor. Már egy kicsit unom.
Nekem Citizen-em van,az általad említett márkát nem ismerem. :oops:

Hello
én a telefonomat utálom engem az kelt, de ha 4 előtt csörög akkor utálom én is :laie

2015.01.09. 01:28

Haminda írta:

Hanyagold.
http://www.consumeraffairs.com/retail/i ... tches.html

Küldve az én D5503-emről

Szia Adam köszi a linket úgy látom halott volt az ötletem, kár érte pedig jól néznek ki.

2015.01.09. 01:48

Bummer írta:

Szia összeg szerű elképzelésem nincs tetsszen meg és kész (persze nem 10.000 juró-ért :) ) Minél nagyobb vízállóság min 200m és ebben az ár szegmensben nem automata, de nem akarom szét offolni a topikot.

SvidronyA írta:Szia,

Nekem rendszeresen (naponta) jön hírlevél az ebay-ről, s ma reggel egy, az általad említett márkájú órát is kínálnak nem túl drágán. A leírásából annyit sikerüld kiderítenem, hogy japán gyártmányú kronográfos szerkezet működteti, de a szerkezet gyártójának kilétét homály fedi.

A teljesség kedvéért itt találod a linket:

Üdvözlettel:
András

SvidronyA köszi a linket én Venom reserve-t néztem eddig, de már nem, én addig jutottam, hogy egy svájci manufaktúra volt, de amerikai befektetők vették meg '91-ben, ez aggasztott a legjobban, hogy ez csak egy vásárolt svájci márkanév hozzá illő tartalom nélkül!

2015.01.09. 12:02

Merga13 írta:
Bummer írta:

Szia összeg szerű elképzelésem nincs tetsszen meg és kész (persze nem 10.000 juró-ért :) ) Minél nagyobb vízállóság min 200m és ebben az ár szegmensben nem automata, de nem akarom szét offolni a topikot.

SvidronyA írta:Szia,

A teljesség kedvéért itt találod a linket:

Üdvözlettel:
András

SvidronyA köszi a linket én Venom reserve-t néztem eddig, de már nem, én addig jutottam, hogy egy svájci manufaktúra volt, de amerikai befektetők vették meg '91-ben, ez aggasztott a legjobban, hogy ez csak egy vásárolt svájci márkanév hozzá illő tartalom nélkül!

Ebben a kategóriában tényleg egy Citizen lenne a legjobb választás. Alternatívaként Festina, Casio, Seiko is jó lehet kompromisszumokkal.

Küldve az én D5503-emről

2015.02.04. 14:04

Pözsót szerelő ismerőse nincs vkinek? Benzines 206-os
Köszi

2015.02.04. 14:17

Gabesz81 írta:Pözsót szerelő ismerőse nincs vkinek? Benzines 206-os
Köszi

Bátyám, Zsolti (autószerelő, több, mint 20 éves tapasztalattal, elég sokat javított a fent említett járműből): nullahat20háromnegyvenegy4651

2015.02.04. 21:54

SvidronyA írta:
Gabesz81 írta:Pözsót szerelő ismerőse nincs vkinek? Benzines 206-os
Köszi

Bátyám, Zsolti (autószerelő, több, mint 20 éves tapasztalattal, elég sokat javított a fent említett járműből): nullahat20háromnegyvenegy4651

budapesti? 1000köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge