Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.04.18. 08:36

lepke írta:Helo

simi64 írta:
Egy kis "kedvcsináló":

...... Jackson, aki mint moderátor: már megint lepke után vágja ki az idézet képeit.......

Legalább megdolgozol a fizetésedért :lol: :lol: :lol: :lol:
üdv zoli

Többieknek: Egy fityinget nem kapok érte, sőt az admin-nak csak pénzében van a dolog.

Jackson, aki igyé csinálja

2010.04.22. 21:17

Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből :roll:
Üdv

2010.04.22. 21:42

Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből :roll:
Üdv

sztem igen, mert Bömbölő nekem megcsinálta! Keresd fel!

..de az E65 nagyon szép sárgával is :!: :wink:

2010.04.22. 21:59

Labi írta:
Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből :roll:
Üdv

Ezek szerint megvásároltad az e65-ödet? :wink:
Grat. Képek? Motor?
Már írok is Bömbölőnek, köszi a tippet 8)

2010.04.22. 22:08

Morello írta:
Labi írta:
Üdv

Grat. Képek? Motor?

nem nem, még nem :oops:

az e39-en csinált sárgából fehéret! :D

sztem hívd, mert nem nagyon fórumozik.....

Te hogy állsz a projektel?

2010.04.22. 22:20

Labi írta:
Morello írta:
Labi írta:
Üdv

Grat. Képek? Motor?

nem nem, még nem :oops:

az e39-en csinált sárgából fehéret! :D

sztem hívd, mert nem nagyon fórumozik.....

Te hogy állsz a projektel?

Jaaaa, azt hittem e65-ön, meg tudod adni a számát? :roll:
Szerintem ezen nem lehet, még e-bayen sem találok hozzá ilyesmit.
Hááát, egyelőre még csak ismerkedek vele, de legjobban a sárga index zavar rajta, meg nincs benne navi...
Meglássuk még :wink:

2010.04.22. 22:30

itten a számi ni:

http://www.mobilgumi.hu/

...szerintem menni fog... ha ki lehet venni a lámpákat és miért is ne lehetne és szét is lehet szedni.........és miért is ne lehetne, akkor a sárgát be lehet vonni azzal az anyaggal amivel az én lámpámat anno, akkor lehetséges a mutatvány.

a navi meg..... jó kérdés, gondolom lehet utólagos, de háááát...

ha olcsón megkapod, csak érdemes vele foglalkozni, vagy mégsem?

2010.04.23. 09:07

Labi írta:
Üdv

Labikám ez a neked való verda:
Labi 735iL
Csak gyanúsan olcsó... :?

2010.04.23. 09:24

touring írta:
Labi írta:
Üdv

Labi 735iL

Azért ilyen olcsó, mert beszámolták biztos egy szép új KIA-ba!

:hehe

2010.04.23. 09:48

touring írta:
Labi írta:
Üdv

Labi 735iL

igen, nagyon tetszik, már láttam is, de tényleg nagyon occó! :? a képek alapján nagyon szép!! azt tudja ami nekem kell és pont a jó motorral szerelt. ...mondjuk azt nem tudom, hogy a long változat mennyivel hosszabb a normálnál? ...és 5 év múlva nem lesz olyan cigósan, őőőő akarom mondani romásan mercedes Pullman-os? :oops: :lol:

2010.04.23. 09:49

Labi írta:
touring írta:
Labi írta:
Üdv

Labi 735iL

igen, nagyon tetszik, már láttam is, de tényleg nagyon occó! :? a képek alapján nagyon szép!! azt tudja ami nekem kell és pont a jó motorral szerelt. ...mondjuk azt nem tudom, hogy a long változat mennyivel hosszabb a normálnál? ...és 5 év múlva nem lesz olyan cigósan, őőőő akarom mondani romásan mercedes Pullman-os? :oops: :lol:

Szerintem ez ne izgasson. Diag és ha patent akkor foglaló :D

2010.04.23. 09:52

ne fűts :!: :oops:

Mchris-t kértem hogy nézze meg, kíváncsi vagyok mit mond! 8) ...remélem azt, hogy xar, mert csak nyáron tervezek venni másik autót. :roll:

2010.04.23. 10:25

Labi írta:ne fűts :!: :oops:

Mchris-t kértem hogy nézze meg, kíváncsi vagyok mit mond! 8) ...remélem azt, hogy xar, mert csak nyáron tervezek venni másik autót. :roll:

Én is csak nyáron terveztem, sőt nyár végén, de ha találnék valami jót,, akkor nem bírnám ki... :lol:

2010.04.23. 10:28

Labi írta:itten a számi ni:

...szerintem menni fog... ha ki lehet venni a lámpákat és miért is ne lehetne és szét is lehet szedni.........és miért is ne lehetne, akkor a sárgát be lehet vonni azzal az anyaggal amivel az én lámpámat anno, akkor lehetséges a mutatvány.

Visszaírt, hogy nem megy szerinte e65-ön, nagy kár, mert sokat lendítene a vásárlás irányába... :cry:
azért még foglalkozok vele. amit rá kellene költeni, az egy komplett féktárcsa+ betét csere, meg egy lengőkar csere.

2010.04.23. 11:44

Morello írta:
Labi írta:itten a számi ni:

Visszaírt, hogy nem megy szerinte e65-ön, nagy kár, mert sokat lendítene a vásárlás irányába... :cry:
azért még foglalkozok vele. amit rá kellene költeni, az egy komplett féktárcsa+ betét csere, meg egy lengőkar csere.

sajnálom! ...akkor azért nincs olyan rossz állapotban ha ennyi "baja" van!

2010.04.23. 12:32

Szombaton megyünk Bacsekkal megnézni utána megyünk Visegrádra :wink: nyomunk pár fotót is

nyárig meglesz Labi?

2010.04.23. 12:37

MChris írta:

Szombaton megyünk Bacsekkal megnézni utána megyünk Visegrádra :wink: nyomunk pár fotót is

nyárig meglesz Labi?

Tényleg, Baranyában nincs e65 szakértő klubtag? :wink:

e65

2010.04.23. 17:16

Aki E39 30D ből akar E65 30D re váltani azzal megosztom a tapasztalataimat ha érdekli.

Re: e65

2010.04.23. 17:34

webasto írta:Aki E39 30D ből akar E65 30D re váltani azzal megosztom a tapasztalataimat ha érdekli.

Én még ugyan nem terveztem ilyesmit de a tapasztalatokra kiváncsi lennék... :oops:

Egyáltalán mennyire jött be a 65 39-es után? :D

Re: e65

2010.04.23. 17:42

Bacsek írta:
webasto írta:Aki E39 30D ből akar E65 30D re váltani azzal megosztom a tapasztalataimat ha érdekli.

Én még ugyan nem terveztem ilyesmit de a tapasztalatokra kiváncsi lennék... :oops:

Egyáltalán mennyire jött be a 65 39-es után? :D

jaja írjál csak! ...én 35i E39-ből ülnék át 65-35i-be ...de ettől függetlenül érdekelne! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge