![]() |
2010.04.18. 08:36
lepke írta:Helo
simi64 írta:
Egy kis "kedvcsináló":
...... Jackson, aki mint moderátor: már megint lepke után vágja ki az idézet képeit.......
Legalább megdolgozol a fizetésedért![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.04.22. 21:17
2010.04.22. 21:42
Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
2010.04.22. 21:59
Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
sztem igen, mert Bömbölő nekem megcsinálta! Keresd fel!
..de az E65 nagyon szép sárgával is![]()
2010.04.22. 22:08
Morello írta:Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
Ezek szerint megvásároltad az e65-ödet?![]()
Grat. Képek? Motor?
Már írok is Bömbölőnek, köszi a tippet
2010.04.22. 22:20
Labi írta:Morello írta:Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
Ezek szerint megvásároltad az e65-ödet?![]()
Grat. Képek? Motor?
Már írok is Bömbölőnek, köszi a tippet
nem nem, még nem![]()
az e39-en csinált sárgából fehéret!![]()
sztem hívd, mert nem nagyon fórumozik.....
Te hogy állsz a projektel?
2010.04.22. 22:30
2010.04.23. 09:07
Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
2010.04.23. 09:24
touring írta:Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
Labikám ez a neked való verda:
Labi 735iL
Csak gyanúsan olcsó...
2010.04.23. 09:48
touring írta:Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
Labi 735iL
Csak gyanúsan olcsó...
2010.04.23. 09:49
Labi írta:touring írta:Labi írta:Morello írta:Nem tudja valaki, hogy lehet-e sárga indexesből fehér indexest csinálni. Persze ésszerű összegből![]()
Üdv
Labi 735iL
Csak gyanúsan olcsó...
igen, nagyon tetszik, már láttam is, de tényleg nagyon occó!a képek alapján nagyon szép!! azt tudja ami nekem kell és pont a jó motorral szerelt. ...mondjuk azt nem tudom, hogy a long változat mennyivel hosszabb a normálnál? ...és 5 év múlva nem lesz olyan cigósan, őőőő akarom mondani romásan mercedes Pullman-os?
![]()
2010.04.23. 09:52
2010.04.23. 10:25
Labi írta:ne fűts![]()
![]()
Mchris-t kértem hogy nézze meg, kíváncsi vagyok mit mond!...remélem azt, hogy xar, mert csak nyáron tervezek venni másik autót.
2010.04.23. 10:28
Labi írta:itten a számi ni:
http://www.mobilgumi.hu/
...szerintem menni fog... ha ki lehet venni a lámpákat és miért is ne lehetne és szét is lehet szedni.........és miért is ne lehetne, akkor a sárgát be lehet vonni azzal az anyaggal amivel az én lámpámat anno, akkor lehetséges a mutatvány.
a navi meg..... jó kérdés, gondolom lehet utólagos, de háááát...
ha olcsón megkapod, csak érdemes vele foglalkozni, vagy mégsem?
2010.04.23. 11:44
Morello írta:Labi írta:itten a számi ni:
http://www.mobilgumi.hu/
...szerintem menni fog... ha ki lehet venni a lámpákat és miért is ne lehetne és szét is lehet szedni.........és miért is ne lehetne, akkor a sárgát be lehet vonni azzal az anyaggal amivel az én lámpámat anno, akkor lehetséges a mutatvány.
a navi meg..... jó kérdés, gondolom lehet utólagos, de háááát...
ha olcsón megkapod, csak érdemes vele foglalkozni, vagy mégsem?
Visszaírt, hogy nem megy szerinte e65-ön, nagy kár, mert sokat lendítene a vásárlás irányába...![]()
azért még foglalkozok vele. amit rá kellene költeni, az egy komplett féktárcsa+ betét csere, meg egy lengőkar csere.
2010.04.23. 12:32
Labi írta:ne fűts![]()
![]()
Mchris-t kértem hogy nézze meg, kíváncsi vagyok mit mond!...remélem azt, hogy xar, mert csak nyáron tervezek venni másik autót.
2010.04.23. 12:37
MChris írta:Labi írta:ne fűts![]()
![]()
Szombaton megyünk Bacsekkal megnézni utána megyünk Visegrádranyomunk pár fotót is
nyárig meglesz Labi?
2010.04.23. 17:16
2010.04.23. 17:34
webasto írta:Aki E39 30D ből akar E65 30D re váltani azzal megosztom a tapasztalataimat ha érdekli.
2010.04.23. 17:42
Bacsek írta:webasto írta:Aki E39 30D ből akar E65 30D re váltani azzal megosztom a tapasztalataimat ha érdekli.
Én még ugyan nem terveztem ilyesmit de a tapasztalatokra kiváncsi lennék...![]()
Egyáltalán mennyire jött be a 65 39-es után?