![]() |
2008.12.31. 19:53
2009.01.01. 21:17
2009.01.01. 21:53
2009.01.07. 15:35
saw írta:strobi írta:LeviM5 írta:admin írta:Labi írta:az nem kifejezés! kezét lábát eltörném!
Ez a brutalitás
Hát ilyen nincs, fáj a szívem...
Ha nem lenne benne közel 400.000 akkor még el lehetne gondolkozni egyébként rajta...![]()
Elvinni egyből 3x-os autó kozmetikára és kindulási alapnak nem lenne rossz szerintem...
Nemtudom srácok ti hogy vagytok vele, de ha látok egy ilyen hirdetést, amiben valaki eladni akar egy autót, bennem felmerül egy kérdés: Nem az a legkevesebb hogy mielőtt lefotózod, KITAKARÍTOD?? Hogy a leendő vevőnek ne az legyen az első benyomása hogy egy igénytelen nemtörődöm link alak vagy? Vagy legalább azt a rohadt (ha jól látom coffee company-s) kávéspoharat kidobhatta volna belőle......
2009.01.07. 17:13
luigi írta:saw írta:strobi írta:LeviM5 írta:admin írta:Labi írta:az nem kifejezés! kezét lábát eltörném!
Ez a brutalitás
Hát ilyen nincs, fáj a szívem...
Ha nem lenne benne közel 400.000 akkor még el lehetne gondolkozni egyébként rajta...![]()
Elvinni egyből 3x-os autó kozmetikára és kindulási alapnak nem lenne rossz szerintem...
Nemtudom srácok ti hogy vagytok vele, de ha látok egy ilyen hirdetést, amiben valaki eladni akar egy autót, bennem felmerül egy kérdés: Nem az a legkevesebb hogy mielőtt lefotózod, KITAKARÍTOD?? Hogy a leendő vevőnek ne az legyen az első benyomása hogy egy igénytelen nemtörődöm link alak vagy? Vagy legalább azt a rohadt (ha jól látom coffee company-s) kávéspoharat kidobhatta volna belőle......
Szevasztok.
Az a helyzet, hogy most akartam negnézni, hogy miről "áradoztok" ennyire de már a hirdetésben az áll, hogy eladva tehát nen tudtam megnézni.
Ciao mindenkinek:luigi
2009.01.07. 20:19
2009.01.07. 22:36
Labi írta:ez elképesztő! vki megvette....![]()
az a baj, hogy kivakarja, sósavval kilötyköli, valahogy ki fog nézni, lemossa, felpolírozza, kicserél ezt azt, megcsinálja a váltót....nomeg visszateker egy kicsit, oszt eladja!![]()
![]()
![]()
![]()
vki megveszi és két hónap múlva írja fröcsögve szerte szana a világba, hogy milyen szar a BMW, mert 2 hónap alatt széthullott alatta!![]()
![]()
2009.01.08. 14:17
LeviM5 írta:Labi írta:ez elképesztő! vki megvette....![]()
az a baj, hogy kivakarja, sósavval kilötyköli, valahogy ki fog nézni, lemossa, felpolírozza, kicserél ezt azt, megcsinálja a váltót....nomeg visszateker egy kicsit, oszt eladja!![]()
![]()
![]()
![]()
vki megveszi és két hónap múlva írja fröcsögve szerte szana a világba, hogy milyen szar a BMW, mert 2 hónap alatt széthullott alatta!![]()
![]()
Ja, így lesz lejáratva a márka!
2009.01.08. 16:32
saw írta:LeviM5 írta:Labi írta:ez elképesztő! vki megvette....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, így lesz lejáratva a márka!
Vagy ez lesz, vagy az, hogy a bőr alatti bélésig elkoptatja egy ugyanolyan igénytelen alak
2009.01.08. 18:09
2009.01.08. 23:07
kovessyroli írta:nekem nagyon bejön az E65-ös.
olyanok az első fényszórói, mintha könnyezne. legalábbis engem arra emlékeztet.
ezüstben pompásan néz ki, nagyon szépen kiadja a formáját (dagadt testét)
feketében elvesznek a vonalai szerintem.
viszont a kormánya tényleg csúnya.
2009.01.08. 23:39
LeviM5 írta:kovessyroli írta:nekem nagyon bejön az E65-ös.
Ez a kormány nem rossz szerintem:
e65 kormány
De ez nekem se nagyon tetszik:
e65 kormány 2
2009.01.08. 23:54
2009.01.08. 23:59
LeviM5 írta:kovessyroli írta:nekem nagyon bejön az E65-ös.
Ez a kormány nem rossz szerintem:
e65 kormány
De ez nekem se nagyon tetszik:
e65 kormány 2
2009.01.09. 00:04
2009.01.15. 00:01
2009.01.15. 03:43
Buzat86 írta:Hahó!!
Végigkutattam a netet, keresem az E65-ös gyári "pdf" katalógusát, a facelift előtti modellét, de egy istenért sem találom sehol... A 2005-ös facelift-é megvan, mert az aktuális modellét mindig le lehet tölteni a bmw.de-ről (az pedig ugye még nemrég aktuális modell volt), de a régiről se kép, se hang az egész hálón.
Megvan ez valakinek véletlenül??
köti
2009.01.15. 12:04
MChris írta:Buzat86 írta:Hahó!!
Végigkutattam a netet, keresem az E65-ös gyári "pdf" katalógusát, a facelift előtti modellét, de egy istenért sem találom sehol... A 2005-ös facelift-é megvan, mert az aktuális modellét mindig le lehet tölteni a bmw.de-ről (az pedig ugye még nemrég aktuális modell volt), de a régiről se kép, se hang az egész hálón.
köti
Itt nézd meg
2009.01.15. 12:45
Buzat86 írta:MChris írta:Buzat86 írta:Hahó!!
köti
Itt nézd meg
Köszi, de ezt én is megtaláltam.Ez használati útmutató, én a bemutató reklámkatalógust katalógust kerestem.
...azért irtam, hogy nem találni sehol..
2009.01.15. 13:55
Buzat86 írta:MChris írta:Buzat86 írta:Hahó!!
köti
Itt nézd meg
Köszi, de ezt én is megtaláltam.Ez használati útmutató, én a bemutató reklámkatalógust katalógust kerestem.
...azért irtam, hogy nem találni sehol..