Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

re

2008.12.31. 19:53

Ök ilyenek a legtöbb autójuk nincs kitakarítva!!

2009.01.01. 21:17

Van pár érdeklödő E65-re és sikerült feltölteni egy E65 angol kézikönyvet (magyar nincs sajna)

2009.01.01. 21:53

legalább van! köszi! :D

2009.01.07. 15:35

saw írta:
strobi írta:
LeviM5 írta:
admin írta:
Labi írta:az nem kifejezés! kezét lábát eltörném! :evil:

Ez a brutalitás :lol:

Hát ilyen nincs, fáj a szívem... :cry:

Ha nem lenne benne közel 400.000 akkor még el lehetne gondolkozni egyébként rajta... :oops:
Elvinni egyből 3x-os autó kozmetikára és kindulási alapnak nem lenne rossz szerintem... :?

Nemtudom srácok ti hogy vagytok vele, de ha látok egy ilyen hirdetést, amiben valaki eladni akar egy autót, bennem felmerül egy kérdés: Nem az a legkevesebb hogy mielőtt lefotózod, KITAKARÍTOD?? Hogy a leendő vevőnek ne az legyen az első benyomása hogy egy igénytelen nemtörődöm link alak vagy? Vagy legalább azt a rohadt (ha jól látom coffee company-s :) ) kávéspoharat kidobhatta volna belőle......

Szevasztok.
Az a helyzet, hogy most akartam negnézni, hogy miről "áradoztok" ennyire de már a hirdetésben az áll, hogy eladva tehát nen tudtam megnézni.
Ciao mindenkinek: :franko: luigi

2009.01.07. 17:13

luigi írta:
saw írta:
strobi írta:
LeviM5 írta:
admin írta:
Labi írta:az nem kifejezés! kezét lábát eltörném! :evil:

Ez a brutalitás :lol:

Hát ilyen nincs, fáj a szívem... :cry:

Ha nem lenne benne közel 400.000 akkor még el lehetne gondolkozni egyébként rajta... :oops:
Elvinni egyből 3x-os autó kozmetikára és kindulási alapnak nem lenne rossz szerintem... :?

Nemtudom srácok ti hogy vagytok vele, de ha látok egy ilyen hirdetést, amiben valaki eladni akar egy autót, bennem felmerül egy kérdés: Nem az a legkevesebb hogy mielőtt lefotózod, KITAKARÍTOD?? Hogy a leendő vevőnek ne az legyen az első benyomása hogy egy igénytelen nemtörődöm link alak vagy? Vagy legalább azt a rohadt (ha jól látom coffee company-s :) ) kávéspoharat kidobhatta volna belőle......

Szevasztok.
Az a helyzet, hogy most akartam negnézni, hogy miről "áradoztok" ennyire de már a hirdetésben az áll, hogy eladva tehát nen tudtam megnézni.
Ciao mindenkinek: :franko: luigi

Egy borzasztóan lelakott, mocskos bőrös, soha kinem takarított szegény 7es volt. A könyöklőn a kormányon és minden helyen amit kézzel el lehet érni ocsmány-zsíros-fekete lerakódás volt. Beszállás elött tetanusz kellett, olyan állapotban volt, szegényke.
Képzeld el a tulajt, mikor fürdött utoljára...

2009.01.07. 20:19

ez elképesztő! vki megvette.... :x
az a baj, hogy kivakarja, sósavval kilötyköli, valahogy ki fog nézni, lemossa, felpolírozza, kicserél ezt azt, megcsinálja a váltót....nomeg visszateker egy kicsit, oszt eladja! 8O :? :evil: :evil:
vki megveszi és két hónap múlva írja fröcsögve szerte szana a világba, hogy milyen szar a BMW, mert 2 hónap alatt széthullott alatta! :evil: :evil: :evil:

2009.01.07. 22:36

Labi írta:ez elképesztő! vki megvette.... :x
az a baj, hogy kivakarja, sósavval kilötyköli, valahogy ki fog nézni, lemossa, felpolírozza, kicserél ezt azt, megcsinálja a váltót....nomeg visszateker egy kicsit, oszt eladja! 8O :? :evil: :evil:
vki megveszi és két hónap múlva írja fröcsögve szerte szana a világba, hogy milyen szar a BMW, mert 2 hónap alatt széthullott alatta! :evil: :evil: :evil:

Ja, így lesz lejáratva a márka! :evil:

2009.01.08. 14:17

LeviM5 írta:

Vagy ez lesz, vagy az, hogy a bőr alatti bélésig elkoptatja egy ugyanolyan igénytelen alak :?

2009.01.08. 16:32

saw írta:
LeviM5 írta:

Vagy ez lesz, vagy az, hogy a bőr alatti bélésig elkoptatja egy ugyanolyan igénytelen alak :?

Hali mindenkinek.
Ez fenn áll valóban.
Az igazság az, hogy nem értem az ilyen fazonokat hogy lehet elhanyagolni, igénytelennek lenni az autójával az mindegy, hogy milyen márka. Kiváncsi lennék hogyan zabál az ilyen az asztalnál és milyen ágyba fekszik? :oops: Azaz nem volnék kíváncsi!!! :cry:
Üdv: :franko: luigi

2009.01.08. 18:09

nekem nagyon bejön az E65-ös.
olyanok az első fényszórói, mintha könnyezne. legalábbis engem arra emlékeztet.
ezüstben pompásan néz ki, nagyon szépen kiadja a formáját (dagadt testét :lol: )
feketében elvesznek a vonalai szerintem.
viszont a kormánya tényleg csúnya.

2009.01.08. 23:07

kovessyroli írta:nekem nagyon bejön az E65-ös.
ezüstben pompásan néz ki, nagyon szépen kiadja a formáját (dagadt testét :lol: )

Ez a kormány nem rossz szerintem:
e65 kormány
De ez nekem se nagyon tetszik:
e65 kormány 2

2009.01.08. 23:39

LeviM5 írta:

e65 kormány
e65 kormány 2

Senkinek sem tetszik a kormány?
:offtopic

2009.01.08. 23:54

nekem nagyon! :roll: :wink:

2009.01.08. 23:59

LeviM5 írta:

e65 kormány
e65 kormány 2

az első képen lévő volt abban, amit kipróbáltam (sportpaket-es volt - 20"-es nyári kerékkel, amit sajnos a tél miatt nem láttam rajta, csak mellette)
nekem tetszett :D

2009.01.09. 00:04

azért irigyellek! én is fogdostam volna azt a csúnya kormányt! :lol:

2009.01.15. 00:01

Hahó!!

Végigkutattam a netet, keresem az E65-ös gyári "pdf" katalógusát, a facelift előtti modellét, de egy istenért sem találom sehol... A 2005-ös facelift-é megvan, mert az aktuális modellét mindig le lehet tölteni a bmw.de-ről (az pedig ugye még nemrég aktuális modell volt), de a régiről se kép, se hang az egész hálón.

Megvan ez valakinek véletlenül??
köti :D

2009.01.15. 03:43

Buzat86 írta:Hahó!!

Végigkutattam a netet, keresem az E65-ös gyári "pdf" katalógusát, a facelift előtti modellét, de egy istenért sem találom sehol... A 2005-ös facelift-é megvan, mert az aktuális modellét mindig le lehet tölteni a bmw.de-ről (az pedig ugye még nemrég aktuális modell volt), de a régiről se kép, se hang az egész hálón.

Itt nézd meg

2009.01.15. 12:04

MChris írta:

Itt nézd meg

Köszi, de ezt én is megtaláltam. :D Ez használati útmutató, én a bemutató reklámkatalógust katalógust kerestem.
...azért irtam, hogy nem találni sehol.. :cry:

2009.01.15. 12:45

Buzat86 írta:
MChris írta:

Itt nézd meg

Köszi, de ezt én is megtaláltam. :D Ez használati útmutató, én a bemutató reklámkatalógust katalógust kerestem.

Ha az új 7-esé jó akkor az itt van:

2008 7er

2009.01.15. 13:55

Buzat86 írta:
MChris írta:

Itt nézd meg

este megnézem az otthoni gépemen, ha még érdekel. van egy rakás régi katalógusom pdf-ben, hátha...
Hozzászólás küldése

VigLink badge