![]() |
2011.04.13. 15:38
2011.04.13. 15:52
2011.04.13. 18:24
kzolee írta:A moderátorok meg zöldek lettek, de kékkel írnak![]()
Egy kicsit nagyobb betűméretet lehetne? Mint amilyen a régi volt?
2011.04.13. 18:25
simi64 írta:Akkor már én is kérdezősködnék:
Elég sok topic címe mellett fekete pontok láthatók. Mi a jelentésük?
Pedagógiai múltam alapján sok jót nem jelenthetnek...
2011.04.13. 18:26
admin írta:kzolee írta:A moderátorok meg zöldek lettek, de kékkel írnak![]()
Már egyszer növelve lett még nagyobbra nem szeretném.
2011.04.13. 18:27
barbrady írta:Nálam a Toplista és a Köszönetek fel van cserélődve.
2011.04.13. 18:31
mmsa írta:Sziasztok,
Én eddig inkább olvastam a fórum bejegyzéseket, de most az új design-al kapcsolatosan írok is néhány gondolatot.
1. Többször találkoztam azzal, hogy valaki a hozzászólásának szövegében írta, hogy "...az albumombam ott a kép..." valamiről. Ekkor, ha a klubtárs albumát gyorsan szeretném elérni, arra sem a cikk alatti linkek (profil, pü), sem pedig a profil oldal nem kínál gyors megoldást. Marad az, hogy kinyitok egy képtár oldalt, de ott sem segít a keresés, mert klubtag nevet beírva, minden opciót kipipálva sem kapok találatot. Azaz elkezdem egyesével (12 klubtag/oldal) végig nézni, keresni a ( nem sort-olható) jelenleg 14 oldalt. Vagy én vagyok nagyon ügyetlen és lehet ezt a mostani konfiggal is hatékonyaban, vagy érdemes ezt egy könnyel elérhető linkkel (pl. profil, pü, képtár) támogatni?
2. Azoknál a képeknél, ahol a kép nagyítható a "Kattints ide, az átméretezett kép megtekintéséhez." segítségével, és a kép mérete az eredeti méretre nagyítás (a nagyítóval) után meghaladja a képernyő használt területének a felbontását, a képmegjelenítő alsó gördítősávját pontosan eltakarja az alsó szürke toolbar sáv - az újítás (Firefox). Ezt az alsó szürke toolbar sávot hogyan lehet kikapcsolni? Tudom, hogy "modern, szép, hasznos, stb...", de mivel "Always on top" stílusú és a rajta elérhető funkcionalitások, az eddigi 2 (felső ill. baloldali) menüben is elérhetőek (v. elérhetővé tehetőek) nem igazán érzem, hogy erre a 3. területre is szükség lenne kikapcsolhatatlan módon.
3. Több témát végigolvastam az elejéről a végéig, mert érdekelt a téma. Azt nem tudom hogyan, de a fórumozó klubbtársakkal érdemes lenne tudatni, hogy a kepfeltoltes.hu szolgáltatást kerüljék, mert sajnos csak - a fórum élettartama szempontjából - rövid ideig elérhetőek a képek, és a friss vagy az adott témában eddig inaktív tagok csak a semmit (kepfeltoltes saját reklámképét) látják a képek helyett. Sajnos nem csak ez a szolgáltató időlimites. Érdemes lenne "nem ajánlott képtároló" listát kialakítani, ill. a klubtársak számára az e39 képtár használatát preferáltatni.
Most hirtelen ezek a website felhasználói felülettel, használattal kapcsolatos gondolataim támadtak.
Természetesen tudom, hogy egy ilyen fórum-motor beállítása nem 3 perces feladat, sok munka van benne. Ezt a hozzászólást sem b....gatásnak szántam, hanem jobbító szándék vezetett.
: - )))
Az eddigi pontozási rendszer teljesen megszünt (amit az adataid baloldali linken keresztül is lekérdezhető volt)?
mmsa
2011.04.13. 18:33
kzolee írta:admin írta:kzolee írta:A moderátorok meg zöldek lettek, de kékkel írnak![]()
Már egyszer növelve lett még nagyobbra nem szeretném.
OK!
2011.04.13. 18:35
admin írta:barbrady írta:Nálam a Toplista és a Köszönetek fel van cserélődve.
Szerintem jól van.
2011.04.13. 22:47
Nálam is így van.barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Nálam a Toplista és a Köszönetek fel van cserélődve.
Szerintem jól van.
Nálam így jön be, ez így jó?
Köszönetek
Toplista
2011.04.13. 22:51
mmsa írta:Sziasztok,
Én eddig inkább olvastam a fórum bejegyzéseket, de most az új design-al kapcsolatosan írok is néhány gondolatot.
1. Többször találkoztam azzal, hogy valaki a hozzászólásának szövegében írta, hogy "...az albumombam ott a kép..." valamiről. Ekkor, ha a klubtárs albumát gyorsan szeretném elérni, arra sem a cikk alatti linkek (profil, pü), sem pedig a profil oldal nem kínál gyors megoldást. Marad az, hogy kinyitok egy képtár oldalt, de ott sem segít a keresés, mert klubtag nevet beírva, minden opciót kipipálva sem kapok találatot. Azaz elkezdem egyesével (12 klubtag/oldal) végig nézni, keresni a ( nem sort-olható) jelenleg 14 oldalt. Vagy én vagyok nagyon ügyetlen és lehet ezt a mostani konfiggal is hatékonyaban, vagy érdemes ezt egy könnyel elérhető linkkel (pl. profil, pü, képtár) támogatni?
mmsa
2011.04.13. 23:08
admin írta:mmsa írta:Sziasztok,
mmsa
Most már elérhető feltéve ha a tagok kitöltik az adatokat lásd az enyémet.A twitter és facebook gomb között.
2011.04.13. 23:15
A profilodba tudod beálitani --->Felhasználói vezérlőpult--->profilsimi64 írta:admin írta:mmsa írta:Sziasztok,
mmsa
Most már elérhető feltéve ha a tagok kitöltik az adatokat lásd az enyémet.A twitter és facebook gomb között.
Míííí?
Az hol van
2011.04.13. 23:22
simi64 írta:admin írta:mmsa írta:Sziasztok,
mmsa
Míííí?
Az hol van
2011.04.13. 23:31
2011.04.13. 23:34
lepke írta:Helo ADMIN Lacibácsi
Ez ..padlizsán KÉK... amivel a becsületes nevemet kiemelted ELÉG gázos
vissza állítanád arra a ... BMW-s KÉKre... a többieknek maradhat a ...padlizsán KÉK ..![]()
2011.04.14. 10:38
admin írta:mmsa írta:Sziasztok,
mmsa
A profilodba tudod beálitani --->Felhasználói vezérlőpult--->profil
2011.04.14. 12:28
mmsa írta:
minnél inkább használni lehessen, kedvezőbb lehetne, ha:
- A már meglévő 168 képtárral rendelkező klubtársnak automatikusan (enduser aktivitás nélkül) kitöltődne a profiljában ez a mező. Mivel ez belső rendszer (nem external link) ez az információ már most is rendelkezésre áll, csak persze nem a megfelelő mezőben. Oda ezt direkt adat módosításal lehetne hatékonyan bejuttatni. És az új képtáralbum létrehozásakor is a klubtárs profilba bekerülhetne (betriggerelődhetne) a képtár ID. Ekkor ennek az új funkciónak a bevezetése, használatbavétele azonnalivá és automatikusá vállhatna.
- Azonos nevek, cimkék lennének használva.
És én inkább ezt az új gombot a profil és a pü (internal funtions) mellé, közé és nem a twitter, fb (external links) közé tenném.
Nagyon hasogatom a szőrszálat? : - ))
mmsa
2011.04.14. 13:43
2011.04.14. 20:16
mmsa írta:Szia,
Szuper lenne, ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne. : - ))
Ha lehet, akkor még ehhez a mostani állapothoz is hozzáfűznék néhány gondolatot. : - ))
DE csak akkor "ha a tagok kitöltik", mint írtad.
Az, hogy egy ilyen újítást
- új funkció (ami csak itt ebben a fórumbejegyzésben lett bejelentve)
- felhasználói felfedezést és aktivitást igényel
- 1 fogalom több névvel, címkével van megnevezve (Felhasználói vezérlőpult--->profil-ban, eddigi felső menüsorban képtár, az új gombon album), és így nehezebben kapcsolható össze
minnél inkább használni lehessen, kedvezőbb lehetne, ha:
- A már meglévő 168 képtárral rendelkező klubtársnak automatikusan (enduser aktivitás nélkül) kitöltődne a profiljában ez a mező. Mivel ez belső rendszer (nem external link) ez az információ már most is rendelkezésre áll, csak persze nem a megfelelő mezőben. Oda ezt direkt adat módosításal lehetne hatékonyan bejuttatni. És az új képtáralbum létrehozásakor is a klubtárs profilba bekerülhetne (betriggerelődhetne) a képtár ID. Ekkor ennek az új funkciónak a bevezetése, használatbavétele azonnalivá és automatikusá vállhatna.
- Azonos nevek, cimkék lennének használva.
És én inkább ezt az új gombot a profil és a pü (internal funtions) mellé, közé és nem a twitter, fb (external links) közé tenném.
Nagyon hasogatom a szőrszálat? : - ))
mmsa