Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.01. 12:46

MChris írta:
jackson írta:
MChris írta:
jackson írta:
MChris írta:Tessék:

Kép

Nem látom nem megy a link.

Jackson, aki tágra nyílt szemekkel kuksizza 8O

de vissza irásodban is ott van a Lion

überhosszú link

Neked látszik de nekem nem. A beillesztett honlapon is csak az az egy nyomorult kép nem látszik.
Még a szöveg is hibátlan mellette. Fajta:Sörényes smiley oroszlán
Nem tudnád felrakni egy tárhelyre?

Jackson, aki szerint Labi megérdemel egy sörényes szmájlit

Képtáramban benne van már:

Kép

Chris, tedd be Labinak avatarnak :hehe

2010.06.01. 12:52

Bacsek írta:
MChris írta:
jackson írta:Jackson, aki szerint Labi megérdemel egy sörényes szmájlit

Képtáramban benne van már:

Kép

Chris, tedd be Labinak avatarnak :hehe

Amúgy nagyon aranyos. De csak ha akarja akkor rakhatja be.

Jackson, aki hülyéskedik de azért moderátorként nem nyúl bele más profiljába

2010.06.02. 21:09

Ma este 6-oson kifele, együtt jöttem egy sedan-nal fél 9 körül IIF-629 30d klubbos kerettel, dudáltam, villogtam és semmi reakció :? Ki volt?

2010.06.04. 16:21

Ma vecsésen, fekete touring fekete M-es felnikkel az OTP mellett azt hiszem :oops: .

2010.06.04. 17:28

e39chip írta:Ma vecsésen, fekete touring fekete M-es felnikkel az OTP mellett azt hiszem :oops: .

Volksbank... :oops: :lol:

2010.06.04. 17:29

e39chip írta:Ma vecsésen, fekete touring fekete M-es felnikkel az OTP mellett azt hiszem :oops: .

Hmmm ha fényes Styling 66-os felni lett volna és jártam volna arra esélyes lett volna. De:

Jackson, aki ma csak a városban járt

2010.06.05. 00:10

hegylako írta:

Az az!!
Épp egy off feliciával mentünk egy itcával arréb a horpadásjavítóhoz, mert egy barátomék 2 éves off C-jére rádőlt egy fa és úgy ahogy, de megcsinálta

2010.06.06. 09:25

e39chip írta:
hegylako írta:

Az az!!
Épp egy off feliciával mentünk egy itcával arréb a horpadásjavítóhoz, mert egy barátomék 2 éves off C-jére rádőlt egy fa és úgy ahogy, de megcsinálta

Az engem is érdkelne az egyik ajtomon van egy kis horpadás de azért idegesit.
Hogy érted azt hogy ugyahogy?

2010.06.06. 09:50

hegylako írta:
e39chip írta:
hegylako írta:

Az az!!

Nézd meg Ezt vagy Ezt.

Üdv tbi.

2010.06.06. 10:06

hegylako írta:
e39chip írta:
hegylako írta:

Az az!!

Egy fa ha rádől akkor azt nem teljkesen lehet kihúzni, mert elég csúnyára sikerült a fa műve.
Ahhoz képest amilyen volt egész jó lett, de nem 100%-os, mert mély volt nagyon és a lemez is megnyúlt.

2010.06.06. 14:01

Én a héten láttam egy kék M5 e39-et Budakalászon, az NT-nél. A rendszámot nem írtam fel, de bitang felnik voltak rajta (nem a gyári szett).

2010.06.06. 15:58

Tegnap délután fekete Touring régi klubbos kerettel a Budaörsi Auchannál olyan 15-15:30 körül?

Még gondolkoztam is rajta,hogy rakok rá egy cetlit: láttalak... :wink:

2010.06.09. 12:02

Ma az M1-en délelőtt 11 körül fekete sötétített touringgal együtt fenytettünk mindenkit. És majdnem a rend éber őrei is fenyítettek minket, de nem mentünk el mellettük tempósabban. Köszönt is nekem és én is neki. Melyik klubbtárssal randalíroztunk? :lol:

2010.06.09. 18:14

e39chip írta:Ma az M1-en délelőtt 11 körül fekete sötétített touringgal együtt fenytettünk mindenkit. És majdnem a rend éber őrei is fenyítettek minket, de nem mentünk el mellettük tempósabban. Köszönt is nekem és én is neki. Melyik klubbtárssal randalíroztunk? :lol:

Hát akkor ezt nem fogom megtudni :oops:

2010.06.09. 18:52

e39chip írta:
e39chip írta:Ma az M1-en délelőtt 11 körül fekete sötétített touringgal együtt fenytettünk mindenkit. És majdnem a rend éber őrei is fenyítettek minket, de nem mentünk el mellettük tempósabban. Köszönt is nekem és én is neki. Melyik klubbtárssal randalíroztunk? :lol:

Hát akkor ezt nem fogom megtudni :oops:

Türelem!

2010.06.09. 19:25

Hogy ezek a fekete Touring-ok miket művelnek mostanság.

Jackson, aki nem járt egyik helyen sem

2010.06.10. 17:06

BMW-700 ma a Hungária körúton 14 óra körül klubos keretben? Honnan bugáztad ezt a rendszámot??? :)

fehérkék

2010.06.11. 18:22

Ma koradélután a 4-esen debrecen után: 2 fehér e39 lealázta az összes 40-es és 60-as táblát... :oops: (a záróvonalak meg kopottak, alig látszanak 8O 8O )
Az egyiket ismerem, de ki lehett a másik :?: 8O

2010.06.17. 21:39

Győrben a Fehérvári úton 11:00kor ezüst sedán régi kerettel, ISF-300. Ki volt győrben a tudtom nélkül?
Ja és mostanában látok egy fehér e60 touringot is WILD-22 rendszámmal.

...

2010.06.25. 13:06

Ma délelőtt Bicskén láttam apa8-at,intettünk egymásnak és mindenki ment a dolgára.
Ő JUM ... Rsz fekete BMW 530-al,én meg a párom verdájával poroszkáltam.Üdv.
Hozzászólás küldése

VigLink badge