![]() |
2010.06.15. 10:01
buffi írta:Üdv!
Átutaltam a pénzt 1700ft-ot a posta címem 5520 Szeghalom Bartók Béla u.21 előre is kösszi.
2010.06.17. 11:25
2010.06.17. 12:35
2010.06.17. 15:10
apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
tábla tartót,természetesen a találkozón venném át.Köszi
2010.06.17. 15:39
2010.06.17. 18:43
2010.06.17. 19:04
odus írta:Sziasztok!
A következő tagok nem jelentkeztek még az igényelt keretekért:
Oldboy
Marc528i
stefanstf
Dante26
Ali_Killer
Küldtem nekik pü-t is, de ha valaki tudja őket közvetlenül értesíteni,
kérem tegye meg, mert visszajelzés hiányában a füredi talin az érdeklődőknek
odaadom a megmaradt kereteket.
Üdv.
Odus
2010.06.17. 19:17
jackson írta:odus írta:Sziasztok!
Oldboy
Marc528i
stefanstf
Dante26
Ali_Killer
Üdv.
Odus
Fel vetettem a Füredi találkozós topikban, hogy mi lenne ha a balesetet szenvedett edy-nek összedobnánk egy rendszám táblára valót az új E60 M5-re úgy is kéne.
Félre raknál egyet ilyen célra?
Jackson, aki ha adakozás hiányában akár kifizeti maga az árát
2010.06.17. 19:58
odus írta:jackson írta:odus írta:Sziasztok!
Oldboy
Marc528i
stefanstf
Dante26
Ali_Killer
Üdv.
Odus
Fel vetettem a Füredi találkozós topikban, hogy mi lenne ha a balesetet szenvedett edy-nek összedobnánk egy rendszám táblára valót az új E60 M5-re úgy is kéne.
Félre raknál egyet ilyen célra?
Jackson, aki ha adakozás hiányában akár kifizeti maga az árát
Szia!
Természetesen egy félretéve Edyv10 részére.
Odus, aki már kifizette, ezért ingyen adja
2010.06.17. 20:22
edyv10 írta:sziasztok,ha minden oké,akkor szombat-ra viszek be neki mobilnetet,és akkor majd irogat,most jöttem el tőle,az elöbb felhívtam,elmeséltem,hogy a forumon mivan,és hogy majd kapni fog 1 rendszámkeretet,nagyon örült,és üzeni természetesen nem fogadhatjuk el ingyen,ezért valami téritést kitalálunk![]()
Mindenkinek üdv Edy![]()
Üdv :Alexa
2010.06.20. 06:35
[/quote]odus írta:buffi írta:Sziasztok!
Van még klubos rendszámkeret???????????????
Szia!
Mivel rendeltél, még megvan.
Üdv.
Odus
2010.06.20. 06:36
buffi írta:Üdv!
Átutaltam a pénzt 1700ft-ot a posta címem 5520 Szeghalom Bartók Béla u.21 előre is kösszi.odus írta:buffi írta:Sziasztok!
Van még klubos rendszámkeret???????????????
Szia!
Mivel rendeltél, még megvan.
Üdv.
Odus
2010.06.20. 13:24
odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
Odus
Szia Odus. A találkozón nem sikerült összefutni,hogy tudnánk nyélbe ütni az üzletet,van valami ötleted???
2010.06.20. 18:08
apa írta:odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
OdusSzia Odus. A találkozón nem sikerült összefutni,hogy tudnánk nyélbe ütni az üzletet,van valami ötleted???
2010.06.23. 08:14
odus írta:apa írta:odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
OdusSzia Odus. A találkozón nem sikerült összefutni,hogy tudnánk nyélbe ütni az üzletet,van valami ötleted???
Szia!
Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk. A topikban korábban megadtam a számlaszámomat
és a telefonszámomat. Egy pár keret 1000 Ft, levélként feladva + 300 Ft. Szóval ha megadod a címedet és átutalsz 1300 Ft-ot, szívesen postára adom neked.
Üdv
Odus
2010.06.23. 08:33
pistino1 írta:mivel sajnos nem jött össze a találkozás még +300 meg a címem és talán egyben ideér.
2010.06.23. 11:07
[quote]pistino1 írta:odus írta:apa írta:odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
Szia!
Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk. A topikban korábban megadtam a számlaszámomat
és a telefonszámomat. Egy pár keret 1000 Ft, levélként feladva + 300 Ft. Szóval ha megadod a címedet és átutalsz 1300 Ft-ot, szívesen postára adom neked.
Üdv
Odus
mivel sajnos nem jött össze a találkozás még +300 meg a címem és talán egyben ideér.
2010.06.23. 14:09
apa írta:pistino1 írta:odus írta:apa írta:odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
Szia!
Üdv
Odus
mivel sajnos nem jött össze a találkozás még +300 meg a címem és talán egyben ideér.Köszönöm a keretet megkaptam,remélem a pénz is átfutott már.Most szaladok és felszerelem üdv.
2010.06.25. 15:01
2010.06.25. 15:19
simi64 írta:apa írta:pistino1 írta:odus írta:apa írta:odus írta:apa írta:Szia Odus. Ha van még rá lehetőség,én is szeretnék egy klubos rendszám
Szia!
Szerintem még jut.![]()
Üdv.
Szia!
Üdv
Odus
mivel sajnos nem jött össze a találkozás még +300 meg a címem és talán egyben ideér.Köszönöm a keretet megkaptam,remélem a pénz is átfutott már.Most szaladok és felszerelem üdv.
Én + ma akarom lekaparni a matricát. A Füred és a dátum lejön, a klub címe marad!