Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.11.14. 17:13

:D

2007.11.15. 12:07

Ma (11.15) reggel (8-kor) Debrecenben a Mester utcán a lámpánál összeköszöntem valakival. Egy szürke E39 sedan, ILY rendszámmal, klubbos rendszámkeretje is volt.
Ki volt az?
Ezuton jelezném, hogy nem gyorsulni akartam vele, hanem csak köszönni és megkérdezni a nevét! :lol: :lol:

2007.11.15. 15:31

Sziasztok!

Ki az az Úriember, aki egy fekete szedán bömivel Taxizik a Déli pu. környékén? Van klubos rendszáma is: EBG...

Üdv,

Labi

2007.11.15. 15:35

Labi írta:Sziasztok!

Ki az az Úriember, aki egy fekete szedán bömivel Taxizik a Déli pu. környékén? Van klubos rendszáma is: EBG...

Üdv,

Labi

Telefonszámot is írjon, ha pesten Taxi kell, akkor őt híjjuk! :lol:

2007.11.15. 15:43

kzoli819 írta:

Üdv,

Labi

Telefonszámot is írjon, ha pesten Taxi kell, akkor őt híjjuk! :lol:

Ja Ja felvirágoztatjuk azt a vállalkozást!! 8) :D

2007.11.15. 15:48

Ma élőben levadásztam Pappkari klubtársat. :lol: Azért megnéztük az eharminckilencet is. :D
Köszi mégegyszer!

2007.11.15. 18:14

Hát én még mindig nem találkoztam senkivel pesten, látok egy csomo e39 de semmi matrica semmi keret :S
reménytelen... :twisted: :twisted: :lol:

2007.11.15. 18:31

igy sosem látjuk meg egymnást. :(
hiába nézek mint a sült hal.. semmi.
egy csomo e39 huz el mellettem de vagy nincs is klubbos rendszáma vagy nem látom.

hordjunk tenyérnyi halálfejes kaloz zászlót az antennán :D:D:D
akkor hogy fognak félni tölünk :D:D:D

2007.11.15. 19:23

kzoli819 írta:Ma (11.15) reggel (8-kor) Debrecenben a Mester utcán a lámpánál összeköszöntem valakival. Egy szürke E39 sedan, ILY rendszámmal, klubbos rendszámkeretje is volt.
Ki volt az?
Ezuton jelezném, hogy nem gyorsulni akartam vele, hanem csak köszönni és megkérdezni a nevét! :lol: :lol:

Szia Zoli !

ILY Jelentkezem
Sajnos személyesen nem én voltam , hanem az öcsém, utánna egyből fel is hívott , hogy sajnos el B.szta, mert szerinte egy klubtag akart köszönni neki, nem pedig gyorsulni. :D (Későn esett le neki hogy klubtag vagyok)

Remélem 11.27-én látlak majd valahol, mert akkor már én jövök. :D :D

Üdv.: Tibi

2007.11.15. 20:52

Üdv,

Labi

Laci03 klubtárs!(ha jól emlékszem a névre)

2007.11.15. 22:15

TiNo írta:
kzoli819 írta:Ma (11.15) reggel (8-kor) Debrecenben a Mester utcán a lámpánál összeköszöntem valakival. Egy szürke E39 sedan, ILY rendszámmal, klubbos rendszámkeretje is volt.
Ki volt az?

Szia Zoli !

ILY Jelentkezem
Sajnos személyesen nem én voltam , hanem az öcsém, utánna egyből fel is hívott , hogy sajnos el B.szta, mert szerinte egy klubtag akart köszönni neki, nem pedig gyorsulni. :D (Későn esett le neki hogy klubtag vagyok)

Azt láttam, hogy szegény nem nagyon érti, mit kalimpálok mellette. Ha jól láttam, akkor a hátul ülő idősebb hölgy, meg is kérdezte mit akarhatok. Aztán elkezdtem araszolni előre, hogy lássa a rendszámkeretet. De Ő zöldnél kilőtt, gyorsultunk egyet. A következő lámpánál, helyi ismeret révén, jobban elkaptam a lendületet és bevágtam elé. Akkor eshetett le neki a dolog, amikor meglátta az ablakra ragasztott www.e39.hu feliratot.
27.-én majd figyelek. Mostmár tudom milyen autót kell nézni.

2007.11.16. 13:56

látok itt csepelen mindennap 2 e39et is.
az egyik fehér és a kossutth l uton parkol esténként a banknál.
ezuton üzenem neki h kirákly a gépe.
a másik az sötét szinű, szintésn kossutth L.
remélem tagok már. ha nem akkor kapnak az ablaktörlö alá egy papirt :D

2007.11.16. 21:31

Ezzel az ablaktörlő alá papirral vigyázz, én jártam ugy hogy pesten a lakással szenben van a vodafone torony épülete áll a parkolójában mindig egy szép e39, mikor megközelitettem és ki akartam rakni rá a papirost rögtön lekapcsolt a biztonsági őr és elküldött a büd...s pics...ba , hiába próbáltam vázolni neki a helyzetet hogy mivan :D
Szegény komának rossz napja lehetett :lol:

2007.11.16. 23:41

kzoli819 írta:
TiNo írta:
Ki volt az?

Szia Zoli !

ILY Jelentkezem

Azt láttam, hogy szegény nem nagyon érti, mit kalimpálok mellette. Ha jól láttam, akkor a hátul ülő idősebb hölgy, meg is kérdezte mit akarhatok. Aztán elkezdtem araszolni előre, hogy lássa a rendszámkeretet. De Ő zöldnél kilőtt, gyorsultunk egyet. A következő lámpánál, helyi ismeret révén, jobban elkaptam a lendületet és bevágtam elé. Akkor eshetett le neki a dolog, amikor meglátta az ablakra ragasztott www.e39.hu feliratot.
27.-én majd figyelek. Mostmár tudom milyen autót kell nézni.

Igen mondta, hogy legyaláztad :D De csak akkor esett le neki mikor a keretedet meglátta :lol:

Majd figyellek 27-én :!:

2007.11.17. 00:55

Hero írta:Ezzel az ablaktörlő alá papirral vigyázz, én jártam ugy hogy pesten a lakással szenben van a vodafone torony épülete áll a parkolójában mindig egy szép e39, mikor megközelitettem és ki akartam rakni rá a papirost rögtön lekapcsolt a biztonsági őr és elküldött a büd...s pics...ba , hiába próbáltam vázolni neki a helyzetet hogy mivan :D
Szegény komának rossz napja lehetett :lol:

Én ezeel a papíros trükkel akartam becserlészni a Hamann-t. Éppen megírtam a papírt, amikor odament az autóhoz a gazdája. Beszélgettünk kicsit a klubról. Bár még nem klubtag, de már ott volt a legutóbbi klubtalálkozón. Csak az internet hiány miatt nem regisztrált még.
Most tervezem, hogy Debrecenben pár E39-re ki kéne rakni valami szórólapot. De vissza is üthet a dolog azzal, hogy megugrik a létszám mondjuk 2000-re és továbbra is az a pár 100 tag veszi komolyan a dolgot.

2007.11.17. 02:21

Ez mindigis igy fog maradni szerintem, akár mennyi tag is lesz annak max 10% lesz aktiv, hacsak valamilyen csoda nem történik :)

2007.11.17. 02:34

Szerintem azért rengetegen vannak akik elolvassák a hozzászolásokat és sok segítséget kapnak belőlük.Azért ez is valami!

2007.11.18. 23:27

ma reggel találkoztam egy klubtársal Üllői éjjelnappali elött aspensilver touring 525 tds e van beszélgettünk is egy kicsit szép a kocsija nagyon egyben van.

2007.11.21. 23:24

Ma (nov. 21.) negyed 11-kor láttam egy klubtagot az M35-ös autópályán Budapest felé haladni egy szürke sedannal. Klubbos keretje volt. Ki volt az?

2007.11.24. 22:17

Sziasztok!

Tegnap, azaz nov.23.-án kb. 13.40-kor a Baross utcában láttam klubrendszámos ezüst sedánt. Magára ismer valaki? Az a jó, hogy csak 22.-én regisztráltam és máris...

Nekem még nincs klubos keretem, és ezért lehet, hogy nem lenne gördülékeny a kapcsolatfelvétel hasonló szituban. Szerintem sokan vagyunk keret nélkül, kéne valami kézjel vagy nemtudom, hogy jelezhessünk, ha összefutunk valahol. Valami ötlet?
Hozzászólás küldése

VigLink badge