Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2013.09.28. 21:01

jlaci74 írta:Ma reggel 9 óra, Salgótarján - JSD, ezüst sedan ( Fecó klubtárs a volt autómmal ... :D )

2 éve lassan hogy nem láttad.. Kiszúrtad egyből? :)

2013.09.28. 21:08

Fecó írta:
jlaci74 írta:Ma reggel 9 óra, Salgótarján - JSD, ezüst sedan ( Fecó klubtárs a volt autómmal ... :D )

Simán !
Kiszúrtam a kocsit, a rendszámot és Téged is ...
Nem én vezettem így nem tudtam sajnos villantani...

2013.09.28. 22:21

jlaci74 írta:Egyébként Vácon meg a múlt héten voltam színesgyorskocsiversenyen...

Egy pacsira jó lettél volna akkor is! :)
Pont arra jártam akkor.

2013.09.28. 23:04

Imco írta:
jlaci74 írta:Egyébként Vácon meg a múlt héten voltam színesgyorskocsiversenyen...

Egy pacsira jó lettél volna akkor is! :)
Pont arra jártam akkor.

Előbb-utóbb csak össze futunk valahol. .. :-)

2013.10.07. 09:44

Leslie nem téged látalak fél tízkor a vágóhid és sori sarkán?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.10.08. 02:31

admin írta:Leslie nem téged látalak fél tízkor a vágóhid és sori sarkán?

De igen .

2013.10.10. 12:33

Tegnap Nyíregyházi McDodó? Sajna siettem, mert tovább kellett rohannom. Ott álltam mögötted a rettenettel :D

Kép

2013.10.10. 16:56

Ma levadásztam egy klubtársat Muha mester kapujában épp egy tréleről gurultle! Ezért fogyaszt keveset a V8 :)
Kép

2013.10.10. 17:14

admin írta:Ma levadásztam egy klubtársat Muha mester kapujában épp egy tréleről gurultle! Ezért fogyaszt keveset a V8 :)
Kép

Elkopott a fékbetét? Ott van az első felnin, csak le kell kaparni! :mrgreen:

2013.10.10. 20:27

admin írta:Ma levadásztam egy klubtársat Muha mester kapujában épp egy tréleről gurultle! Ezért fogyaszt keveset a V8 :)
Kép

Ezt a fajta fogyasztást én nem nagyon találtam olcsónak mikor Ausztriából vitték haza 120 ezerért. A v8 lett volna 30 ezer!!! :D Persze ha van ismerős akkor tuti olcsóbb :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tökmöc 2013.10.10. 20:44-kor.

2013.10.10. 20:29

Jackó még mindig locsolja a pénzt a rémre? :mrgreen:

2013.10.10. 20:36

Labi írta:Jackó még mindig locsolja a pénzt a rémre? :mrgreen:

Oda hozatta hogy nem indul. Mester beült és pöcröf ez az igazi méreg :)

2013.10.10. 20:49

admin írta:

Kezdő dízelesek szerencséje. :mrgreen:

2013.10.10. 21:51

kzolee írta:
admin írta:

Kezdő dízelesek szerencséje. :mrgreen:

:taps: :franko: ...szagra indult!? :mrgreen:

2013.10.15. 10:30

Fecó írta:

Ezt az autót én minden nap látom, minden nap elmegyek mellette jó párszor, csodaszép! :franko:
de sokat nem mozog, vagy mindig ugyanúgy-ugyanoda parkolsz :)

2013.10.21. 21:32

JSN-5..-es esüstmetál E39 touring, 2013.10.12.-én Tokajban? Ki volt az ? :D Én is ott voltam, csak hátrébb parkoltam.
A gép meg az :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek i.kiraly az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2013.10.23. 17:12

LRN vagy talán LRA ezüst ma du Visegrád után a 11-en.

2013.11.04. 22:39

admin írta:

Nem volt egyszerű eset és még nem vagyok 100%-osan a végén.

0. Kocsi töltéskor elfőzte a 3 éves (ez 6-ot is kibír) Exide Premium akkumlátort.
A hiba oka meg van. Veszek egy komolyabb hőkompenzációs töltőt Forex-éktől.
Ha valakinek kell eladó a régi T1230-as töltőm mondjuk fél áron 27eFt (diagra és akkumlátor töltésre hibátlan). Nem ezért volt a hiba :)

1 Vadi új BMW 90Ah akkumlátor megvásárlása

2. Akkor amikor a kép készült:
- Kocsi nem indult a gyári 3 hónapos BMW akkumlátorral. Mire leálltunk a trélerről igen.
Mert egy olyan akkut kaptam ami 100-ból csak egynél ha előfordul. Gyártási hibás a belső sín ami összeköti a cellákat kontakt hibás hol össze ér hol nem. Ezért olyat is csinált később teszt úton hogy menet közben 4Voltra!!! esik a feszültség avagy totál leáll minden elektronika. Majd hirtelen vissza jön :)
Meg jött az új és a régi ment garanciális cserébe ami kész tortúra manapság a BMW AG-nél.

3. Kaptam egy kölcsön BMW AGM-et ami most szívatott hétvégén mert ott is leállt egyszer. Az is ki lett mérve. Ára egy 55Ah tartalék Jász akkumlátor meg egy töltő mert az se volt nálam.
Kell valakinek a CTEK töltő 15eFt-ért eladó 5A-es motortól (csavaros saru) egészen autó savas(14,4,Volt) s AGM-is (14,8Volt) mindent tud tölteni végén cseptöltés/teszt stb. szinten tart. 1 év garival + számla mindent kapsz. Ja én 20eFt-ért vettem szombaton (de már kicsit sok töltő van itthon :)

4. Van egy fogyasztóm ami bekapcsolhat ez ütötte ki az első akkut. Muha szerint süni vagy navi. Majd meglátjuk azért sünit rendeltem. A navi lehúzva egy időre nem bízok abban az Mk3-ban.

5. Itt már nem egy kört futottam.
Behatároltuk a hibát Forex-ékkel (már kétszer voltam több órára náluk) a kocsi töltése nem 100%-os vagy a pozitív/test kábellel van gond. Itt nem egyszerű pontos mérést csinálni indító áramos terhelés mellett kell mérni meg állandó amperes teszterrel mérni. A villanyos emberek nagy része nem is érti miről van szó.

Itt most több hiba együtt állásáról beszélünk de akkor is rendbe vágom nem érdekel.
A végén bepipulok és veszek egy 150eFt Forex állandó amperes tesztert és bármilyen akkumlátor vagy generátor hibát be tudok mérni majd. Amúgy az elkövetkezendő E60, F10 világban ez lehet, hogy nagy előny lesz.

UI: admin-nak nagy a szája de nem használja a bmw-t csak áll a garázsban. Klímás/céges kocsival voltak.
UI2: ja és csak klubtagoknak eladók a cuccok aki bejön idáig klubtársat vadászni :franko:

Jackson, aki rohadt okos lett akkumlátor bajokból az elmúlt hetekben

2013.11.05. 14:04

jackson írta:
admin írta:

Nem volt egyszerű eset és még nem vagyok 100%-osan a végén.

0. Kocsi töltéskor elfőzte a 3 éves (ez 6-ot is kibír) Exide Premium akkumlátort.
A hiba oka meg van. Veszek egy komolyabb hőkompenzációs töltőt Forex-éktől.
Ha valakinek kell eladó a régi T1230-as töltőm mondjuk fél áron 27eFt (diagra és akkumlátor töltésre hibátlan). Nem ezért volt a hiba :)

1 Vadi új BMW 90Ah akkumlátor megvásárlása

2. Akkor amikor a kép készült:
- Kocsi nem indult a gyári 3 hónapos BMW akkumlátorral. Mire leálltunk a trélerről igen.
Mert egy olyan akkut kaptam ami 100-ból csak egynél ha előfordul. Gyártási hibás a belső sín ami összeköti a cellákat kontakt hibás hol össze ér hol nem. Ezért olyat is csinált később teszt úton hogy menet közben 4Voltra!!! esik a feszültség avagy totál leáll minden elektronika. Majd hirtelen vissza jön :)
Meg jött az új és a régi ment garanciális cserébe ami kész tortúra manapság a BMW AG-nél.

3. Kaptam egy kölcsön BMW AGM-et ami most szívatott hétvégén mert ott is leállt egyszer. Az is ki lett mérve. Ára egy 55Ah tartalék Jász akkumlátor meg egy töltő mert az se volt nálam.
Kell valakinek a CTEK töltő 15eFt-ért eladó 5A-es motortól (csavaros saru) egészen autó savas(14,4,Volt) s AGM-is (14,8Volt) mindent tud tölteni végén cseptöltés/teszt stb. szinten tart. 1 év garival + számla mindent kapsz. Ja én 20eFt-ért vettem szombaton (de már kicsit sok töltő van itthon :)

4. Van egy fogyasztóm ami bekapcsolhat ez ütötte ki az első akkut. Muha szerint süni vagy navi. Majd meglátjuk azért sünit rendeltem. A navi lehúzva egy időre nem bízok abban az Mk3-ban.

5. Itt már nem egy kört futottam.
Behatároltuk a hibát Forex-ékkel (már kétszer voltam több órára náluk) a kocsi töltése nem 100%-os vagy a pozitív/test kábellel van gond. Itt nem egyszerű pontos mérést csinálni indító áramos terhelés mellett kell mérni meg állandó amperes teszterrel mérni. A villanyos emberek nagy része nem is érti miről van szó.

Itt most több hiba együtt állásáról beszélünk de akkor is rendbe vágom nem érdekel.
A végén bepipulok és veszek egy 150eFt Forex állandó amperes tesztert és bármilyen akkumlátor vagy generátor hibát be tudok mérni majd. Amúgy az elkövetkezendő E60, F10 világban ez lehet, hogy nagy előny lesz.

UI: admin-nak nagy a szája de nem használja a bmw-t csak áll a garázsban. Klímás/céges kocsival voltak.
UI2: ja és csak klubtagoknak eladók a cuccok aki bejön idáig klubtársat vadászni :franko:

Jackson, aki rohadt okos lett akkumlátor bajokból az elmúlt hetekben

Neken egy "gyari" tracker szivta le az akksimat, de a vegen ratalaltam. Lizinges kocsi volt es a lizingceg rakatott bele a Bmw-vel egy trackert (gyari cucc utolag beepitve) amirol nem tudtam mignem egyszer csak elpusztult szegenyke. Nekem a kerekkulcs tarto muanyag alatt volt ket kis fekete donoz.

2013.11.05. 19:32

jackson írta:Ha valakinek kell eladó a régi T1230-as töltőm

ELKELT.
Hozzászólás küldése

VigLink badge