Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2013.06.09. 20:58

Sziasztok!

Nem tüntem el csak ritkán jutok el a fórumra aminek több oka is van:
- 2013. május 16: Megszületett harmadik gyerekem fiú. Jakab Csaba Levente (nos ő a legfontosabb)
- lebéreltünk egy családi házat a kerületben és bérbe adjuk a sajátot. Nem hiába kicsi a lakás 3 gyerekkel. Egy halom előkészítés stb. kell hozzá.
- Már egy éve dolgozom az új meló helyemen: itt tényleg dolgozni is kell, mivel megfizetnek.
- kocsi köszöni szépen jól van: volt rajta egy halom javítás, de most annyira le vagyok maradva vele, hogy még téli gumi van rajta (nem is mehetek gyorsan miatt). A vége az lesz, hogy vehet újra téli gumit mire jön az idei tél :D
- a laptop-nak elkezdett szarakodni a merevlemeze (nem hiába 6 éves), de még erre se volt időm megjavítani. Nem hiába a család meg a lakás az első. Szóval most diagolni se tudok éppen, mivel van backup de az azóta eltelt változásokat nem akarom elveszíteni és még vacilálok win7x64 vagy a régi xp menjen rá.

Jackson, aki üdvözöl minden klubtársat

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jackson az itt látható tagok köszönték meg: Orsika
Értékelés: 4.76%

2013.06.09. 21:07

jackson írta:Sziasztok!

- 2013. május 16: Megszületett harmadik gyerekem fiú. Jakab Csaba Levente (nos ő a legfontosabb)
- lebéreltünk egy családi házat a kerületben és bérbe adjuk a sajátot. Nem hiába kicsi a lakás 3 gyerekkel. Egy halom előkészítés stb. kell hozzá.
- Már egy éve dolgozom az új meló helyemen: itt tényleg dolgozni is kell, mivel megfizetnek.
- kocsi köszöni szépen jól van: volt rajta egy halom javítás, de most annyira le vagyok maradva vele, hogy még téli gumi van rajta (nem is mehetek gyorsan miatt). A vége az lesz, hogy vehet újra téli gumit mire jön az idei tél :D
- a laptop-nak elkezdett szarakodni a merevlemeze (nem hiába 6 éves), de még erre se volt időm megjavítani. Nem hiába a család meg a lakás az első. Szóval most diagolni se tudok éppen, mivel van backup de a
z azóta eltelt változásokat nem akarom elveszíteni és még vacilálok win7x64 vagy a régi xp menjen rá.

Hello!
Latom, a megfelelo topikot sem talaltad meg :D
Gratula a babahoz !
Azert pihenni is kell ! A sok munka art az egeszsegnek ! :)

2013.06.09. 21:20

jackson írta:Sziasztok!

- a laptop-nak elkezdett szarakodni a merevlemeze (nem hiába 6 éves), de még erre se volt időm megjavítani. Nem hiába a család meg a lakás az első. Szóval most diagolni se tudok éppen, mivel van backup de az azóta eltelt változásokat nem akarom elveszíteni és még vacilálok win7x64 vagy a régi xp menjen rá.

Hello Jacson klubtárs!
Üdv a fórumon!
Gratulálunk a szép, nagy családhoz!
Ajánlanám a bemutatkozó topicot. Írhatnál pár szót, hogy milyen az autód, mivel foglalkozol a polgári életben, stb.
:mrgreen:

2013.06.09. 21:37

Mind a kettő választ vártam:
- Igen jó helyen van mivel vadásztok rám.
- Ez a bemutatkozós topik már lejárt lemez.

Jackson, aki ismer titeket mint a rossz pénzt :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jackson az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.06.10. 20:51

jackson írta:- 2013. május 16: Megszületett harmadik gyerekem fiú. Jakab Csaba Levente

Gratulálok az újabb gyermekáldáshoz! :taps:

2013.06.10. 22:13

Gratulálunk! Orsi és Péter :taps: :taps: :taps:

2013.06.10. 22:33

Jackó bácsi!
Te már jó régen eltüntél!!! Még 9-10 hónappal 2013.május 16 előtt!
Most már tudjuk mivel voltál elfoglalva! :D

Gratulálok a kisfiadhoz!!! :taps:

2013.06.12. 11:41

Kép

Figyeljétek a BMW-ket az utakon!!!!!

( Forrás: Facebook: BMW Budapest Motors (Szentendrei út) )

2013.06.15. 16:18

ogtrai hring trackday :wink: :mrgreen:

2013.06.22. 19:45

Kit lőttem ma le az ujpesti összekötőnél?

Tapatalk 4 Bétával küldve GT-I9100-ről

2013.06.22. 20:04

Imco írta:Kit lőttem ma le az ujpesti összekötőnél?

Elkap a jard ha lövöldözöl.... Nekem meg eszerint tuti infóm van, csillagot is kahatok ha valakit lelőnek ma újpesten :D

2013.06.29. 06:40

Imco írta:Kit lőttem ma le az ujpesti összekötőnél?

Ezüst touring JJN új keret. Jobb 1 kicsit megszeppent, de a pilota vágta, higy miért dudál az idióta BMWs és visszaintegetett. :)

2013.06.29. 10:07

Az a baj hogy itt Bécsben rengeteg Fünfer van, elég sok magyar rendszámos is, igy fogalmam sincs kinek dudáljak :) lehet hogy értetlenül nézne a pilóta ha egy osztrák bimmer dudálgat neki a sok közül.
Sajnos az osztrák rendszám nem jó a magyar keretbe.. :(
Ha valaki Bécsben járkál az keressen nyugodtan, oxfordzöld 530d limo :)

2013.07.05. 08:31

Tegnap este 21:30-kor Budafokon a Kossuth L. utcában a suli előtt JRU-... csodaszép vas.
Endi, csak nem az iskolás lányokat rontod meg??? :taps:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: Endi

2013.07.07. 15:22

Tegnap lőttem Fehérváron a márkatársat,

Azt sajnos nem tudom, hogy klubbos e, de a felnik, és az autó eléggé egyben látszik.

Szerintem baromi nagyot mutat!

Kép

2013.07.08. 21:41

Van-e valaki Egerből?

2013.07.08. 22:03

csiatt írta:Van-e valaki Egerből?

Tegnap voltam :facepalm: :D

2013.07.09. 10:24

Haminda írta:
csiatt írta:Van-e valaki Egerből?

Tegnap voltam :facepalm: :D

Olyat keresnék, aki ott lakik :D Vagy ismeri a helyi e39-eket.

2013.07.09. 11:26

kiara írta:Tegnap este 21:30-kor Budafokon a Kossuth L. utcában a suli előtt JRU-... csodaszép vas.
Endi, csak nem az iskolás lányokat rontod meg??? :taps:

öööööööööö. Ezt csak most látom :D Parkoltam? :D :D

2013.07.12. 19:18

LOC-398 zöld 25d Touring. Náncsi néni. Mindig itt áll.
?
Hozzászólás küldése

VigLink badge