![]() |
2012.05.28. 09:20
Imco írta:simi64 írta:A másik gépen valahogyan sikerült beállítanom, hogy nagyobb betűk szerepeljenek.
Most ilyen opciót nem találok a felhasználói vezérlőpultomon sem. Vagy ne ott keressem?
Úgy kéne kezdeni, hogy milyen OS, milyen böngésző stb.
Figyelembe véve, hogy fiatalos felhasználó vagy 2 fiatalos gyerekkel, ezért leírom a W7 alternatívákat. Bár sejtésem szerint XP user vagy ha saját géped van. Ezek egy része megy xp-n is.
Tehát a legegyszerűbb az áhított weblapon a "CTRL" "+" billentyűt addig püfölni amíg a kívánt hatást el nem éred.
Mielőtt kétségbe esnél, "CTRL" "-" billentyűvel ez visszaállítható.
Illetve majd minden böngészőben lehetőség van erre menüből is.
Ha ez túl egyszerű és kedveled a kihívásokat akkor mehetsz mélyebbre. Tudod, csak saját felelősségre!
Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás, bal szélen megjelenítés.
Megérkezel ide: Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Képernyő
Itt választhatod az egyszerűbbet és %-os arányban növelheted a képernyőtartalmat.
Lehetnek problémáid vele ha állandóra hagyod.
A másik megoldás az egyéni szövegméret /DPI/ beállítása, ahol demózza is neked, hogy mennyi az annyi.
A barátomnál katt első találat! Katt!
A portál rendszerekben, fórumokban is lehet ilyen egyéni beállítás, de ez változó.
2012.09.17. 20:16
2012.09.17. 22:12
garaba15 írta:Sziasztok!
Tud Valaki segíteni navi frissítéssel kapcsolatban? Sajnos a tippek/trükkök fül alatt található navi frissítés link nem működik...
ha lehet ide írjatok megoldást, itt ritkán vagyok...: garaba15@gmail.com
Előre is köszi: Robi
2012.09.17. 22:19
garaba15 írta:Sziasztok!
Tud Valaki segíteni navi frissítéssel kapcsolatban? Sajnos a tippek/trükkök fül alatt található navi frissítés link nem működik...
2012.09.17. 22:44
Imco írta:garaba15 írta:Sziasztok!
Mit akarsz mire frissíteni?
2012.09.18. 10:30
simi64 írta:Imco írta:simi64 írta:A másik gépen valahogyan sikerült beállítanom, hogy nagyobb betűk szerepeljenek.
Most ilyen opciót nem találok a felhasználói vezérlőpultomon sem. Vagy ne ott keressem?
Úgy kéne kezdeni, hogy milyen OS, milyen böngésző stb.
Figyelembe véve, hogy fiatalos felhasználó vagy 2 fiatalos gyerekkel, ezért leírom a W7 alternatívákat. Bár sejtésem szerint XP user vagy ha saját géped van. Ezek egy része megy xp-n is.
Tehát a legegyszerűbb az áhított weblapon a "CTRL" "+" billentyűt addig püfölni amíg a kívánt hatást el nem éred.
Mielőtt kétségbe esnél, "CTRL" "-" billentyűvel ez visszaállítható.
Illetve majd minden böngészőben lehetőség van erre menüből is.
Ha ez túl egyszerű és kedveled a kihívásokat akkor mehetsz mélyebbre. Tudod, csak saját felelősségre!
Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás, bal szélen megjelenítés.
Megérkezel ide: Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Képernyő
Itt választhatod az egyszerűbbet és %-os arányban növelheted a képernyőtartalmat.
Lehetnek problémáid vele ha állandóra hagyod.
A másik megoldás az egyéni szövegméret /DPI/ beállítása, ahol demózza is neked, hogy mennyi az annyi.
A barátomnál katt első találat! Katt!
A portál rendszerekben, fórumokban is lehet ilyen egyéni beállítás, de ez változó.
Köszönöm uram, de egy kissé bonyolultabb a helyzet. Vista és német. Még a vezérlőpultja sem olyan.
Anno én itt a fórumon belül állítottam valahogyan, de már nem találom.
Azért megpróbálom a Te verzióidat is.
2012.09.18. 12:38
MChris írta:
jó ez így is Simi, úgyis sok az OFF-od
2012.09.19. 06:20
simi64 írta:MChris írta:
![]()
Úgy látom, csak Te maradtál nekünk Krisztián!
A Gyuriról meg a Midzsekszonunkról sem hallottam már régóta![]()
Mi lett velük
2012.09.19. 06:51
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:
![]()
Úgy látom, csak Te maradtál nekünk Krisztián!
A Gyuriról meg a Midzsekszonunkról sem hallottam már régóta![]()
Mi lett velük
nem tudom,de beajánllak Jerrynél
2012.10.18. 21:23
2012.10.22. 23:22
kzolee írta:Admin Laci bácsi!
Most miért van az hogy a gumis topikba írtam egy sima szöveget, és a Michelin szóból automatikusan egy linket generált?
Kap az oldal plusz hirdetési bevételt? Akkor nem lehetne valahogy elkülöníteni a sima akaratlagos linkeléstől?
2012.11.08. 17:26
2012.11.08. 17:30
2012.11.08. 17:43
2012.11.08. 18:18
PapaBoss írta:Ad Block Plust feltettem firefoxra, és azóta sehol e széles földön nincs reklám![]()
Ezen a fórumon sem.
Szerk.: Így is a fizet google?
2013.01.04. 12:51
2013.01.04. 14:00
Imco írta:Megint valami nyűg van!
Nem jelenik meg a bal oldali sáv.
Illetve a Home gombra is a forum jön föl!
/portal.php helyett is az index.php jelenik meg/
FF és Chrome is így gondolja!
Szerintem...
2013.01.04. 14:34
admin írta:Imco írta:Megint valami nyűg van!
Nem jelenik meg a bal oldali sáv.
Illetve a Home gombra is a forum jön föl!
/portal.php helyett is az index.php jelenik meg/
FF és Chrome is így gondolja!
Szerintem...
Köszönöm az észrevételt te mindig éber vagy!
Frissítettem az oldal portál rendszerét és nem minden úgy működöt mint localhos-on![]()
De most jónak kell hogy legyen.
2013.01.04. 14:39
2013.01.04. 16:22
admin írta:Köszönöm az észrevételt te mindig éber vagy!
Frissítettem az oldal portál rendszerét és nem minden úgy működöt mint localhos-on![]()
De most jónak kell hogy legyen.