Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Általános E39 klub-al kapcsolatos témák

2011.09.19. 22:26

Rjani530d írta:Ma én is adakoztam 1000 Ft-ot a honlap költségeire (az asszonypajtás számlájáról :lol: )!

Aki tud, adakozzon!
-Bár most igen leálltatok ezzel az utalásos témával. Remélem jó a paypal és a honlap kapja, nem a hit gyülekezete :oops:

Akkor te két néven futsz? Mert az email cím(rum.jani kukac freemail.hu)
amit a palypal megadott az "jani530d"-hez tartozott.

2011.09.20. 20:56

admin írta:
Rjani530d írta:Ma én is adakoztam 1000 Ft-ot a honlap költségeire (az asszonypajtás számlájáról :lol: )!

Aki tud, adakozzon!
-Bár most igen leálltatok ezzel az utalásos témával. Remélem jó a paypal és a honlap kapja, nem a hit gyülekezete :oops:

Laci, olyat nem lehet, hogy szombaton odadjuk kp.-ban mondjuk Neked, és te meg a domborkártyáról átutalod?

(tudod, se arckönyv, se iviv se domborkártya - illetve céges van csak :D )

2011.09.21. 22:01

kzolee írta:
admin írta:

Aki tud, adakozzon!

Laci, olyat nem lehet, hogy szombaton odadjuk kp.-ban mondjuk Neked, és te meg a domborkártyáról átutalod?

(tudod, se arckönyv, se iviv se domborkártya - illetve céges van csak :D )

Helo Zoli
Ez a legjobb zseb-paypal :taps: :taps:

2011.11.10. 20:38

Mint rendszeresen lovardába járó ló barát ember tiltakozom a döglött lovat püffölő smájli ellen.: :doglotlo:
Kérem vissza helyette a földön fetrengő röhögőset.

Jackson, akinek az nagyon hiányzik :roker:

2011.11.10. 20:40

Pedig itt van: :hehe

A döglött lovat leginkább nem Te szoktad püfölni? :D

(volt szmájli, nehogy megsértődj :!: )

2011.11.10. 20:40

jackson írta:Mint rendszeresen lovardába járó ló barát ember tiltakozom a döglött lovat püffölő smájli ellen.: :doglotlo:

Én csak azt nem értem, hogy mikor használod ezt a földön fetrengő lovat püfölő smájlit :?: :?: :?: :?:

Viszont ez jó:

:facepalm:

2011.11.10. 20:51

leslie írta:
jackson írta:Mint rendszeresen lovardába járó ló barát ember tiltakozom a döglött lovat püffölő smájli ellen.: :doglotlo:

Én csak azt nem értem, hogy mikor használod ezt a földön fetrengő lovat püfölő smájlit :?: :?: :?: :?:

Viszont ez jó:

Akkor, amikor valaki még mindig azon a témán próbál lovagolni, amin már mindenki más túllépett... Még püföli a földön fekvő döglött lovat... Lásd motorolaj, adalék topic. :facepalm:

2011.11.10. 20:52

kzolee írta:
leslie írta:

Viszont ez jó:

Akkor, amikor valaki még mindig azon a témán próbál lovagolni, amin már mindenki más túllépett... Még püföli a földön fekvő döglött lovat... Lásd motorolaj, adalék topic. :facepalm:

Látom, használod is :lol:

2011.11.10. 21:34

kzolee írta:Akkor, amikor valaki még mindig azon a témán próbál lovagolni, amin már mindenki más túllépett... Még püföli a földön fekvő döglött lovat... Lásd motorolaj, adalék topic. :facepalm:

Lehet, hogy az iskolázatlanságom az oka, de soha sem jutottam volna el eddig a magyarázatig magamtól! :taps: :D

2011.11.11. 10:09

Imco írta:
kzolee írta:Akkor, amikor valaki még mindig azon a témán próbál lovagolni, amin már mindenki más túllépett... Még püföli a földön fekvő döglött lovat... Lásd motorolaj, adalék topic. :facepalm:

Lehet, hogy az iskolázatlanságom az oka, de soha sem jutottam volna el eddig a magyarázatig magamtól! :taps: :D

Flog a dead horse (döglött lovat korbácsolni) - To try to create interest in something after all interest in it has been lost... ahogy amerikai nagybácsim szokta mondani :D
Magyar megfelelőként a "falra hányt borsót" említette, de az egy kicsit sántít :nyelves:

2011.12.02. 18:11

Sziasztok! Egy ehhez hasonló kezdeményezésen nem gondolkozott még senki innen a klubból?

http://www.foglaljvelunk.hu/offers/189? ... k_cid=7991

nem pont ez a hirdetés lenne a lényeg, de benne van amire én gondolok, pl egymás közti ingyen beszélgetés, alacsony percdíjakkal.
Vajon lehetne egy ilyet kibulizni a klubnak? Mennyi előfizető kellene egy ilyen flotta ajánlathoz?

Nem igazán értek hozzá, hátha van klubtársunk aki tud ilyenről.

2011.12.02. 19:36

Merga13 írta:Sziasztok! Egy ehhez hasonló kezdeményezésen nem gondolkozott még senki innen a klubból?

http://www.foglaljvelunk.hu/offers/189? ... k_cid=7991

nem pont ez a hirdetés lenne a lényeg, de benne van amire én gondolok, pl egymás közti ingyen beszélgetés, alacsony percdíjakkal.
Vajon lehetne egy ilyet kibulizni a klubnak? Mennyi előfizető kellene egy ilyen flotta ajánlathoz?

Nem igazán értek hozzá, hátha van klubtársunk aki tud ilyenről.

Vannak ilyen lehetőségek.
Ismerek olyat aki a Vfonenál szervez ilyeneket ~8000 a havidíj 100%-ban lebeszélhető 9/perc.
Valami 10-20 fős csoportonként kap ~50000 Ft-ot.

Tudok olyat is a T-nél, hogy exclusiv /nagy/ céges partnereknek flottában ~10000/hóért korlátlan telefon használatot adnak adatforgalom nélkül.

Én speciál nem beszélek 1000'/hónapot így egyik sem érné meg.

2012.02.18. 08:53

Új ablakban nyílnak a linkek :taps:
Köszi admin :franko:

2012.02.18. 13:45

barbrady írta:Új ablakban nyílnak a linkek :taps:
Köszi admin :franko:

Ezt én is szívesen vettem!
Réggebben még kértem is Lacit, hogy csinálja át. Eltartott egy ideig, de ma már csak öröm és boldogság! :taps:

2012.03.25. 22:12

Most nem ezé' vagy azé', de több, mint 5000-en vagyunk már :!:
:roker:

Kérjük, a főoldalon javítani! :franko:

2012.03.25. 23:07

simi64 írta:Most nem ezé' vagy azé', de több, mint 5000-en vagyunk már :!:
:roker:

Kérjük, a főoldalon javítani! :franko:

Köszönjük :!:
:franko:
:cooool

2012.05.03. 22:17

Régebben lehetett a saját hozzászólásaimat törölni. Mostmeg nem... Véletlen rossz helyre írtam most egyet, és csak szerkeszteni engedte, törölni nem.... :roll:

A videós-képesben.

Most meg látom, hogy ezt meg engedné törölni.... :roll:

2012.05.04. 06:43

kzolee írta:Régebben lehetett a saját hozzászólásaimat törölni. Mostmeg nem... Véletlen rossz helyre írtam most egyet, és csak szerkeszteni engedte, törölni nem.... :roll:

A videós-képesben.

Most meg látom, hogy ezt meg engedné törölni.... :roll:

Csak akkor lehet ha az utolsó bejegyzés.
Elvileg topiconként lehetne egyéni szabály, de szerintem a fentinek vagy az "áldozata".

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2012.05.27. 23:06

A másik gépen valahogyan sikerült beállítanom, hogy nagyobb betűk szerepeljenek.
Most ilyen opciót nem találok a felhasználói vezérlőpultomon sem. Vagy ne ott keressem?

2012.05.28. 07:50

simi64 írta:A másik gépen valahogyan sikerült beállítanom, hogy nagyobb betűk szerepeljenek.
Most ilyen opciót nem találok a felhasználói vezérlőpultomon sem. Vagy ne ott keressem?

Úgy kéne kezdeni, hogy milyen OS, milyen böngésző stb.
Figyelembe véve, hogy fiatalos felhasználó vagy 2 fiatalos gyerekkel, ezért leírom a W7 alternatívákat. Bár sejtésem szerint XP user vagy ha saját géped van. Ezek egy része megy xp-n is.

Tehát a legegyszerűbb az áhított weblapon a "CTRL" "+" billentyűt addig püfölni amíg a kívánt hatást el nem éred.
Mielőtt kétségbe esnél, "CTRL" "-" billentyűvel ez visszaállítható.
Illetve majd minden böngészőben lehetőség van erre menüből is.

Ha ez túl egyszerű és kedveled a kihívásokat akkor mehetsz mélyebbre. Tudod, csak saját felelősségre!
Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás, bal szélen megjelenítés.
Megérkezel ide: Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Képernyő
Itt választhatod az egyszerűbbet és %-os arányban növelheted a képernyőtartalmat.
Lehetnek problémáid vele ha állandóra hagyod.
A másik megoldás az egyéni szövegméret /DPI/ beállítása, ahol demózza is neked, hogy mennyi az annyi.

A barátomnál katt első találat! Katt! :lol:

A portál rendszerekben, fórumokban is lehet ilyen egyéni beállítás, de ez változó.
Hozzászólás küldése

VigLink badge