![]() |
2012.11.06. 18:43
2012.11.06. 20:42
2012.11.06. 22:02
ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Ide is beírom hogy jobban kivehető legyen a találkozó ne csak úgy ömlesztve![]()
Bármi észrevétel van, akkor ide jelezzétek!![]()
Csütörtöki Mini Tali!
2012.11.06. 22:03
2012.11.06. 23:31
LeviM5 írta:November 16 szombat: Kakucsring, BMW tali.
2012.11.06. 23:49
ogtrai írta:LeviM5 írta:November 16 szombat: Kakucsring, BMW tali.
Most szerveződött volna erre a napra a baráti körbe egy gokartozás, de akkor eltoljuk egy héttel!Kösz az infót,akkor irány Kakucsring!![]()
2012.11.07. 00:29
Zoli E39 írta:Hello
Akkor én is megragadom az alkalmat, hátha lesz valakinek kedve eljönni. Az egyik ismerősöm szervezi.
II. Székesfehérvári "Mini Group Meeting"
2012. november 17. 21:00 Helyszín: Székesfehérvár Kis Tesco (Palotai út 6.)
Várunk sok szeretettel mindenkit egy márkafüggetlen mini találkozóra!
https://www.facebook.com/events/294410543994556/
2012.11.07. 08:05
zoley88 írta:ogtrai írta:LeviM5 írta:November 16 szombat: Kakucsring, BMW tali.
Most szerveződött volna erre a napra a baráti körbe egy gokartozás, de akkor eltoljuk egy héttel!Kösz az infót,akkor irány Kakucsring!![]()
hülye kérdés, de a pályabelépő ugye 8/10k, de gondolom nézelődni ingyenes?![]()
és Újhartyánnál kell lehajtani és Kakucsnál lefordulni, jól látom? Bár látok egy pihenős lehajtót még előtte.
Megközelítés: Kakucs kb 35 km-re helyezkedik el Budapesttől. Legkönnyebben az M5-ös autópályán közelíthető meg, melyről az Inárcs pihenőhely táblánál kell kihajtani. Inárcson áthaladni és Kakucson a Fő utcán keresztül a Monori utcáig kell menni, ahol az út átvezet az autópálya fölött. A pálya jobb kéz felé található.
2012.11.07. 09:23
Imco írta:zoley88 írta:ogtrai írta:LeviM5 írta:November 16 szombat: Kakucsring, BMW tali.
hülye kérdés, de a pályabelépő ugye 8/10k, de gondolom nézelődni ingyenes?![]()
és Újhartyánnál kell lehajtani és Kakucsnál lefordulni, jól látom? Bár látok egy pihenős lehajtót még előtte.
A barátomtól. KATT!Megközelítés: Kakucs kb 35 km-re helyezkedik el Budapesttől. Legkönnyebben az M5-ös autópályán közelíthető meg, melyről az Inárcs pihenőhely táblánál kell kihajtani. Inárcson áthaladni és Kakucson a Fő utcán keresztül a Monori utcáig kell menni, ahol az út átvezet az autópálya fölött. A pálya jobb kéz felé található.
2012.11.07. 09:32
2012.11.07. 09:56
LeviM5 írta:Van belépő, 1000 v 2000 Ft.
Az időpont: november 17. szombat 9:00-kor nyitnak.
Szabadtéri program, van lelátó ahonnan belátni a pályát, büfé, wc nyitva. A területen szabad a mozgás, oda lehet menni a "csapatokhoz" megnézni a járgányokat, stb.
2012.11.07. 18:19
ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Ide is beírom hogy jobban kivehető legyen a találkozó ne csak úgy ömlesztve![]()
Csütörtöki Mini Tali!
Aréna Pláza, P2-es parkoló szint. A lehajtás után a kijárat felé haladva majdnem a végén a baloldali Piros T-U parkoló részben. Időpont: 19 óra.
Ha valami miatt le lenne zárva a P2-es szint akkor ugyan ez az instrukció csak a P1-en.
Jöjjön aki csak tud, az is aki csak olvassa a fórumot és nem aktív hozzászóló.![]()
![]()
Akinek meg betegeskedik a szekere az is valahogy próbáljon ott lenni, legyünk minél többen!!
2012.11.07. 18:29
Qwerti írta:ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Csütörtöki Mini Tali!
Aréna Pláza, P2-es parkoló szint. A lehajtás után a kijárat felé haladva majdnem a végén a baloldali Piros T-U parkoló részben. Időpont: 19 óra.
Ha valami miatt le lenne zárva a P2-es szint akkor ugyan ez az instrukció csak a P1-en.
Jöjjön aki csak tud, az is aki csak olvassa a fórumot és nem aktív hozzászóló.![]()
![]()
Akinek meg betegeskedik a szekere az is valahogy próbáljon ott lenni, legyünk minél többen!!
Sziasztok!
Kik lesznek ott?
2012.11.07. 18:37
Gallaca írta:Qwerti írta:ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Csütörtöki Mini Tali!
![]()
Sziasztok!
Kik lesznek ott?
Szia!
Gyere oda, nézd meg!![]()
2012.11.07. 18:57
Qwerti írta:Gallaca írta:Qwerti írta:ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Csütörtöki Mini Tali!
![]()
Sziasztok!
Kik lesznek ott?
Szia!
Aha Te ott leszel, különben azt írtad volna, hogy menj oda![]()
Remélem nem órabérben kell kifizetnem. 2012.11.07. 19:04
Gallaca írta:Qwerti írta:Gallaca írta:Qwerti írta:ogtrai írta:Köszönöm!![]()
Csütörtöki Mini Tali!
![]()
Sziasztok!
Kik lesznek ott?
Szia!
Aha Te ott leszel, különben azt írtad volna, hogy menj oda![]()
Columbo!![]()
Engedélyt kaptam, hogy offal menjek![]()
Injektoraim még mindig a javítóba. Már biztos nagyon jók lesznek
![]()
Remélem nem órabérben kell kifizetnem.
2012.11.07. 19:12
ogtrai írta:Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám
2012.11.07. 19:26
Gallaca írta:ogtrai írta:Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám
Ja! És odafelé dobd be a csomiba Imco-t is!
2012.11.07. 19:28
Qwerti írta:Gallaca írta:ogtrai írta:Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám
Imco-nak még tegnap 100%-ra mondtam, hogy nem megyek, mert a hétvégéig nem akarok tankolni. De ma ahogy hazaértem elkezdtem szemezni a hatótávval, és még az az 50km bele is férhet!
2012.11.07. 19:33
simi64 írta:Qwerti írta:Gallaca írta:ogtrai írta:Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám
Imco-nak még tegnap 100%-ra mondtam, hogy nem megyek, mert a hétvégéig nem akarok tankolni. De ma ahogy hazaértem elkezdtem szemezni a hatótávval, és még az az 50km bele is férhet!
Meg aztán a benzin úgy látom ott sokkal ócsóbb, mint a D