![]() |
2010.06.22. 13:00
MChris írta:lepke írta:Helo Imco
A WP-klubtársét nem tudom megnyitni
rákattintok de nem hoz semmit
üdv zoli
mert most töltöm fel
2010.06.22. 14:52
XenonBalazs írta:Olyan kérdés, hogy ha csinálnánk egy pesti talit gondolom ahogy sok pesti se jött velünk füredre így arról se jönnének, de szerintem jó ötlet lenne ha összehoznánk egy egész napos talit. Kinek mi az ötlete kik jönnének?
Zoli barátom biztos ott lenne az 540i vel azt tudom de a többiek?
2010.06.22. 15:45
Imco írta:jackson írta:simi64 írta:Nézzük csak meg még 1x, Imco!
Megint megtelt?!![]()
Istenem, hát ennyire fontos az anyag
Jackson, aki még nem tudta letölteni és reménykedik, hogy az egyben letöltöm az aktualizált
Simi64: Megtörtént!/~70GB adatfogalomnál járunk./
Jackson: Sajnos nem, mert van aki utána töltötte fel.
Ha vársz 15' akkor aktualizálom!
2010.06.22. 16:37
2010.06.22. 16:48
simi64 írta:Imco írta:jackson írta:simi64 írta:Nézzük csak meg még 1x, Imco!
Megint megtelt?!![]()
Jackson, aki még nem tudta letölteni és reménykedik, hogy az egyben letöltöm az aktualizált
Köszönjük.
WP-ét egyébként a gépen lévő összes lejátszó megtagadja![]()
Eddig nem sikerült megnéznem, de küzdök derekasan
2010.06.22. 17:07
MChris írta:simi64 írta:Imco írta:jackson írta:simi64 írta:Nézzük csak meg még 1x, Imco!
Megint megtelt?!![]()
Köszönjük.
WP-ét egyébként a gépen lévő összes lejátszó megtagadja![]()
Eddig nem sikerült megnéznem, de küzdök derekasan
Media Player nekem viszi de még 3db feltöltés folyamatban van azt nem játsza le
2010.06.22. 17:07
2010.06.22. 17:09
jackson írta:Letöltöttem. Csak a WP anyagát kéne még leszednem. Most nézni a kiscsávó harmadszor a Levi féle kikanyarodós videót.
Jackson, akinek 5-6 perc alatt lejött igaz max.65Mbps-el
2010.06.22. 17:27
kz540i írta:Kedves Klubtársak
Ahogy ezt a Balatonfüredi talin jeleztem most már nem csak olvasom az oldalt,hanem írok is rá. A találkozó szuper volt, nem kis feladat lehetett a megszervezése, ezért gratulálok a szervezésben résztvett tagoknak. Remélem a következő találkozó is ilyen jó hangulatban zajlik majd. A felvonulás egy igazi élmény volt, kár hogy vasárnapra elromlott az időjárás.
2010.06.22. 18:06
2010.06.22. 20:03
[quote]jackson írta:Bacsek videók 024-fájl 2:24
Bacsek: Na mi van? Most megint miért állunk?
Levi: Jacko megállt.
Bacsek: De miér?
Bacsek barátnője: Megállt fürdeni egyet
Jackson, aki szépen megkérte a szembe jövő autóst, hogy álljon meg.
Mert különben szép OFF autó hátsókat fotóztak volna a bmw konvoly helyett
És olyan kedves volt az autós, hogy meg várta a fotózást
2010.06.22. 20:26
apa írta:Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
2010.06.22. 20:32
[quote]simi64 írta:apa írta:Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
A gumi köröket viszont látták![]()
Nem is nagyon örültek![]()
Nekem viszont tetszett!
2010.06.22. 20:42
apa írta:simi64 írta:apa írta:Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
Nekem viszont tetszett!
Én csak a füstöt láttam,huszadik lehettem,azt a füstöt Jackson füstölte???
2010.06.22. 21:53
2010.06.22. 21:56
simi64 írta:apa írta:simi64 írta:apa írta:Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
Nekem viszont tetszett!
Nem. A Levi az M5-tel. A Jackson automatás (és családos). Ő is csak azért, mert meglátta gondolom a Ferrarisokat a parkolóban, a helyszínelő motoros rendőrök meg a füstöt
2010.06.23. 07:40
apa írta:jackson írta:Bacsek videók 024-fájl 2:24
És olyan kedves volt az autós, hogy meg várta a fotózástAmikor azt írtam,hogy Jackson nem ért rá a kopasz újoncokkal foglalkozni,én pont erre gondoltam,nem mindennapi feladatot vállaltál magadra,ott futkároztál az 540i
Touringal,fehér csík és kék forgó villogó lámpa nélkül.Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
2010.06.23. 08:02
simi64 írta:apa írta:simi64 írta:apa írta:Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
Nekem viszont tetszett!
Nem. A Levi az M5-tel. A Jackson automatás (és családos). Ő is csak azért, mert meglátta gondolom a Ferrarisokat a parkolóban, a helyszínelő motoros rendőrök meg a füstöt
2010.06.23. 10:36
2010.06.23. 11:01
[quote]jackson írta:apa írta:jackson írta:Bacsek videók 024-fájl 2:24
És olyan kedves volt az autós, hogy meg várta a fotózástAmikor azt írtam,hogy Jackson nem ért rá a kopasz újoncokkal foglalkozni,én pont erre gondoltam,nem mindennapi feladatot vállaltál magadra,ott futkároztál az 540i
Touringal,fehér csík és kék forgó villogó lámpa nélkül.Ha a rendőr ezt látta volna,a gatyád nem úszta volna meg szárazon.
Csak azért mert elvették a barmok már korábban a sárga villogómat (elakadás jelző nem igazi sárga villogó), de azt csak vontatáshoz használtam. De felmentettek mivel a marha egy késöbbi szabály alapján akart megbüntetni mint ami akkor érvényes volt.![]()
Amúgy láttak:
Amikor Levi csinálta füreden a forgolódást utána beálltam a füredi kemping bejárat körforgalomba. A füredre befelé jövőket fogtam amikor megjöttek a motorosok kibökték, hogy elállom a forgalmat. Erre elindultak felém a két sávoson (a konvoly kábé 2/3-ada már elhajtott). Na ekkor azt csináltam amit a V8 tud: gázt adtam és eltüntem a többi E39 között. Rendőr legyen a talpán aki meg talál a halom fekete E39 között a kempingben, rendszámot nem látott mivel oldalról jött.
Amúgy meg úgy is az érdekelte őket menjen a forgalom és nem büntetés volt a cél, mert akkor Levit is nyakon vágták volna. Tényleg nagyon korrekt rendőrök voltak.
Amúgy legálisan is lehetett volna segíteni beáll 2-3 E39 a körforgalomba megy körbe körbe és érdekes módon mindig csak E39-et enged be maga elé.![]()
![]()
Jackson, aki tudta mit kockáztat és résen volt a szeme
Üdv.