Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.12.20. 22:21

Re: Köszönet!

2010.12.20. 22:21

Oroszlan írta:
apa írta:
Orsika írta:
lepke írta:
Orsika írta:
apa írta:
lepke írta:
kzolee írta:
lepke írta:Helo
A fertőtlenítő kúra azt megtartottuk a helyszínen
Vodka az kitisztított mindent :wink:

Még az agyamat is... :wink:

Balázs mondta telefonon, hogy a vége felé néha nem tudtam hol hagytam abba egy mondatot, és máshonnan folytattam :D

Helo
Ez még Jóóóóó
Én azt sem tudtam hol kezdtem el :lol: :lol: :lol: :lol:
A sok picike Vodka :wink:

Meg az apró picike sörök. :D
Az asztalunkon is ott hagytál egy üveggel,amiből egy korty hiányzott,Balázs utánad
vitte,de addigra már egy másik volt a kezedbe,amire azt mondtad ami a kezedben van az a tied. :wink:
Balázs legnagyobb örömére,mert azonnal lecsapott rá és a magáévá tette. :lol:
Vajon hol lehet a Balázs?Csak nem előzetesben!!!! :cry: :cry:

Dolgozik!!
Jó volt józanul figyelni az eseményeket!! Péter

Helo Péter
Akkor láttál érdekes dolgokat UGYE :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Azon járt az eszed HOGY törölteted magad az oldalról :lol: :lol: :lol: :lol:

Neeem!! Ilyen fel sem merült bennem!! Meg Orsiban sem Jó fej volt mindenki meg minden!!! Csak ital nélkül minden másabb!!! De majd legközelebb én is iszom!!! Nagyon családias volt a hangulat!! Jó fejek voltak a tagok!!! :lol: :lol: :lol:

Én azt gondoltam,csak én voltam ANTI!!!!
Oroszlánnal most sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz!Ne értsd félre! :wink:
Nagyon el voltál szigetelődve,én meg száraz voltam,pedig Lepke nagyon rajta volt,hogy pertut igyon velem. :lol:

Tisztelt APA !

Én kérek elnézést, legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz".

Remélem így lesz és mindenkivel tudunk inni egy kört és még többet. :drunk

2010.12.20. 22:22

strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Én kérek elnézést, legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz".

Idézek a Torrente című filmből:

Csak simán kiverjük egymásnak... De semmi BUZULÁS... :lol:

Mi van ?
Hiányotok van ?
Hiányzik egy kis más, egy kis változatosság vagy csak titkos vágyaitok törtek a felszínre ???

2010.12.20. 22:24

Oroszlan írta:
strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Mi van ?
Hiányotok van ?
Hiányzik egy kis más, egy kis változatosság vagy csak titkos vágyaitok törtek a felszínre ???

Helo Haver
Törlöm a telefonszámodat is a listából
Ezért hívtál a Nyáron hogy nyaraljunk együtt :lol: :lol: :lol: :lol:

2010.12.20. 22:27

strobi írta:

Tudod mikor? :lol: :lol: Ha a fejed olyan magasan lesz,hogy rá tudom tenni a korsót,a pálinkás pohár után. :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2010.12.20. 22:29

Oroszlan írta:
strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Mi van ?
Hiányotok van ?

Köszönöm én jól elvagyok az asszonnyal de jelenleg a te szavaidat tudom idézni amit apának írtál...:

...legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz"... :lol:

Nem ám komolyan venni és tessék megnézni a belinkelt videót 3hsz-el feljebb és ha nem láttad a filmet akkor kötelező darab!!!

2010.12.20. 22:30

Celtic írta:
Oroszlan írta:
apa írta:
Orsika írta:
lepke írta:
Orsika írta:
apa írta:
lepke írta:
kzolee írta:
lepke írta:Helo
A fertőtlenítő kúra azt megtartottuk a helyszínen
Vodka az kitisztított mindent :wink:

Még az agyamat is... :wink:

Balázs mondta telefonon, hogy a vége felé néha nem tudtam hol hagytam abba egy mondatot, és máshonnan folytattam :D

Helo
Ez még Jóóóóó
Én azt sem tudtam hol kezdtem el :lol: :lol: :lol: :lol:
A sok picike Vodka :wink:

Meg az apró picike sörök. :D
Az asztalunkon is ott hagytál egy üveggel,amiből egy korty hiányzott,Balázs utánad
vitte,de addigra már egy másik volt a kezedbe,amire azt mondtad ami a kezedben van az a tied. :wink:
Balázs legnagyobb örömére,mert azonnal lecsapott rá és a magáévá tette. :lol:
Vajon hol lehet a Balázs?Csak nem előzetesben!!!! :cry: :cry:

Dolgozik!!
Jó volt józanul figyelni az eseményeket!! Péter

Helo Péter
Akkor láttál érdekes dolgokat UGYE :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Azon járt az eszed HOGY törölteted magad az oldalról :lol: :lol: :lol: :lol:

Neeem!! Ilyen fel sem merült bennem!! Meg Orsiban sem Jó fej volt mindenki meg minden!!! Csak ital nélkül minden másabb!!! De majd legközelebb én is iszom!!! Nagyon családias volt a hangulat!! Jó fejek voltak a tagok!!! :lol: :lol: :lol:

Én azt gondoltam,csak én voltam ANTI!!!!
Oroszlánnal most sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz!Ne értsd félre! :wink:
Nagyon el voltál szigetelődve,én meg száraz voltam,pedig Lepke nagyon rajta volt,hogy pertut igyon velem. :lol:

Tisztelt APA !

kezd alakulni valami... ;) :dance3

Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott. :hehe

2010.12.20. 22:33

strobi írta:
Oroszlan írta:
strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Mi van ?
Hiányotok van ?

Köszönöm én jól elvagyok az asszonnyal de jelenleg a te szavaidat tudom idézni amit apának írtál...:

...legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz"... :lol:

Nem ám komolyan venni és tessék megnézni a belinkelt videót 3hsz-el feljebb és ha nem láttad a filmet akkor kötelező darab!!!

Értem, csak vettem a lapot.
A filmet láttam.

2010.12.20. 22:35

lepke írta:
Oroszlan írta:
strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Mi van ?
Hiányotok van ?

Helo Haver

Szép.
Ez a barátság ? :D

2010.12.20. 22:36

Helo apa
Fasirtot én sem láttam :wink: MINDEN nem lehet :lol:
Majd jövőre be pótoljuk

2010.12.20. 22:37

lepke írta:Helo apa
Majd jövőre be pótoljuk

Azt nem csodálom, hogy nem láttad.
De legalább jól aludtál.
Már az ebédhez készülődtünk, amikor Neked még a reggeli sem volt meg.

2010.12.20. 22:39

apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott. :hehe

Hát igen... Ez is bosszantott tegnap. Olyan telibe s..om stilust vettek fel a tulajék és várták hogy jön minden. WC úszott, kicsit flegmák is voltak, kaja késett. Tavaly volt fasirt, pogácsa kikészitve a billiárd asztalon. Mostmeg.. Nem hogy a leves 8 kor készült el, de még utána 9 kor amikor megkérdeztem, hogy na ugyanmár hol a második, megkérdezte a srác, hogy jaa, kezdjük? Mert ők azt hitték, hogy kicsit ülepedig, stb... Ez nyilvánvalóan arra ment ki, hogy többet igyunk és jöjjön nekik a pénz. Voltaképpen egy 7 órás malac hamarabb elkészül mint a rántotthús. De még mindig kijelentem, hogy nagyon jó volt. Mert a társulat űberelte a bohockodást amit ott véghezvittek. És megemlítem az e34-es klubot, akik szintén korrektek voltak és egy normális klub.

2010.12.20. 22:39

apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott. :hehe

Ellenben a pogácsa isteni volt! Köszönjük anyának! :taps:

2010.12.20. 22:42

Oroszlan írta:
Szép.

Erről meg az a film jut eszembe amit még meg sem néztem az a Cow Boy-os... :lol:

Túl a barátságon... 8O

2010.12.20. 22:42

kzolee írta:

Helo
Volt pogácsa :roll: :roll:

2010.12.20. 22:44

Celtic írta:

Hát igen... Ez is bosszantott tegnap. Olyan telibe s..om stilust vettek fel a tulajék és várták hogy jön minden. WC úszott, kicsit flegmák is voltak, kaja késett. Tavaly volt fasirt, pogácsa kikészitve a billiárd asztalon. Mostmeg.. Nem hogy a leves 8 kor készült el, de még utána 9 kor amikor megkérdeztem, hogy na ugyanmár hol a második, megkérdezte a srác, hogy jaa, kezdjük? Mert ők azt hitték, hogy kicsit ülepedig, stb... Ez nyilvánvalóan arra ment ki, hogy többet igyunk és jöjjön nekik a pénz. Voltaképpen egy 7 órás malac hamarabb elkészül mint a rántotthús. De még mindig kijelentem, hogy nagyon jó volt. Mert a társulat űberelte a bohockodást amit ott véghezvittek. És megemlítem az e34-es klubot, akik szintén korrektek voltak és egy normális klub.

Helo
A női WC-ben minden rendben volt
Én oda jártam az Árvíz útán :lol: :lol:

2010.12.20. 22:44

lepke írta:Helo apa
Majd jövőre be pótoljuk

Szia Zoli!
Nem is láthattad,mert bizony nem volt. :nono:
Jövőre két malacot kell prezentálni,ha fasirtot szeretnénk. :wink:

2010.12.20. 22:53

Oroszlan írta:
lepke írta:
Oroszlan írta:
strobi írta:
Oroszlan írta:
Tisztelt APA !

Mi van ?
Hiányotok van ?

Helo Haver

Szép.
Áj tink,disziz dö biginig of ö bjutifúl frencsship. :lol:

2010.12.20. 22:54

kzolee írta:

Ez az én ötletem volt,mert mintha valahol olvastam volna.
Legalább három zacsival akartam vinni,de anya lehurrogott,mit gondolsz mondta,ha mindenki egy zacsival hoz annyi pogácsa lesz,hogy bele fulladunk.
Tessék,most derül ki,hogy Lepke nem is látta :roll: Túl későn ült az asztalunkhoz,mert szó ami szó,kapós volt,pillanatok alatt elfogyott. :wink:
Azért,mert a fasirt kimaradt. :lol: :lol:

2010.12.20. 22:57

lepke írta:
kzolee írta:

Helo
Volt pogácsa :roll: :roll:

Volt bizony! Önzetlenül osztogattam! Amíg volt! :)
Kzoli meg Celtic meg ... Bakkkker! Te is ettél belőle!
Én kínálgattam néked!
Talán lesz egy fotó róla! :) ;)
Téma lezárva

VigLink badge