![]() |
2010.12.20. 22:21
2010.12.20. 22:21
Oroszlan írta:apa írta:Orsika írta:lepke írta:Orsika írta:apa írta:lepke írta:kzolee írta:lepke írta:Helo
A fertőtlenítő kúra azt megtartottuk a helyszínen
Vodka az kitisztított mindent
Még az agyamat is...![]()
Balázs mondta telefonon, hogy a vége felé néha nem tudtam hol hagytam abba egy mondatot, és máshonnan folytattam
Helo
Ez még Jóóóóó
Én azt sem tudtam hol kezdtem el![]()
![]()
![]()
![]()
A sok picike Vodka
Meg az apró picike sörök.![]()
Az asztalunkon is ott hagytál egy üveggel,amiből egy korty hiányzott,Balázs utánad
vitte,de addigra már egy másik volt a kezedbe,amire azt mondtad ami a kezedben van az a tied.![]()
Balázs legnagyobb örömére,mert azonnal lecsapott rá és a magáévá tette.![]()
Vajon hol lehet a Balázs?Csak nem előzetesben!!!!![]()
Dolgozik!!
Jó volt józanul figyelni az eseményeket!! Péter
Helo Péter
Akkor láttál érdekes dolgokat UGYE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azon járt az eszed HOGY törölteted magad az oldalról![]()
![]()
![]()
Neeem!! Ilyen fel sem merült bennem!! Meg Orsiban sem Jó fej volt mindenki meg minden!!! Csak ital nélkül minden másabb!!! De majd legközelebb én is iszom!!! Nagyon családias volt a hangulat!! Jó fejek voltak a tagok!!!![]()
![]()
Én azt gondoltam,csak én voltam ANTI!!!!
Oroszlánnal most sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz!Ne értsd félre!![]()
Nagyon el voltál szigetelődve,én meg száraz voltam,pedig Lepke nagyon rajta volt,hogy pertut igyon velem.
Tisztelt APA !
Én kérek elnézést, legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz".
2010.12.20. 22:22
strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Én kérek elnézést, legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz".
Idézek a Torrente című filmből:
Csak simán kiverjük egymásnak... De semmi BUZULÁS...
2010.12.20. 22:24
Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Mi van ?
Hiányotok van ?
Hiányzik egy kis más, egy kis változatosság vagy csak titkos vágyaitok törtek a felszínre ???
2010.12.20. 22:27
strobi írta:
2010.12.20. 22:29
Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Mi van ?
Hiányotok van ?
Hiányzik egy kis más, egy kis változatosság vagy csak titkos vágyaitok törtek a felszínre ???
2010.12.20. 22:30
Celtic írta:Oroszlan írta:apa írta:Orsika írta:lepke írta:Orsika írta:apa írta:lepke írta:kzolee írta:lepke írta:Helo
A fertőtlenítő kúra azt megtartottuk a helyszínen
Vodka az kitisztított mindent
Még az agyamat is...![]()
Balázs mondta telefonon, hogy a vége felé néha nem tudtam hol hagytam abba egy mondatot, és máshonnan folytattam
Helo
Ez még Jóóóóó
Én azt sem tudtam hol kezdtem el![]()
![]()
![]()
![]()
A sok picike Vodka
Meg az apró picike sörök.![]()
Az asztalunkon is ott hagytál egy üveggel,amiből egy korty hiányzott,Balázs utánad
vitte,de addigra már egy másik volt a kezedbe,amire azt mondtad ami a kezedben van az a tied.![]()
Balázs legnagyobb örömére,mert azonnal lecsapott rá és a magáévá tette.![]()
Vajon hol lehet a Balázs?Csak nem előzetesben!!!!![]()
Dolgozik!!
Jó volt józanul figyelni az eseményeket!! Péter
Helo Péter
Akkor láttál érdekes dolgokat UGYE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azon járt az eszed HOGY törölteted magad az oldalról![]()
![]()
![]()
Neeem!! Ilyen fel sem merült bennem!! Meg Orsiban sem Jó fej volt mindenki meg minden!!! Csak ital nélkül minden másabb!!! De majd legközelebb én is iszom!!! Nagyon családias volt a hangulat!! Jó fejek voltak a tagok!!!![]()
![]()
Én azt gondoltam,csak én voltam ANTI!!!!
Oroszlánnal most sem sikerült közelebb kerülni egymáshoz!Ne értsd félre!![]()
Nagyon el voltál szigetelődve,én meg száraz voltam,pedig Lepke nagyon rajta volt,hogy pertut igyon velem.
Tisztelt APA !
kezd alakulni valami...![]()
2010.12.20. 22:33
strobi írta:Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Mi van ?
Hiányotok van ?
Köszönöm én jól elvagyok az asszonnyal de jelenleg a te szavaidat tudom idézni amit apának írtál...:
...legközelebb jobban odafigyelek és "közelebb kerülünk egymáshoz"...![]()
Nem ám komolyan venni és tessék megnézni a belinkelt videót 3hsz-el feljebb és ha nem láttad a filmet akkor kötelező darab!!!
2010.12.20. 22:35
lepke írta:Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Mi van ?
Hiányotok van ?
Helo Haver
Törlöm a telefonszámodat is a listából
Ezért hívtál a Nyáron hogy nyaraljunk együtt![]()
![]()
![]()
2010.12.20. 22:36
2010.12.20. 22:37
lepke írta:Helo apa
Fasirtot én sem láttamMINDEN nem lehet
![]()
Majd jövőre be pótoljuk
2010.12.20. 22:39
apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
2010.12.20. 22:39
apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
2010.12.20. 22:42
Oroszlan írta:
Szép.
Ez a barátság ?
2010.12.20. 22:42
kzolee írta:apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
Ellenben a pogácsa isteni volt! Köszönjük anyának!
2010.12.20. 22:44
Celtic írta:apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
Hát igen... Ez is bosszantott tegnap. Olyan telibe s..om stilust vettek fel a tulajék és várták hogy jön minden. WC úszott, kicsit flegmák is voltak, kaja késett. Tavaly volt fasirt, pogácsa kikészitve a billiárd asztalon. Mostmeg.. Nem hogy a leves 8 kor készült el, de még utána 9 kor amikor megkérdeztem, hogy na ugyanmár hol a második, megkérdezte a srác, hogy jaa, kezdjük? Mert ők azt hitték, hogy kicsit ülepedig, stb... Ez nyilvánvalóan arra ment ki, hogy többet igyunk és jöjjön nekik a pénz. Voltaképpen egy 7 órás malac hamarabb elkészül mint a rántotthús. De még mindig kijelentem, hogy nagyon jó volt. Mert a társulat űberelte a bohockodást amit ott véghezvittek. És megemlítem az e34-es klubot, akik szintén korrektek voltak és egy normális klub.
2010.12.20. 22:44
lepke írta:Helo apa
Fasirtot én sem láttamMINDEN nem lehet
![]()
Majd jövőre be pótoljuk
2010.12.20. 22:53
Áj tink,disziz dö biginig of ö bjutifúl frencsship.Oroszlan írta:lepke írta:Oroszlan írta:strobi írta:Oroszlan írta:
Tisztelt APA !
Mi van ?
Hiányotok van ?
Helo Haver
Törlöm a telefonszámodat is a listából
Ezért hívtál a Nyáron hogy nyaraljunk együtt![]()
![]()
![]()
Szép.
Ez a barátság ?
2010.12.20. 22:54
kzolee írta:apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
2010.12.20. 22:57
lepke írta:kzolee írta:apa írta:Valami akkor fog alakulni,ha legközelebb talizunk, elszámoljuk a fasirtot amit nem ettünk meg.Nem a te hibád,csak hiányzott.
Helo
Volt pogácsa![]()