![]() |
2009.01.23. 20:33
Celtic írta:sierraone írta:Sziasztok!
Csak tudnám eladni az astrát.
Irj Labinak
2009.01.23. 20:53
2009.01.27. 20:59
2009.01.27. 21:07
LeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Tényleg Efer mikorra időzítünk tréninget?
2009.01.27. 22:20
admin írta:LeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
A török mezei főzőcske előtte lesz.
2009.01.27. 22:26
Mondjuk attól még lehet hősök terén össze röffenés!LeviM5 írta:admin írta:LeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Ok, Adminkám, csak legyen is...
2009.01.27. 22:37
admin írta:Mondjuk attól még lehet hősök terén össze röffenés!LeviM5 írta:admin írta:LeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Például jó időben az amcsi autósok minden csütörtökön este a Lurdy-nál röffenek össze.Ilyet lehetne nálunk is csinálni például kéthetente este x-órakor és aki ráér az eljön.Szerintetek?
2009.01.27. 22:40
LeviM5 írta:admin írta:LeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
2009.01.28. 17:40
2009.01.29. 12:40
2009.01.29. 13:24
ricsi214 írta:Valaki elmondaná hol lehet beállítani az autóm adatait? Előre is köszi!
2009.01.29. 18:14
simi64 írta:ricsi214 írta:Valaki elmondaná hol lehet beállítani az autóm adatait? Előre is köszi!
Bal oldalon a "Felhasználók" címszó alatt van olyan, hogy: Adataid.
Belelépsz, fölül lesz ilyen fül, hogy: "Adataid megváltpztatása"
De ez:
2009.01.31. 08:13
Nekem elöl hátul van e39klubos plusz a rendszámLeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
2009.01.31. 11:18
orban10 írta:Nekem elöl hátul van e39klubos plusz a rendszámLeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
2009.01.31. 13:25
MChris írta:orban10 írta:Nekem elöl hátul van e39klubos plusz a rendszámLeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Az milyen?
2009.01.31. 13:57
LeviM5 írta:MChris írta:orban10 írta:Nekem elöl hátul van e39klubos plusz a rendszámLeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Az milyen?
Ezt én se értem?!
2009.01.31. 14:06
strobi írta:LeviM5 írta:MChris írta:orban10 írta:Nekem elöl hátul van e39klubos plusz a rendszámLeviM5 írta:Kéne 1 amolyan "kampányoló" talitrendezni a velencei elött valahol. Egy parkolóban, Hősök Terén, vagy március végén vezetéstechnikai tréning keretében??? Meg nem lenne rossz pl. matrica a hátsó ablakra, mint a soproni talin volt egy csomó bömösön. Mozgó reklám.
![]()
Az milyen?
Ezt én se értem?!
Azt szeretné mondani,hogy neki van az első-hátsó szélvédőn E39klubbos matrica plusz a klubbos rendszámkeret...
2009.02.02. 02:46
2009.02.02. 10:05
Attaca262 írta:Hi mindenkinek! Mit takar ez a vezetéstechnikai tréning pontosan? Egyébként díjjazom a pesti talikat is amik (remélem) lesznek, a májusit meg kifejezetten várom! Most már én is figyelem az eseményeket, ha van valami új fejlemény, azt úgyis jelzitek. Nyugodalmas jóccakát!![]()
2009.02.02. 10:26