Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Hozzászólás küldése

Re: Mini Találkozók.

2012.11.17. 16:54

Kakucsringen jó volt megint új embereket megismerni és itt a fórumon sokat emlegetett Levi M5-ét látni ÉS hallani! Istenem ez a V10, mintha a motortérben egy egész szimfónikus zenekar megbújva kuporogna és játszanak,de nem valami klasszikus zenét hanem valami zúzós metált :roker: .... zene a füleimnek...elfogult vagyok..imáádom! :facepalm: :roker: :D :bmwkiraly
A negatívum: K**** hideg volt, 3 óránál nem is bírtunk többet. :)
BMW ///M Power ,leírhatatlan.
Egy kis ízelítő, Levi épp feszegeti a határokat! :D :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek ogtrai az itt látható tagok köszönték meg: 3 leslie, LeviM5, simi64
Értékelés: 14.29%

2012.11.17. 17:00

igen sajna mi is azért mentünk haza mert hirtelen marha hideg lett, de jó volt :D LeviM5 azért óvatosan tolta neki kanyarokban, bezzeg az E36osok az M3-mal :D
de egy olyannal én se csapódtam volna gumifalnak! :franko:

2012.11.17. 17:02

zoley88 írta:igen sajna mi is azért mentünk haza mert hirtelen marha hideg lett, de jó volt :D LeviM5 azért óvatosan tolta neki kanyarokban, bezzeg az E36osok az M3-mal :D

Ilyenkor mindig akkora késztetést érzek hogy kéne valami játszós E30.... :facepalm: :) egy kis 325i teljesen elég lenne :roker: :)

2012.11.17. 17:42

ogtrai írta:
zoley88 írta:igen sajna mi is azért mentünk haza mert hirtelen marha hideg lett, de jó volt :D LeviM5 azért óvatosan tolta neki kanyarokban, bezzeg az E36osok az M3-mal :D

Ilyenkor mindig akkora késztetést érzek hogy kéne valami játszós E30.... :facepalm: :) egy kis 325i teljesen elég lenne :roker: :)

Csak a két veséje legyen meg. A mája nem baj, ha beteg :!:
:roker:

2012.11.17. 20:46

simi64 írta:
ogtrai írta:

Csak a két veséje legyen meg. A mája nem baj, ha beteg :!:
:roker:

Így van!! :roker: :D

2012.11.17. 22:32

ogtrai írta:Kakucsringen jó volt megint új embereket megismerni...

Öröm, hogy összefutottunk veletek, és ennyien eljöttek a Klubból az idei utolsó szervezett autós eseményre. :franko: Sajna Admin Laci nem ért ide, és sokan hiányoztak nekem. :(
Azért Dzsóbá is nyomta rendesen! :roker: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

2012.11.17. 22:36

LeviM5 írta:
ogtrai írta:Kakucsringen jó volt megint új embereket megismerni...

Öröm, hogy összefutottunk veletek, és ennyien eljöttek a Klubból az idei utolsó szervezett autós eseményre. :franko: Sajna Admin Laci nem ért ide, és sokan hiányoztak nekem. :(
Azért Dzsóbá is nyomta rendesen! :roker: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sajnos kazán csere volt a program :( :(

iPhone Tapatalk

2012.11.17. 22:39

Én csak a lelkes-óvatos amatőrök táborához tartozom. Ha komolyan gondolnám építettem volna egy E30-at a régi M5-öm motorjával, technikájával. :wink: (de egy E39 M5 Touring építése is volt tervben) Ettől függetlenül csak ajánlani tudom mindenkinek a pályaautózást és mindegy milyen autója van, mert tapasztalni/érezni kell hol a határ.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: tanktaz
Értékelés: 4.76%

2012.11.17. 22:41

Szlovákok is voltak :?:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
:oops:
:franko:
:doglotlo:

2012.11.17. 23:22

simi64 írta:Szlovákok is voltak :?:

Nem, azok nem. Csak BMW fanatikusok, fajtól, nemi hovatartozástól, rendszámtól függetlenül. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, simi64
Értékelés: 9.52%

2012.12.30. 14:50

Délelőtt összefutottunk Kzolee-val, a régebben megbeszélt tesztre. Ő az enyémet, én az övét próbáltam. Az e61 pont azt nyújtotta, amit várta. Bmw minőség, 6 henger, kulturált járás, nagy nyomaték. Tökéletes családi autó! Aztán jött Zoli az enyémmel, és ahogy vártam meglepődött. Azon, hogy egész jól viszi az e39 kasznit a 20d motor 8)

2012.12.30. 15:24

barbrady írta:Délelőtt összefutottunk Kzolee-val, a régebben megbeszélt tesztre. Ő az enyémet, én az övét próbáltam. Az e61 pont azt nyújtotta, amit várta. Bmw minőség, 6 henger, kulturált járás, nagy nyomaték. Tökéletes családi autó! Aztán jött Zoli az enyémmel, és ahogy vártam meglepődött. Azon, hogy egész jól viszi az e39 kasznit a 20d motor 8)

Az aktív békéscsabai fórumozók 2/3-a ott volt. :mrgreen:

Tényleg azt hittem, hogy csak vonszolja kasztnit a 20d, de úgy tűnt, nem megy rosszabbul, mint egy E46 ezzel a motorral. :franko:

2012.12.30. 22:02

kzolee írta:
barbrady írta:Délelőtt összefutottunk Kzolee-val, a régebben megbeszélt tesztre. Ő az enyémet, én az övét próbáltam. Az e61 pont azt nyújtotta, amit várta. Bmw minőség, 6 henger, kulturált járás, nagy nyomaték. Tökéletes családi autó! Aztán jött Zoli az enyémmel, és ahogy vártam meglepődött. Azon, hogy egész jól viszi az e39 kasznit a 20d motor 8)

Tényleg azt hittem, hogy csak vonszolja kasztnit a 20d, de úgy tűnt, nem megy rosszabbul, mint egy E46 ezzel a motorral. :franko:

Legközelebb gyertek el fürdőzni, meg M5-öt tesztelni. :D :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.12.30. 22:25

LeviM5 írta:
kzolee írta:

Legközelebb gyertek el fürdőzni, meg M5-öt tesztelni. :D :wink:

Szóba került az autód :D Azt szívesen kipróbálnám 8)

2013.01.09. 18:48

Mai fehérvári minitalink Gumikacsa83-mal.. :franko:

A két kocsi ma találkozott először, de vannak látható és érezhető különbségek a modellek között. Holott motor és kivitel elvileg ugyanaz. Pld. a Peti kocsijában (manual) jobban fütyül a turbó, de mégis ugyanúgy megy mint az automata. Enyém halkabb turbóügyileg, de a motor finom orgánuma eltérő. Legközelebb viszek kamerát, és felveszem, mert tényleg érdemes.

Peti a bézs bőrbelsőmmel viszonyt kezdett, és már a sajátjába képzeli :mrgreen: Ki tudja, még talán hajlok a cserére, ha kapok fekete combtámaszos fűthető szövet garnitúrát kompletten baráti áron.

És íme a bizonyíték,

Kép

2013.01.09. 20:44

PapaBoss írta:Peti a bézs bőrbelsőmmel viszonyt kezdett, és már a sajátjába képzeli :mrgreen: Ki tudja, még talán hajlok a cserére, ha kapok fekete combtámaszos fűthető szövet garnitúrát kompletten baráti áron.

Akkor találkozott a donor és a gazdatest.... :mrgreen:

Ha nincs gyerek, akkor a szövet az nagyon jó! :franko: (vagy az alcantara-szövet :roll: )

A cápában fröcskölős ételt nem ehetnek, színezett üdítőt nem ihatnak a puják. Szigorú apa :mrgreen:

2013.01.10. 14:11

PapaBoss írta:Peti a bézs bőrbelsőmmel viszonyt kezdett, és már a sajátjába képzeli :mrgreen: Ki tudja, még talán hajlok a cserére, ha kapok fekete combtámaszos fűthető szövet garnitúrát kompletten baráti áron.

Touring, fekete, combtámaszos, fűthető, és féllbőr. Az már majdnem szövet :)

2013.01.10. 14:16

PeterE39 írta:

A mondatom utolsó két szava is fontos szempont :mrgreen:

Kitegyem a bézst 40-ért, hogy behozzak egy ugyanolyat 120-ért... őőőőőőőő :facepalm: :doglotlo:

:franko: :taps:

2013.01.10. 14:18

PapaBoss írta:
PeterE39 írta:

A mondatom utolsó két szava is fontos szempont :mrgreen:

Kitegyem a bézst 40-ért, hogy behozzak egy ugyanolyat 120-ért... őőőőőőőő :facepalm: :doglotlo:

:franko: :taps:

Telhetetlen. :)
Amennyi pénzt rálocsoltál a tds-re, csepp a tengerben. :)

2013.01.18. 20:53

vki nem huligánkodik vhol a hóban??? leszámítva a ny-Dunántúlt :roker:
Hozzászólás küldése

VigLink badge