![]() |
2010.08.11. 13:28
2010.08.11. 15:45
Bacsek írta:MChris írta:Bacsek írta:Celtic írta:simi64 írta:Volt valaki Zamárdin?
Én voltam kérlekszépen Zamárdiba, tavaly Novemberfele. Nem rossz kis település
![]()
A szinvonal azért látszik...kimegy egy ujság, tudosit h bmw találkozón járt és csak félmeztelen lányokat tudtak filmezni...autókról egy szó se
Nem voltak tul sokan
kár öröm mimit vártál?
ÁÁÁ, a káröröm tul durva kifejezés! Mindenesetre azt hittem többen lesznek!
Az idő relative jó volt, Balcsi az Balcsi...ugyhogy nemtom, majd aki ott volt remélem mesél valamit.
2010.08.11. 15:51
Bacsek írta:NA, jól van...MUHA_HA_HA![]()
![]()
![]()
2010.08.11. 15:53
SoundkeY írta:Bacsek írta:MChris írta:Bacsek írta:Celtic írta:simi64 írta:Volt valaki Zamárdin?
![]()
A szinvonal azért látszik...kimegy egy ujság, tudosit h bmw találkozón járt és csak félmeztelen lányokat tudtak filmezni...autókról egy szó se
Nem voltak tul sokan
kár öröm mimit vártál?
Az idő relative jó volt, Balcsi az Balcsi...ugyhogy nemtom, majd aki ott volt remélem mesél valamit.
Repulonap megolte...
2010.08.11. 18:31
SoundkeY írta:Bacsek írta:MChris írta:Bacsek írta:Celtic írta:simi64 írta:Volt valaki Zamárdin?
![]()
Nem voltak tul sokan
kár öröm mimit vártál?
Repulonap megolte...
2010.09.19. 22:31
2010.09.20. 09:34
XenonBalazs írta:Sziasztok!
Hol és mikor lesz a következő találkozó? Legjobb eddig amin voltam a füredi volt, de a Török mező se volt rossz. Kéne valamit szervezni, de 2 naposat, meg ki kell bérelni az M7-est mert Jackson cimbivel kell nyomni egy versenyt. ( végre jobb vagyok nincs tiltás ) ( ÁAK.-nak is én polírozok, pár ingyen polírért biztos odaadják az M7-est 35 percre, míg végigérünk
2010.09.20. 10:59
jackson írta:XenonBalazs írta:Sziasztok!
Hol és mikor lesz a következő találkozó? Legjobb eddig amin voltam a füredi volt, de a Török mező se volt rossz. Kéne valamit szervezni, de 2 naposat, meg ki kell bérelni az M7-est mert Jackson cimbivel kell nyomni egy versenyt. ( végre jobb vagyok nincs tiltás ) ( ÁAK.-nak is én polírozok, pár ingyen polírért biztos odaadják az M7-est 35 percre, míg végigérünk
Aha értem, ha "a" (mit gyorsulás jele) nem megy akkor majd talán "v"-vel mint sebesség megy?
Jackson, aki szerint meglehetősen zsebbe nyúlós zavaró nélkül ilyen tesztet csinálni
ui: 2*300eFt bírság plusz járulékos károk mivel nincs üres sztráda az országban
2010.09.20. 11:15
Imco írta:jackson írta:XenonBalazs írta:Sziasztok!
Aha értem, ha "a" (mit gyorsulás jele) nem megy akkor majd talán "v"-vel mint sebesség megy?
Jackson, aki szerint meglehetősen zsebbe nyúlós zavaró nélkül ilyen tesztet csinálni
ui: 2*300eFt bírság plusz járulékos károk mivel nincs üres sztráda az országban
Felvezető és záró autók vannak. Van walkie-talkie -m. 1-2 Km-t le lehet takaritani megfelelő napszakban, ha ezen múlik.
De ha Ti benne vagytok szivesen segitek logisztikailag, /kamerával, W-T-vel, takaritani/. Sejtésem szerint meghivott traffi is, és gyanitom, hogy még néző is lenne 1-2.
Imco aki magában már elképzelte, megszervezte, lebonyolitotta!
2010.09.20. 11:27
jackson írta:
Jackson, aki látja a főcímet az újságban ahol Kovács-3 törzsörmester bemutatja a két elfogott bűnözőt
2010.09.20. 11:29
strobi írta:jackson írta:
Jackson, aki látja a főcímet az újságban ahol Kovács-3 törzsörmester bemutatja a két elfogott bűnözőt
Kovács-3 előtte elkéri Levi M5-jét,hogy legyen mivel elfognia...
2010.09.20. 11:35
jackson írta:strobi írta:jackson írta:
Kovács-3 előtte elkéri Levi M5-jét,hogy legyen mivel elfognia...
A rádió hullámnál nehéz gyorsabbnak lenni és a kihúzott szögesdrótnál se mentek még sokan tovább.
Jackson, aki szerint olcsóbban is megtudja oldani Kovács-3
2010.09.20. 11:41
jackson írta:
A rádió hullámnál nehéz gyorsabbnak lenni és a kihúzott szögesdrótnál se mentek még sokan tovább.
Jackson, aki szerint olcsóbban is megtudja oldani Kovács-3
2010.10.25. 22:14
2010.10.25. 22:18
ToMCheCk írta:Ezúton szeretnénk minden BMW-st egy kis találkozóra invitálni Nov. 6-án Miskolc Tapolcára. Nagy dologra nem kell gondolni, inkább csak baráti összeröffenésről lenne szó. Vigyünk egy kis BMW-s színt Miskolc életébe
2010.10.25. 22:22
lepke írta:ToMCheCk írta:Ezúton szeretnénk minden BMW-st egy kis találkozóra invitálni Nov. 6-án Miskolc Tapolcára. Nagy dologra nem kell gondolni, inkább csak baráti összeröffenésről lenne szó. Vigyünk egy kis BMW-s színt Miskolc életébe
Helo
Biztosan ott leszek a Találkozón
2010.10.25. 23:45
tibi666 írta:lepke írta:ToMCheCk írta:Ezúton szeretnénk minden BMW-st egy kis találkozóra invitálni Nov. 6-án Miskolc Tapolcára. Nagy dologra nem kell gondolni, inkább csak baráti összeröffenésről lenne szó. Vigyünk egy kis BMW-s színt Miskolc életébe
Helo
Na, akkor összefuthatunk esetleg.
Bár lenne dolgom, de meglátom, hátha belefér.
2010.10.28. 21:01
ToMCheCk írta:tibi666 írta:lepke írta:ToMCheCk írta:Ezúton szeretnénk minden BMW-st egy kis találkozóra invitálni Nov. 6-án Miskolc Tapolcára. Nagy dologra nem kell gondolni, inkább csak baráti összeröffenésről lenne szó. Vigyünk egy kis BMW-s színt Miskolc életébe
Helo
Örvendék vala
2010.10.30. 22:26
lepke írta:ToMCheCk írta:tibi666 írta:lepke írta:ToMCheCk írta:Ezúton szeretnénk minden BMW-st egy kis találkozóra invitálni Nov. 6-án Miskolc Tapolcára. Nagy dologra nem kell gondolni, inkább csak baráti összeröffenésről lenne szó. Vigyünk egy kis BMW-s színt Miskolc életébe
Helo
Örvendék vala
Helo
Csak tudnám hol vannak a Borsodi tagok![]()
![]()
![]()
2010.11.26. 22:49