![]() |
2010.02.19. 11:27
Celtic írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Első tali: Április 24. Szombat (György nap ) Visegrád!![]()
2010.02.19. 12:29
jackson írta:Celtic írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Első tali: Április 24. Szombat (György nap ) Visegrád!![]()
Tudom száradjon le a kezem még semmit nem intéztem a tali ügyben:
- kaja hely
- olajos szaki
![]()
Jackson, aki röstelli Celtic-nek (de legalább őszinte)
2010.02.23. 18:24
2010.02.23. 20:35
roka0126 írta:köszi a szépen ott leszek de Visegrádon pontosan hol.
vagy csak elég a bmw hang után mennem???![]()
![]()
2010.02.23. 20:47
jackson írta:roka0126 írta:köszi a szépen ott leszek de Visegrádon pontosan hol.
![]()
Egyenlőre igen elég ha a hang után mész. Mert per pillanat fogalmam sincs hol kajálunk, mivel egyszerűen nem tudom felhívni a Prímás Pincét. Nincs klubtag aki jár arra és megnézné nem zártak-e be az Esztergomi Bazilika alatt?
Jackson, aki a végén tervezhet oda egy kirándulást, hogy megnézze
2010.02.23. 21:08
2010.02.23. 21:32
lepke írta:jackson írta:roka0126 írta:köszi a szépen ott leszek de Visegrádon pontosan hol.
![]()
Egyenlőre igen elég ha a hang után mész. Mert per pillanat fogalmam sincs hol kajálunk, mivel egyszerűen nem tudom felhívni a Prímás Pincét. Nincs klubtag aki jár arra és megnézné nem zártak-e be az Esztergomi Bazilika alatt?
Jackson, aki a végén tervezhet oda egy kirándulást, hogy megnézze
Helo Jackson
A hagyományoktól ne távolodjunk el,a tavaszi találkozónak sütögetés a NEVE
nem éttermi ebédelés
mit kell ezen variálni
üdv zoli
2010.02.23. 21:34
2010.02.23. 22:06
jackson írta:Tulajdonképpen ha már ott vagyunk a Bazilikánál felhívhatnám egyik pap ismerőst, hogy áldja meg a kocsikat![]()
![]()
Aki nem katolikus pl. zsidó annak egy rabbi levágna a szívócsövéből![]()
![]()
Jackson, aki nagyon elborult agyú mivel lassan vége a melónak
2010.02.24. 17:55
jackson írta:Tulajdonképpen ha már ott vagyunk a Bazilikánál felhívhatnám egyik pap ismerőst, hogy áldja meg a kocsikat![]()
![]()
![]()
2010.02.24. 18:06
MChris írta:jackson írta:Tulajdonképpen ha már ott vagyunk a Bazilikánál felhívhatnám egyik pap ismerőst, hogy áldja meg a kocsikat![]()
![]()
![]()
Ez mekkora lenne,hívd csak fel
2010.02.24. 18:26
Celtic írta:MChris írta:jackson írta:Tulajdonképpen ha már ott vagyunk a Bazilikánál felhívhatnám egyik pap ismerőst, hogy áldja meg a kocsikat![]()
![]()
![]()
Ez mekkora lenne,hívd csak fel
Szeretnéd, hogy levágják? kis huncut
2010.02.27. 21:45
2010.02.27. 22:07
Janika_86 írta:Üdv E39 klub rendszámtáblakeretesek!![]()
Nincs kedvetek most egy instant talihoz itt Pesten?![]()
Látom mindenki a gép előtt tesped...
2010.02.27. 22:11
simi64 írta:Janika_86 írta:Üdv E39 klub rendszámtáblakeretesek!![]()
Lusták, még tüntetni is!![]()
De Janika! Ha megtudom mikor lesz az első driftbajnokság tavasszal Vépen, őrült szervezkedésbe kezdek!![]()
Eljöhetnél Te is, ha van kedved! Majd szólok!
Egypáran már vagyunk
2010.02.27. 22:13
Janika_86 írta:simi64 írta:Janika_86 írta:Üdv E39 klub rendszámtáblakeretesek!![]()
De Janika! Ha megtudom mikor lesz az első driftbajnokság tavasszal Vépen, őrült szervezkedésbe kezdek!![]()
Egypáran már vagyunk
Jaa, úgy látszik punnyadt egy bagázs. A vépi driftre pedig mindenképp megpróbálok majd elmenni!
2010.02.27. 22:23
simi64 írta:Janika_86 írta:simi64 írta:Janika_86 írta:Üdv E39 klub rendszámtáblakeretesek!![]()
Egypáran már vagyunk
Jaa, úgy látszik punnyadt egy bagázs. A vépi driftre pedig mindenképp megpróbálok majd elmenni!
Várunk!
Majd szólok.![]()
2010.03.06. 08:50
2010.03.06. 10:50
KORPINCS írta:Sziasztok!
A visegrádi talihoz mi is csatlakoznánk és ha minden jól megy akkor még egy jó párhoz ,idén már a velencei is belefér szerintem ,ott jó leszek fűnyírónak.
2010.03.06. 11:37
Ááááá köszi Jackson,bár szerintem megy majd több autó is Pestről és akkor csatlakozok hozzájuk.jackson írta:KORPINCS írta:Sziasztok!
A visegrádi talihoz mi is csatlakoznánk és ha minden jól megy akkor még egy jó párhoz ,idén már a velencei is belefér szerintem ,ott jó leszek fűnyírónak.
A velencei tali idén Balatonfüreden lesz. Nehogy rossz helyre menjél![]()
![]()
![]()
Jackson, aki figyelmeztet