Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Mikor legyen a Balatonfüredi tali időpontja?

A szavazás 2010.01.30. 13:22-kor befejeződött.

Május 29-30.
6
23%
Június 12-13.
9
35%
Június 26-27.
11
42%

Szavazatok száma : 26

2010.01.14. 21:59

Oroszlan írta:
lepke írta:
stefanstf írta:Tisztelt Urak...

Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra :?: :!:
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából :!: :!:

Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk :wink:
üdv zoli

Na baszki.
Nem vásároltam holnapra.
Az ebéd is kímélő lette volna tekintettel az estére.
Most mehetek megint a boltba. :D

Már megint csak a kaja meg a pia...És a vendégszeretet????? :lol: az nem számít?

2010.01.14. 22:05

zsolti780 írta:
Oroszlan írta:
lepke írta:
stefanstf írta:Tisztelt Urak...

Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra :?: :!:
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából :!: :!:

Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk :wink:
üdv zoli

Na baszki.
Nem vásároltam holnapra.
Az ebéd is kímélő lette volna tekintettel az estére.
Most mehetek megint a boltba. :D

Már megint csak a kaja meg a pia...És a vendégszeretet????? :lol: az nem számít?

Az az alap.
Arról nem kell regélni.

2010.01.16. 01:45

Füredi találkozóra készült egy e-mail cím a mai megbeszélésünk kapcsán:

bmwtalifured@hotmail.com

Ide lehet írni "minden" témával kapcsolatban (szállás,programok,útvonalterv,szélvédő matrica,étkezés...)

2010.01.16. 02:18

MChris írta:Füredi találkozóra készült egy e-mail cím a mai megbeszélésünk kapcsán:

bmwtalifured@hotmail.com

Ide lehet írni "minden" témával kapcsolatban (szállás,programok,útvonalterv,szélvédő matrica,étkezés...)

THX Chris! :wink:

2010.01.16. 10:10

MChris írta:Füredi találkozóra készült egy e-mail cím a mai megbeszélésünk kapcsán:

bmwtalifured@hotmail.com

:kösz :D

2010.01.26. 11:35

Hello sracok kitunna valaki roviden irni hogy mikor lesznek a talakozok idopontyai ?
Minkis Szlovakiarol leakarnak menni ,betugyuk planolni :wink: :wink: :wink:

2010.01.26. 14:37

Miro525 írta:Hello sracok kitunna valaki roviden irni hogy mikor lesznek a talakozok idopontyai ?

Helo
Az nagyon jó hogy jöttök TI is a Talira
a pontos idő még körvonalazódik
üdv zoli

2010.01.28. 20:19

lepke írta:
Miro525 írta:Hello sracok kitunna valaki roviden irni hogy mikor lesznek a talakozok idopontyai ?

Helo
Az nagyon jó hogy jöttök TI is a Talira
a pontos idő még körvonalazódik
üdv zoli

Akkor ez már nemzetközi tali lesz!
Mennyien jönnétek?

2010.01.31. 15:41

http://www.bobozas.hu/visegrad/video/bob2_n.mpg

állitólag ilyen is lesz a Visegrádi talin ;)

2010.02.16. 22:31

szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..

2010.02.16. 23:27

roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..

Helo
Az első talira tudod mit kel hoznod
üdv zoli

2010.02.18. 20:05

lepke írta:
roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..

Helo
üdv zoli

Kocsiján és Magán kívül??Mit??
Na még egy vényóóóc,lehet örülni!!! :lol:

2010.02.18. 21:41

zsolti780 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

A HP-n kívül pár garn. használt gumi :lol:

2010.02.18. 21:52

simi64 írta:
zsolti780 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

HAli...
Mi van SIMI már az óvszert is újra hasznositod :?: :D :D
Ennyire "válság" van :?: :?: :lol: :lol:

2010.02.18. 22:18

stefanstf írta:
simi64 írta:
zsolti780 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

HAli...
Mi van SIMI már az óvszert is újra hasznositod :?: :D :D
Ennyire "válság" van :?: :?: :lol: :lol:

Igen!
Ez alapszabály:
Addig kell dörzsölni, amíg nem lyukad! :lol:

2010.02.18. 22:58

Első tali: Április 24. Szombat (György nap ) Visegrád! :nyelves: :oops

2010.02.18. 23:23

Kép
Szent György :lol:

2010.02.18. 23:58

simi64 írta:Kép

Helo
Az nem az IVÓ napja :wink: :wink:
üdv zoli

2010.02.19. 00:36

lepke írta:
simi64 írta:Kép

Helo
Az nem az IVÓ napja :wink: :wink:
üdv zoli

Hát nem éppen, ezért Rád fér egy kis műveltség:

A légiónyi katonaszent legnevezetesebbje Kis-Ázsiában született a legenda szerint, és Palesztinában halt mártírhalált Diocletianus alatt. A IV. századból már tudni lehet kultuszáról, amely a keresztény légionáriusok révén terjedt el a birodalomban. Előbb a görög részeken, nyugati tisztelete csak a XIII. században vált általánossá. A keleti egyházban Demeterrel, Prokópiosszal és Theodorral a nagy katonaszentek közé tartozik. Közöttük is ő a „zászlótartó”, hiszen Konstantinápoly védőszentje volt, s az Athosz-hegyi Festőkönyv előírása szerint képének minden templomban ott a helye. A cári birodalom, Bizánc szellemi örököse, Györgyöt a címerébe emelte, s később a legmagasabb katonai rendjelet (Györgykereszt) róla nevezte el. Rómában az V. században már temploma volt, a frank Meroving királyok (448–751) ősatyjuknak vallották. Különös tekintélyre tett szert a Brit-szigeteken. OROSZLÁNszívű Richárd saját védszentjének választotta, 1222-től pedig Anglia hivatalos patrónusa lett. Jelvényét – fehér, illetve ezüst alapon vörös kereszt – a legelőkelőbb angol rend, a térdszalagrend viseli (alapítását 1345-re teszik), s a brit lobogó is a skót andrás- és az angol györgykereszt kombinációja.

Amúgy mellékesen ez a rendőrség napja. Én nem ünneplem (elnézést charlie01).

2010.02.19. 11:16

Én sem a rend őreit ünneplem;)
Téma lezárva

VigLink badge