![]() |
2010.01.14. 21:59
Oroszlan írta:lepke írta:stefanstf írta:Tisztelt Urak...
Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra![]()
![]()
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából![]()
Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk![]()
üdv zoli
Na baszki.
Nem vásároltam holnapra.
Az ebéd is kímélő lette volna tekintettel az estére.
Most mehetek megint a boltba.
2010.01.14. 22:05
zsolti780 írta:Oroszlan írta:lepke írta:stefanstf írta:Tisztelt Urak...
Nem tudom tervezte-e valaki hogy holnap eljön hozzám egy minitali keretében történő étel és ital fogyasztásra![]()
![]()
Rossz hirt kell mondanom...
Hiába böjtöltetek...ugyanis nem leszek kis hazánkban 3-4 hétig...és ezért el kell halasztanunk a kaja és duma partit...
De ,majd igyekszem mindenkit kárpotolni aki emiatt veszitett volna a súlyából![]()
Helo
No akkor csak vacsizok valamit,szólok a gyerekeknek is
2-napja nem ettünk![]()
üdv zoli
Na baszki.
Nem vásároltam holnapra.
Az ebéd is kímélő lette volna tekintettel az estére.
Most mehetek megint a boltba.
Már megint csak a kaja meg a pia...És a vendégszeretet?????az nem számít?
2010.01.16. 01:45
2010.01.16. 02:18
MChris írta:Füredi találkozóra készült egy e-mail cím a mai megbeszélésünk kapcsán:
bmwtalifured@hotmail.com
Ide lehet írni "minden" témával kapcsolatban (szállás,programok,útvonalterv,szélvédő matrica,étkezés...)
2010.01.16. 10:10
MChris írta:Füredi találkozóra készült egy e-mail cím a mai megbeszélésünk kapcsán:
bmwtalifured@hotmail.com
Ide lehet írni "minden" témával kapcsolatban (szállás,programok,útvonalterv,szélvédő matrica,étkezés...)
2010.01.26. 11:35
2010.01.26. 14:37
Miro525 írta:Hello sracok kitunna valaki roviden irni hogy mikor lesznek a talakozok idopontyai ?
Minkis Szlovakiarol leakarnak menni ,betugyuk planolni![]()
![]()
2010.01.28. 20:19
lepke írta:Miro525 írta:Hello sracok kitunna valaki roviden irni hogy mikor lesznek a talakozok idopontyai ?
Minkis Szlovakiarol leakarnak menni ,betugyuk planolni![]()
![]()
Helo
Az nagyon jó hogy jöttök TI is a Talira
a pontos idő még körvonalazódik
üdv zoli
2010.01.31. 15:41
2010.02.16. 22:31
2010.02.16. 23:27
roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
2010.02.18. 20:05
lepke írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Helo
Az első talira tudod mit kel hoznod
üdv zoli
2010.02.18. 21:41
zsolti780 írta:lepke írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Helo
üdv zoli
Kocsiján és Magán kívül??Mit??
Na még egy vényóóóc,lehet örülni!!!
2010.02.18. 21:52
simi64 írta:zsolti780 írta:lepke írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Helo
üdv zoli
A HP-n kívül pár garn. használt gumi
2010.02.18. 22:18
stefanstf írta:simi64 írta:zsolti780 írta:lepke írta:roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
Helo
üdv zoli
A HP-n kívül pár garn. használt gumi
HAli...
Mi van SIMI már az óvszert is újra hasznositod![]()
![]()
![]()
Ennyire "válság" van![]()
![]()
![]()
2010.02.18. 22:58
roka0126 írta:szervusztok egyébként egyet értek azzal hogy legyen délebbena tali (Pesten lakom nekem mindegy merre van) mert akkor többen lehetnek nekem az első talim lessz amikor lessz,ott a helyem csak valaki küldjön már egy pontos időt és helyet.előre is köszi..
2010.02.18. 23:23
2010.02.18. 23:58
simi64 írta:
Szent György
2010.02.19. 00:36
lepke írta:simi64 írta:
Szent György
Helo
Az nem az IVÓ napja![]()
![]()
üdv zoli
2010.02.19. 11:16