Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.03.23. 23:14

Hello festo
KÖSZÖNÖM a gyors infot
Zoli

Re: re

2009.03.23. 23:20

festo írta:Nem a típus a lényeg hanem a társaság!))Én személy szerint ha 3-ast vennék akkor is ide járnék!!!

Na-na!!! :P Abba nincs V8! :lol:

2009.03.23. 23:51

LeviM5 írta:
festo írta:Nem a típus a lényeg hanem a társaság!))Én személy szerint ha 3-ast vennék akkor is ide járnék!!!

Tessék!!!
Mmáá megin' kezdik! :roll:

2009.03.24. 09:41

Ó micsoda lavinát indítottam teljesen tudatlanul és hátsó szándék nélkül,de biztosan megbocsátotok nekem, mert Én csak egy-egyszerű Nő vagyok :cry: aki BMW hű és különben is MChris
úgyis megvéd :) .
Mindentől függetlenül lesz tali vagy várhatok májusig, hogy találkozhassunk?

2009.03.24. 12:16

Szerintem legyen tali Törökmezőn! Magam részéről április 25.-ét támogatom, de ha ez nem lefutott dolog még, akkor esetleg legyen róla egy szavazás. Admin?

4.-e korán van, 11 a húsvéti hétvége első napja, lehet sokan kihasználnák a 3 napot valami családi vagy egyéb progira, 18.-a, 25.-e reális sztem.

Április változékony szokott lenni, minél később van, annál esélyesebb a jó meleg idő.
De lehetne 18.-a és ha szakadó eső van, akkor átdobni 25.-ére nem? Vélemény?

Akárhogyis, ha lesz szavazás, legyen "mindegy" lehetőség is.

LeviM5 írta:

Dehogynincs! e90/M3

2009.03.24. 19:06

Szerik írta:Ó micsoda lavinát indítottam teljesen tudatlanul és hátsó szándék nélkül,de biztosan megbocsátotok nekem, mert Én csak egy-egyszerű Nő vagyok :cry: aki BMW hű és különben is MChris

Bizony :lol:

Ápr. 19 Füredre tuti megyek LeviM5-el meg aki jelezte hogy jönne velük...,utána Karlsbad-ba vagy Schaidt-ba leszek melo miatt :( ,de max. májusba biztos kedves Gabriella! :wink:

2009.03.24. 19:20

Szerik írta:Ó micsoda lavinát indítottam teljesen tudatlanul és hátsó szándék nélkül,de biztosan megbocsátotok nekem, mert Én csak egy-egyszerű Nő vagyok :cry: aki BMW hű és különben is MChris

Chris, alakul egy randi!? :P :D :P

2009.03.24. 19:26

Att530d írta:Szerintem legyen tali Törökmezőn! Magam részéről április 25.-ét támogatom, de ha ez nem lefutott dolog még, akkor esetleg legyen róla egy szavazás. Admin?

4.-e korán van, 11 a húsvéti hétvége első napja, lehet sokan kihasználnák a 3 napot valami családi vagy egyéb progira, 18.-a, 25.-e reális sztem.

Április változékony szokott lenni, minél később van, annál esélyesebb a jó meleg idő.

LeviM5 írta:

Dehogynincs! e90/M3
Akkor célozzuk meg az április 25-öt így nem üti a füredi talit.Ha nektek is jó?

2009.03.24. 19:28

LeviM5 írta:

Chris, alakul egy randi!? :P :D :P

Nem OFF-olok topikot tovább! :nyelves:

2009.03.24. 22:07

:D Sziasztok én is nagyon szeretnék eljutni a talikra remélem, hogy tudok menni mind a kettőre. Aki Bp-ről megy azért remélem összetalizunk valahol, hogy konvolyozzunk Törökmezőig.

2009.03.24. 22:13

juf424 írta::D Sziasztok én is nagyon szeretnék eljutni a talikra remélem, hogy tudok menni mind a kettőre. Aki Bp-ről megy azért remélem összetalizunk valahol, hogy konvolyozzunk Törökmezőig.

Szia.
Te akár a szomszédom is lehetnél irányítószám alapján.

2009.03.24. 22:18

Jaj buta fiuk :twisted: nem kimondottan a Chris miatt kérdeztem,hogy most mikor lesz a Tali.Bocsi MChris :oops: .
Szóval valami infó a talival kapcsolatban?
Gabriella

2009.03.25. 00:18

Szerik írta:Jaj buta fiuk :twisted: nem kimondottan a Chris miatt kérdeztem,hogy most mikor lesz a Tali.Bocsi MChris :oops: .
Gabriella

Csinálunk egyet Madeirán is Július végén :lol: :wink:

2009.03.25. 09:38

simi64 írta:
Szerik írta:Jaj buta fiuk :twisted: nem kimondottan a Chris miatt kérdeztem,hogy most mikor lesz a Tali.Bocsi MChris :oops: .
Gabriella

Csinálunk egyet Madeirán is Július végén :lol: :wink:

Oké :D Szervezhetem?Engem most úgyis ideköt a munkám csak a talik miatt jövök haza :P :wink:

2009.03.25. 09:42

admin írta:
Att530d írta:Szerintem legyen tali Törökmezőn! Magam részéről április 25.-ét támogatom, de ha ez nem lefutott dolog még, akkor esetleg legyen róla egy szavazás. Admin?

LeviM5 írta:

Dehogynincs! e90/M3
Akkor célozzuk meg az április 25-öt így nem üti a füredi talit.Ha nektek is jó?

O.K. 25.-ét beírtam a noteszembe.

Akkor:

1. Admin
2. Att530d
3. ?

Lehet lemaradtam valamiről, de mi lesz 19.-én Füreden?

2009.03.25. 09:50

1. Admin
2. Attt30d
3. mate

2009.03.25. 09:57

mate írta:1. Admin
2. Attt30d
3. mate

4.
5.Szerik(FIBONACCI) :)

2009.03.25. 10:17

Szerik írta:
mate írta:1. Admin
2. Attt30d
3. mate

4.
5.Szerik(FIBONACCI) :)

Tessék!

1 perc alatt kijavítom a nevem, de már a sajthiba beleépült a mátrixba! 8O

Szerik, ez a Fibonacci ütős volt azért, lehettek volna a prímek is az 1-es után, bár akkor is az 5-ös jön :roll:

Szerintem csak MChris-nek szorítottál egy kis helyet, ugye? :lol:

2009.03.25. 10:22

Már látom, hogy Gabriella folyamatosan fogja kapni az ívet egy elszólása miatt! :lol:

2009.03.25. 17:05

Gabriella ezt már ugyse mossuk le magunkról! :oops
Téma lezárva

VigLink badge