Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: II. nyugati "Westbimmers" találkozó - csak úgy :)

2011.08.26. 10:30

Szkubi-ka írta:hy
nocsak nocsak .......................ezek szerint én is megyek? bmwdance bmwdance :nyelves: :taps:

A mosáshoz 50-es vagy 100-as kell?Porszívóhoz?Van ott péz váltó vagy vigyünk aprót?
Külön vízet vödörbe lehet valahonnan szerezni?Esetleg szönyeg mosó berendezés?Levegő van kifújni a .................(mindneki tudja saját autóján hol áll meg a víz).Csak azért kérdem,hogy mennyire szerelkezzünk fel a mosáshoz szükséges dolgokkal.Büfé,árnyékos hely?Ha még eszembe jut valami kérdem.

thx üdv bye bmwdance bmwdance :drive

Ha valaki hoz porszívót, akkor a garázsban tudunk porszívózni. Van pénzváltó úgytudom, automata. Büfé nincs.
Többit passzolom, én 1x voltam ott.

2011.08.26. 11:38

Szkubi-ka írta:hy
nocsak nocsak .......................ezek szerint én is megyek? bmwdance bmwdance :nyelves: :taps:

A mosáshoz 50-es vagy 100-as kell?Porszívóhoz?Van ott péz váltó vagy vigyünk aprót?
Külön vízet vödörbe lehet valahonnan szerezni?Esetleg szönyeg mosó berendezés?Levegő van kifújni a .................(mindneki tudja saját autóján hol áll meg a víz).Csak azért kérdem,hogy mennyire szerelkezzünk fel a mosáshoz szükséges dolgokkal.Büfé,árnyékos hely?Ha még eszembe jut valami kérdem.

thx üdv bye bmwdance bmwdance :drive

Zoli irta hogy jössz!

Mosó 2010-ben épült,vödör nem kell hozzá,nem olyan mint a környéken a mosók ezért járok be én is,mióta ott mosok nem kell autósampon se

Büfé lesz más nem tanktaz csomijában :D Aréna büfé ott van,meg a Tescoban is van...

2011.08.26. 11:39

tanktaz írta:Na, ha időm engedi, akkor felhagyok minden logikával és én is átvonulok Várpalotára...
Nehogymár kihagyjam ezt a menetet is ....

ŐŐŐŐ akkor már vagyunk 2-n :roll: Többiek akik nem VP-ban laknak???

2011.08.26. 12:05

Nyugi Chriss, majd úgy csináljuk, hogy tartunk egymás között 100m követést és akkor majd olyan lesz, mintha egy egész sor lennénk... :D

2011.08.26. 16:42

MChris írta:

Megyek én is 8:30-ra a Tesco parkolóba.

üdv:atiotezer

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: tanktaz
Értékelés: 4.76%

2011.08.26. 17:00

Na, alakul a molekula :taps:

2011.08.26. 17:37

atiotezer írta:
MChris írta:

Sziasztok!!!

Persze mi is balra irányjelzőzünk a tacskónál 1 kis megállásra ............................ :franko: :taps: :taps: bmwdance bmwdance :tilt :tilt :dance3

2011.08.26. 19:25

Szkubi-ka írta:
atiotezer írta:
MChris írta:

Sziasztok!!!

Persze mi is balra irányjelzőzünk a tacskónál 1 kis megállásra ............................ :franko: :taps: :taps: bmwdance bmwdance :tilt :tilt :dance3

OK,Xenon is jön,most hivott jön Ő is a Tuskóhoz

2011.08.26. 21:18

MChris írta:
Szkubi-ka írta:
atiotezer írta:
MChris írta:

Sziasztok!!!

Még a végén vasárnap megnézlek benneteket pár percre én is :D

A Baluval van dolgom, de ő azt mondja, oda menjek :D

2011.08.26. 21:27

kzolee írta:
MChris írta:
Szkubi-ka írta:
atiotezer írta:
MChris írta:

Sziasztok!!!

Még a végén vasárnap megnézlek benneteket pár percre én is :D

A Baluval van dolgom, de ő azt mondja, oda menjek :D

Jól van,villany van tud polírozni,nomeg sör is :wink:

2011.08.26. 23:00

MChris!
Legyél bekapcsolva és ha hívlak vedd fel, mert akkor eltévedtünk és baj van :lol:

2011.08.27. 00:13

XenonBalazs írta:MChris!
Legyél bekapcsolva és ha hívlak vedd fel, mert akkor eltévedtünk és baj van :lol:

Ne félj Balázs, nem olyan nagy ez az ország! Csak időben kell elindulni! :D :D :D

2011.08.27. 10:00

elsőre felvettem tegnap is! szám nélkül ne hívjál mert ha te voltál ma reggel akkor bukó mert nem tudom ki keresett (most keltem)

2011.08.27. 10:01

kiara írta:

Ne félj Balázs, nem olyan nagy ez az ország! Csak időben kell elindulni! :D :D :D

tiltáson elég negyed annyi idő :) :wink:

2011.08.27. 10:03

Ha BMW-vel vagy, akkor késve is el lehet indulni, mert a BMW be tudja hozni a lemaradást. 8) :lol:

Ott leszünk!!!!

MChris!
Egész műhelyt viszem és patentra varjuk a kocsidat!!!!! ( Ha áram van valahol, akkor még ki is tudjuk takarítani )

2011.08.27. 10:04

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jelezik érkezési szándékukat! Egy apró kis kezdeményezésből mekkora tali kerekedhet :franko: !
Úgy fest a helyzet, hogy több -általam nagyra tartott- klubbtársat is megismerhetek végre személyesen is :franko:

2011.08.27. 10:05

XenonBalazs írta:Ha BMW-vel vagy, akkor késve is el lehet indulni, mert a BMW be tudja hozni a lemaradást. 8) :lol:

Ott leszünk!!!!

MChris!
Egész műhelyt viszem és patentra varjuk a kocsidat!!!!! ( Ha áram van valahol, akkor még ki is tudjuk takarítani )

Most lépek boltba be majd nyomok fel képet mire számíts :D

2011.08.27. 10:06

tanktaz írta:Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jelezik érkezési szándékukat! Egy apró kis kezdeményezésből mekkora tali kerekedhet :franko: !
Úgy fest a helyzet, hogy több -általam nagyra tartott- klubbtársat is megismerhetek végre személyesen is :franko:

Már ideje lesz megismerkedni :nyelves: :lol:

2011.08.27. 10:17

MChris írta:
XenonBalazs írta:Ha BMW-vel vagy, akkor késve is el lehet indulni, mert a BMW be tudja hozni a lemaradást. 8) :lol:

Ott leszünk!!!!

MChris!

Most lépek boltba be majd nyomok fel képet mire számíts :D

Várom a képeket.
Mint azt mondtam annyira nem vagyok kíváncsi az autós rendezvényre, inkább azokra, akikkel rég találkoztam. ( Biztos jó buli lesz )

2011.08.27. 10:30

Balázs, szereted a kihívásokat :D ? Ha igen, akkor én is beneveznék egy "patentravágásra" ... :lol:
Az utóbbi időben nem maradt túl sok időm az ótóm takarítására és polírozására :oops: :oops: :oops:
Téma lezárva

VigLink badge