![]() |
2011.04.18. 09:48
2011.04.18. 09:54
XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Én is úgy gondoltam felrakni, ahogy Imco bácsi írta, de így nem látom értelmét. Pár képpel azért hozzájárultam, és remélem tetszik mindenkinek.
Következő talin jobban rágyúrok a videókra, és jobban vigyázok. Bocs mindenkitől![]()
Apa!
Bizony bizony! Azt mondogattam, mint a zenében is van: Apa kocsit hajt BMW 4400-as gépjárművet. Apa kocsit hajt türelmesen figyelmesen![]()
Legközelebb viszek egy lécet, amivel hátulról tudom kezelni a magnót ( és néha a gázpedált, hogy 4000rpm alá ne menjen a fordulat)
2011.04.18. 10:30
MChris írta:XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Én is úgy gondoltam felrakni, ahogy Imco bácsi írta, de így nem látom értelmét. Pár képpel azért hozzájárultam, és remélem tetszik mindenkinek.
Következő talin jobban rágyúrok a videókra, és jobban vigyázok. Bocs mindenkitől![]()
Apa!
Bizony bizony! Azt mondogattam, mint a zenében is van: Apa kocsit hajt BMW 4400-as gépjárművet. Apa kocsit hajt türelmesen figyelmesen![]()
Legközelebb viszek egy lécet, amivel hátulról tudom kezelni a magnót ( és néha a gázpedált, hogy 4000rpm alá ne menjen a fordulat)
![]()
![]()
Rosszabb mint a Lepke féle story
2011.04.18. 13:55
MChris írta:XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Apa!
![]()
![]()
2011.04.18. 15:29
lepke írta:MChris írta:XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Apa!
![]()
![]()
Helo
Én ezért nem fotózok a Talikon
Nem ér majd meglepetés
2011.04.18. 18:10
lepke írta:MChris írta:XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Apa!
![]()
![]()
Helo
Én ezért nem fotózok a Talikon
Nem ér majd meglepetés
2011.04.18. 23:32
XenonBalazs írta:A videókról: Rájöttem mivel volt a probléma: kártyaolvasó. Törli a képeket, ha bedugom a kártyát, így beszívtam. Párat meg tudtam menteni, csak nincs hang, meg túl gyors a videó, és rövidebb lett
![]()
Apa!
2011.04.19. 09:40
admin írta:misixx540i írta:Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam jó voltannyit ettem hogy ma már nem tudok kajára gondolni
.Remélem nem mértek az M0-áson reptér felé mert az csúnya összeg lesz
leégett a kipufogó végéről a festék szépen kiégett
Szóval köszönöm a lehetőséget és a rengeteg kaját.
A 2A-n is úgy mentél el mint ha álltam volnaÉn is a Mo-on jöttem végig de nem láttam mérőket
2011.04.19. 14:41
jackson írta:admin írta:misixx540i írta:Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam jó voltannyit ettem hogy ma már nem tudok kajára gondolni
.Remélem nem mértek az M0-áson reptér felé mert az csúnya összeg lesz
leégett a kipufogó végéről a festék szépen kiégett
Szóval köszönöm a lehetőséget és a rengeteg kaját.
A 2A-n is úgy mentél el mint ha álltam volnaÉn is a Mo-on jöttem végig de nem láttam mérőket
Ezek a hülye 540-esek nem normálisak mi?![]()
Jackson, aki szidja a gatyát a száguldozó "gazemberekről"
2011.04.19. 22:33
admin írta:Már el is felejtettük hogy mi történt azzal a konyha szekrénnyellepke írta:admin írta:Eről a kis Lepke gondoskodottlepke írta:Helo
Volt mit enni bőven mindenkinek
A nevetés és vidámság sem maradt el
Helo
Bizony bizony
Kiteregette a családi (( szennyest ))![]()
![]()
![]()
2011.04.20. 12:03
lepke írta:Helo Laci
Ne idegesítsél már
Azt is elmondta![]()
ugrott a zsebpénze egy darabig
2011.04.20. 12:55
jackson írta:lepke írta:Helo Laci
Ne idegesítsél már
Azt is elmondta![]()
ugrott a zsebpénze egy darabig
Majd össze dobjuk neki. Na meséljetek srácok akár PÜ-ben mi volt a legneccesebb rész?
Jackson, aki nem volt ott
2011.04.20. 14:50
BMWFUN írta:admin írta:Már el is felejtettük hogy mi történt azzal a konyha szekrénnyel
Csak nem pixelhibás volt?
2011.04.20. 21:00
jackson írta:BMWFUN írta:admin írta:Már el is felejtettük hogy mi történt azzal a konyha szekrénnyel
Ahha tehát Baltával szerelte meg a nyikorgó konyha szekrényt. Tisztán látszik veszélyes pasas.![]()
![]()
Amikor elmentem hozzá (miután egy hónappal korábban miattam megjárta TIFO-Miskolc-TIFO távot hiába) megkérdeztem van-e balta a kezében és még ideges-e.![]()
![]()
Jackson, aki óvatos a baltás emberekkel
2011.04.20. 21:42
lepke írta:jackson írta:BMWFUN írta:admin írta:Már el is felejtettük hogy mi történt azzal a konyha szekrénnyel
Ahha tehát Baltával szerelte meg a nyikorgó konyha szekrényt. Tisztán látszik veszélyes pasas.![]()
![]()
Amikor elmentem hozzá (miután egy hónappal korábban miattam megjárta TIFO-Miskolc-TIFO távot hiába) megkérdeztem van-e balta a kezében és még ideges-e.![]()
![]()
Jackson, aki óvatos a baltás emberekkel
Helo
A konyhaszekrényes sztori az NEM függött össze a kis baltával![]()
2011.04.23. 19:18
2011.04.23. 22:08
simi64 írta:Sajnálom, hogy nem maradtam még egy negyed órát a Pólusnál (a kiccsalád így utólag elnézést kért, hogy nem szállt ki, siettek.)
Szembe jöttek elég sokan, intettek is (740i)is.
Ezúton szeretném megköszönni Odusnak a Kicsibömösrevalókeretet (jól mutat, +25 LE)![]()
1800-at én is lenyomtam most hirtelenjében a Kisbenyással![]()
Sajnálom, hogy siettünk és nem mentünk sütögetni...és a pórul járt klubtagokat is
2011.05.01. 13:05

2011.05.01. 14:23
2011.05.01. 15:36
apa írta:Hi Jerry!
Nagyon jók lettek a képek,ügyes vagy,mondhatnám profi.
A kísérőszövegen meg szinte b.............m.![]()
köszönjük.