Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: Hóparty IV. (2012-es év bucsuztató)2012.12.15

2012.12.17. 22:19

Pár kedvenc kép
Kép
Kép
Siminek is egy
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek XenonBalazs az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%

2012.12.17. 23:02

XenonBalazs írta:
BMWMuller írta:
kzolee írta:
XenonBalazs írta:én olyan dolgokat nyertem, amikből nem mindent használok

Remélem Te nyerted a bőrápolót! :mrgreen:

Azt mi nyertük, külön szerencse, hogy az E65-ök csak bőrrel készültek. Köszi a kártyanaptárakat, a buli végefelé elhoztuk mindet és nyomatjuk is rendesen. Minden csomagba teszünk, amíg a készlet tart.

No ez lett volna a másik kérdés! Hol van a sok naptár vagy 300db KZolee jóvoltából. Abból nekem is kell pár, mert hozzám is sok kedves klubos jár :shock: :oops:

Te mondtad, hogy vigyük és nyomassuk ezerrel, ezért nem maradt neked. De ha felénk jársz, félreteszünk néhányat.

2012.12.17. 23:50

XenonBalazs írta:
No ez lett volna a másik kérdés! Hol van a sok naptár vagy 300db KZolee jóvoltából. Abból nekem is kell pár, mert hozzám is sok kedves klubos jár :shock: :oops:

A lányoknak hoztam vagy 20-at.

Te meg lebonthattad volna Labi házát!-ha már más nem volt. :lol:

Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: XenonBalazs

2012.12.18. 00:37

:lol: :lol:

2012.12.18. 03:03

XenonBalazs írta:
... egyik legszebb ajándék amiből "sok" volt a telefontartó, amit DS-né készített a saját kezével!!!!

Basszús, ha ezt tudom, hogy egyedi darab!!!! Mivel nekem és Klárinak is legalább két-két telefontartónk van, ezért a tombolán nyert telefontartókat felajánlottam, hogy más is örüljön! Remélem örül aki megnyerte! Én meg majd legközelebb. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.12.18. 03:06

XenonBalazs írta:
BMWMuller írta:
kzolee írta:
XenonBalazs írta:én olyan dolgokat nyertem, amikből nem mindent használok

Remélem Te nyerted a bőrápolót! :mrgreen:

Azt mi nyertük, külön szerencse, hogy az E65-ök csak bőrrel készültek. Köszi a kártyanaptárakat, a buli végefelé elhoztuk mindet és nyomatjuk is rendesen. Minden csomagba teszünk, amíg a készlet tart.

Erről lekéstél Balu :nyelves: . Minden érdekelt, csak az nem! A végére olyan voltál, mint kiszeltündi a kalendáriumban! :D :D :D

2012.12.18. 21:36

XenonBalazs írta:Pár kedvenc kép
Kép

Helo
Majd felrakok mindjárt rólad is egy pár fotót ... amelyiket hajnal három útán készített a Kiara klubtárs
Tudod melyik ???? amelyiken alsó gatya nélkül rohangálsz :lol:

2012.12.18. 22:36

lepke írta:
Kép

Helo
Majd felrakok mindjárt rólad is egy pár fotót ... amelyiket hajnal három útán készített a Kiara klubtárs

:belay :belay :belay :belay :belay :belay :censored :censored :censored :censored :censored :censored :hehe

2012.12.18. 22:58

Gabesz81 írta:
lepke írta:
Kép

Helo

:belay :belay :belay :belay :belay :belay :censored :censored :censored :censored :censored :censored :hehe

Jöhet!!

2012.12.18. 23:27

Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Nem véletlenül emlegettem feljebb Kiszel kisasszonyt! :facepalm:

2012.12.18. 23:41

kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.

Helo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2012.12.18. 23:42

kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.

Úgyis panaszkodott, hogy nem maradt Neki naptár. A kisasszonyé meg állítólag megjelent már a 2013-as :lol:

2012.12.18. 23:57

lepke írta:

Helo

Szia Zoli!
Nem jösz Pestre? Van új ájfon eladó negyedáron!:facepalm: :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: admin

2012.12.19. 00:43

kiara írta:
lepke írta:

Helo

Szia Zoli!

Helo
Ahogyan látom az írásokból ez a Hóparty örök emlék marad mindenkinek, és majd a 20-dik évbúcsúztató találkozón is visszaemlékezünk és jót nevetünk :lol:
És meséljük a régi sztorikat.......emlékeztek arra mikor a Lepkét behúzták a telefonnal a mekinél :lol: :lol: majdnem megvette mind az ötöt, csak nem volt nála annyi pénz :oops: :facepalm: :lol: :lol: :lol:

2012.12.19. 22:27

Sziasztok!
Megkésve bár, de nagyon köszönjük a szervezést és a társaságot, nagyon jól éreztük magunkat.
Örülök, hogy élőben még szimpatikusabbak vagytok, remélem, a következő talira is el tudunk menni.
Köszönjük az egyedi készítésű csokikat, nagyon finom.
Üdv
Gyuri

2012.12.21. 07:25

lepke írta:
kiara írta:
lepke írta:

Helo

Szia Zoli!

Helo
Ahogyan látom az írásokból ez a Hóparty örök emlék marad mindenkinek, és majd a 20-dik évbúcsúztató találkozón is visszaemlékezünk és jót nevetünk :lol:
És meséljük a régi sztorikat.......emlékeztek arra mikor a Lepkét behúzták a telefonnal a mekinél :lol: :lol: majdnem megvette mind az ötöt, csak nem volt nála annyi pénz :oops: :facepalm: :lol: :lol: :lol:

ja olyan fejsze E39 16:9-ben... meg a moszkvics a E60 tetején és ott home made monitorod is :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: lepke

2012.12.25. 13:20

MChris írta:
lepke írta:
kiara írta:
lepke írta:

Helo

Szia Zoli!

Helo

ja olyan fejsze E39 16:9-ben... meg a moszkvics a E60 tetején és ott home made monitorod is :lol:

Helo
A moszkvicsos buli a Balaton parton :taps: :taps: :franko: :franko: felejthetetlen buli volt

2012.12.25. 16:45

Helo
Sikerült megtalálni a több ezer találkozós képből a moszkvicsost

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2012.12.29. 21:32

Most sem bántuk meg, hogy elmentünk, mint mindig, most is jól éreztük magunkat. Köszönjük a szervezőknek!
Örülök, hogy ismét sikerült néhány nickhez arcokat is kapcsolni.

Külön köszönet kzoleenak a naptárakért.

A tombolán nem volt bunda az biztos, amit mi sem bizonyít jobban, mint a megnyert Schmiedmann matrica. Köszönet érte a felajánlóknak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek AlpinaFan az itt látható tagok köszönték meg: 2 bmw520ds, strobi
Értékelés: 9.52%
Téma lezárva

VigLink badge