![]() |
2012.12.17. 22:19

2012.12.17. 23:02
XenonBalazs írta:BMWMuller írta:kzolee írta:XenonBalazs írta:én olyan dolgokat nyertem, amikből nem mindent használok
Remélem Te nyerted a bőrápolót!
Azt mi nyertük, külön szerencse, hogy az E65-ök csak bőrrel készültek. Köszi a kártyanaptárakat, a buli végefelé elhoztuk mindet és nyomatjuk is rendesen. Minden csomagba teszünk, amíg a készlet tart.
No ez lett volna a másik kérdés! Hol van a sok naptár vagy 300db KZolee jóvoltából. Abból nekem is kell pár, mert hozzám is sok kedves klubos jár![]()
2012.12.17. 23:50
XenonBalazs írta:
No ez lett volna a másik kérdés! Hol van a sok naptár vagy 300db KZolee jóvoltából. Abból nekem is kell pár, mert hozzám is sok kedves klubos jár![]()

2012.12.18. 00:37
2012.12.18. 03:03
XenonBalazs írta:
... egyik legszebb ajándék amiből "sok" volt a telefontartó, amit DS-né készített a saját kezével!!!!
2012.12.18. 03:06
XenonBalazs írta:BMWMuller írta:kzolee írta:XenonBalazs írta:én olyan dolgokat nyertem, amikből nem mindent használok
Remélem Te nyerted a bőrápolót!
Azt mi nyertük, külön szerencse, hogy az E65-ök csak bőrrel készültek. Köszi a kártyanaptárakat, a buli végefelé elhoztuk mindet és nyomatjuk is rendesen. Minden csomagba teszünk, amíg a készlet tart.
2012.12.18. 21:36
XenonBalazs írta:Pár kedvenc kép
2012.12.18. 22:36
lepke írta:XenonBalazs írta:Pár kedvenc kép
Helo
Majd felrakok mindjárt rólad is egy pár fotót ... amelyiket hajnal három útán készített a Kiara klubtárs
Tudod melyik ???? amelyiken alsó gatya nélkül rohangálsz
2012.12.18. 22:58
Gabesz81 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:Pár kedvenc kép
Helo
Majd felrakok mindjárt rólad is egy pár fotót ... amelyiket hajnal három útán készített a Kiara klubtárs
Tudod melyik ???? amelyiken alsó gatya nélkül rohangálsz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012.12.18. 23:27
2012.12.18. 23:41
kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Nem véletlenül emlegettem feljebb Kiszel kisasszonyt!
2012.12.18. 23:42
kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
2012.12.18. 23:57
lepke írta:kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012.12.19. 00:43
kiara írta:lepke írta:kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia Zoli!
Nem jösz Pestre? Van új ájfon eladó negyedáron!:facepalm:
2012.12.19. 22:27
2012.12.21. 07:25
lepke írta:kiara írta:lepke írta:kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia Zoli!
Helo
Ahogyan látom az írásokból ez a Hóparty örök emlék marad mindenkinek, és majd a 20-dik évbúcsúztató találkozón is visszaemlékezünk és jót nevetünk![]()
És meséljük a régi sztorikat.......emlékeztek arra mikor a Lepkét behúzták a telefonnal a mekinél![]()
majdnem megvette mind az ötöt, csak nem volt nála annyi pénz
![]()
![]()
![]()
![]()
2012.12.25. 13:20
MChris írta:lepke írta:kiara írta:lepke írta:kiara írta:Simi, ne akard látni!!!! Éjjel fel fogsz riadni és még megindítod a lavinát az Alpokban.
Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia Zoli!
Helo
Ahogyan látom az írásokból ez a Hóparty örök emlék marad mindenkinek, és majd a 20-dik évbúcsúztató találkozón is visszaemlékezünk és jót nevetünk![]()
És meséljük a régi sztorikat.......emlékeztek arra mikor a Lepkét behúzták a telefonnal a mekinél![]()
majdnem megvette mind az ötöt, csak nem volt nála annyi pénz
![]()
![]()
![]()
![]()
ja olyan fejsze E39 16:9-ben... meg a moszkvics a E60 tetején és ott home made monitorod is
2012.12.25. 16:45
2012.12.29. 21:32