![]() |
2015.04.02. 11:00
SvidronyA írta:Sziasztok!
A cikkek, rovatok, vélemények topikba belinkeltem a 25-én esedékes veterán -és néhány klubtalálkozóról szóló linket. Én biztos kimegyek ámulni, nomeg fotózni (tavalyelőtt lőttem vagy 500 szuper képet), van-e kedve valakinek velem tartani, esetleg szervezhetnénk MI IS egy újabb minitalit a külső parkolóba? Legutóbb, mikor ott jártam, volt néhány gyönyörű "propelleres". Szóval, Kedves Uraim, a lehetőség adott, ha van kedvetek szervezkedjünk! Nálunk már jóváhagyták a kimaradást
2015.04.02. 11:03
Zo78 írta:SvidronyA írta:Sziasztok!
A cikkek, rovatok, vélemények topikba belinkeltem a 25-én esedékes veterán -és néhány klubtalálkozóról szóló linket. Én biztos kimegyek ámulni, nomeg fotózni (tavalyelőtt lőttem vagy 500 szuper képet), van-e kedve valakinek velem tartani, esetleg szervezhetnénk MI IS egy újabb minitalit a külső parkolóba? Legutóbb, mikor ott jártam, volt néhány gyönyörű "propelleres". Szóval, Kedves Uraim, a lehetőség adott, ha van kedvetek szervezkedjünk! Nálunk már jóváhagyták a kimaradást
Jó gondolatnak tűnik. Egyenlőre azt tudom mondani - némileg kompenzálandó az Arénás tali elmulasztását - hogy itthon a felvetésemre pozitív visszajelzést kaptam, szóval az asszony részéről rendben!
2015.04.02. 11:49
SvidronyA írta:Zo78 írta:SvidronyA írta:Sziasztok!
Jó gondolatnak tűnik. Egyenlőre azt tudom mondani - némileg kompenzálandó az Arénás tali elmulasztását - hogy itthon a felvetésemre pozitív visszajelzést kaptam, szóval az asszony részéről rendben!
Ez egyszersmind úgy értelmezendő, hogy már ketten vagyunk?
2015.04.02. 12:17
Zo78 írta:SvidronyA írta:Zo78 írta:Ez egyszersmind úgy értelmezendő, hogy már ketten vagyunk?
Nem, hárman.
2015.04.02. 12:26
SvidronyA írta:Sziasztok!
2015.04.02. 12:30
Reszka írta:SvidronyA írta:Sziasztok!
Itt már biztos ott leszek! Végre vége lesz a fusi melónak és talán már járni is fogok tudni...Ha leszünk elegen, akkor be is regisztrálunk? Ahogy olvastam, akkor kapunk külön parkoló részt!
2015.04.02. 20:46
2015.04.02. 22:17
SvidronyA írta:Titkon azért egy kicsit nagyobb érdeklődésre számítottam
2015.04.02. 22:25
leslie írta:SvidronyA írta:Titkon azért egy kicsit nagyobb érdeklődésre számítottam
Ezen ne csodálkozz!!!!
Mindenki elfoglalt, lót-fut, dolgozik, kevés a szabadidő, gyerek, fáj az élet, stb.
2015.04.03. 20:42
SvidronyA írta:leslie írta:SvidronyA írta:Titkon azért egy kicsit nagyobb érdeklődésre számítottam
Ezen ne csodálkozz!!!!
Mindenki elfoglalt, lót-fut, dolgozik, kevés a szabadidő, gyerek, fáj az élet, stb.
Lehet, kicsit naiv vagyokIgaz, a fenti vélelmeidből rám legalább a legutolsó nem igaz; nekem nem (különösebben) fáj, hanem -az előzményekhez képest- ajándék.
2015.04.03. 20:57
Papi írta:Szia,
Nincs minden veszve, Mamikámat is érdekli a dolog, viszont mivel nemrég érte egy sajnálatos baleset, a gyógyulás függvénye, így egyenlőre ceruzával írj be minket, ami gyakorlatilag tudom, hogy sovány vigasz - amolyan nesze semmi fogd meg jól...
De amint javul a tendencia, pontosítom és véglegesítem a dolgot!
Papi
2015.04.03. 21:21
SvidronyA írta: megérdeklődöm a hivatalos regisztráció lehetőségét is, bár nem hiszem, hogy hivatalos regisztráció esetén jogom lenne a képviseletünkhöz. De nem is ez az elsődleges cél, hanem a kapcsolatok ápolása, újak építése, tapasztalatcsere...stb.
2015.04.03. 21:30
Imco írta:"bemehettek autóval"
2015.04.09. 08:28
LeviM5 írta:Az egész este a várakozásról szólt, sorban szállingóztak a BMW-kVolt aki offal jött, meg volt egy E36 is!
Dumálgatás, autónézés, én pl. E39 Touring kihúzhatós csomagtér tálcát se láttam még élőben, remek megoldás az biztos. Volt pár rövid M5 tesztkör. Ezután egy kávézóba vonultunk fel. Az este folyamán még gurultunk egyet a városban, Kálvin térre mentünk Gyros-ozni, a kocsikázáskor oszlott a társaság.
"Arcok":
Éjfélkor vissza az Arénába, berendezkedtünk, majd kettőkor jöttünk ki a kapun.
2015.04.09. 17:38
MChris írta:
Folytatás november 28.-án??? (következő Total Dance keretében)
csak hogy időben "szoljunk"![]()
2015.04.09. 17:56
Imco írta:MChris írta:
Alapos szervezés!
Közte még a tavaszit és az őszit is kéne ragozni egy kicsit!![]()
2015.04.10. 06:00
Imco írta:MChris írta:
Alapos szervezés!
2015.04.10. 06:01
LeviM5 írta:Imco írta:MChris írta:
Alapos szervezés!
2016 nov? vagy még idén?? Nem lesz túl sűrűn???
2015.04.21. 15:37
MChris írta:LeviM5 írta:Imco írta:MChris írta:
Alapos szervezés!
2016 nov? vagy még idén?? Nem lesz túl sűrűn???
idén
2015.04.21. 17:56