![]() |
2009.09.19. 15:31
lepke írta:Levibéka írta:Jó szórakozást kivánok mindenkinek aki megyen a talira, sajnos én nem tudok menni mivel dolgozom, de majd talán jövőre valamikor egyszer csak összejön![]()
Helo
Várunk jövőre![]()
üdv zoli
2009.09.19. 18:22
2009.09.19. 19:25
2009.09.19. 21:00
2009.09.19. 21:21
KORPINCS írta:Tök jó volt a tali!Köszönjük a szervezőknek,jól éreztük magunkat ,megyünk a következőre is.![]()
Most már legalább tudom ,hogy majd mindenhol elmegy a verda.![]()
Örülök ,hogy személyesen is megismerkedtem veletek.![]()
2009.09.19. 21:26
tbi01 írta:KORPINCS írta:Tök jó volt a tali!Köszönjük a szervezőknek,jól éreztük magunkat ,megyünk a következőre is.![]()
Én is örülök!![]()
![]()
Klassz volt minden. Remélem mindenki rendben hazaért, és nem lesz a fejekben boxmeccs![]()
Amúgy szép lett a "földgyalu"Grat.
Üdv Tbi
2009.09.19. 21:38
2009.09.19. 21:42
2009.09.19. 21:55
PMiki írta:Jól láttam, hogy visszafele Steve élvezte a jard vendégszeretetét?
PMiki
2009.09.19. 21:57
admin írta:PMiki írta:Jól láttam, hogy visszafele Steve élvezte a jard vendégszeretetét?
PMiki
Vagy Steve vagy Tiba volt reméljük nem volt szonda és megúszta a jardokat.
2009.09.19. 21:57
admin írta:PMiki írta:Jól láttam, hogy visszafele Steve élvezte a jard vendégszeretetét?
PMiki
Ja te miért jöttél be Pestre?Eltéveszteted a házszámot
2009.09.19. 21:59
lepke írta:admin írta:PMiki írta:Jól láttam, hogy visszafele Steve élvezte a jard vendégszeretetét?
PMiki
Helo
Nyomtam egy telefont
Tibát állitották meg mert nem indexelt
üdv zoli
2009.09.19. 22:14
Labi írta:tbi01 írta:KORPINCS írta:Tök jó volt a tali!Köszönjük a szervezőknek,jól éreztük magunkat ,megyünk a következőre is.![]()
Én is örülök!![]()
![]()
Klassz volt minden. Remélem mindenki rendben hazaért, és nem lesz a fejekben boxmeccs![]()
Amúgy szép lett a "földgyalu"Grat.
Üdv Tbi
így van, nagyon jól sikerült! gratula lepke kelegának a szervezésért!!!![]()
voltunk szép számban!
2009.09.19. 22:24
2009.09.19. 22:31
Labi írta:hát úgy csináltam, hogy elsétáltam a túloldalra, jobb kezembe vettem a gépet és a bal mutató ujjammal megnyomtam a gombot. ...aztán feltöltöttem!![]()
miért, te hogy csinálod?![]()
![]()
Tényleg és ki ette meg a gulyást, ami a tali végére lett készszegény asszonyod végig szenvedett vele, de evett belőle valaki??
2009.09.19. 22:34
Labi írta:hát úgy csináltam, hogy elsétáltam a túloldalra, jobb kezembe vettem a gépet és a bal mutató ujjammal megnyomtam a gombot. ...aztán feltöltöttem!![]()
![]()
Tényleg és ki ette meg a gulyást, ami a tali végére lett készszegény asszonyod végig szenvedett vele, de evett belőle valaki??
2009.09.19. 22:36
lepke írta:Labi írta:hát úgy csináltam, hogy elsétáltam a túloldalra, jobb kezembe vettem a gépet és a bal mutató ujjammal megnyomtam a gombot. ...aztán feltöltöttem!![]()
![]()
Helo Labi
Ja ja mert a lányom mikor ideadta a fényképező gépet MONDTA csak ezt nyomjam máshoz nem nyulhatok![]()
![]()
Nyomtam nyomtam de ÉN nem tudtam olyan képet csinálni amiben az összes kocsi benne VAN
A gulyást 18-an ettük meg azért tudom mert 12db tányér volt és az asszony még 6db-ot mosott el
hogy mindenkinek legyen
üdv zoli
2009.09.19. 22:36
PMiki írta:admin írta:PMiki írta:Jól láttam, hogy visszafele Steve élvezte a jard vendégszeretetét?
PMiki
Ja te miért jöttél be Pestre?Eltéveszteted a házszámot
Haza vittem a haverom.
PMiki
2009.09.19. 22:37
admin írta:Labi írta:hát úgy csináltam, hogy elsétáltam a túloldalra, jobb kezembe vettem a gépet és a bal mutató ujjammal megnyomtam a gombot. ...aztán feltöltöttem!![]()
![]()
A kemény mag elpusztította![]()
2009.09.19. 22:37
admin írta:Labi írta:hát úgy csináltam, hogy elsétáltam a túloldalra, jobb kezembe vettem a gépet és a bal mutató ujjammal megnyomtam a gombot. ...aztán feltöltöttem!![]()
![]()
A kemény mag elpusztította![]()