Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: Hóparty- V. -(2013-as-év-bucsuztató)

2013.12.12. 21:30

MChris írta:
admin írta:
hamoriarpi írta:Sajnos családi tragédia miatt nem tudok ott lenni. :(

:(

Még az én részvétem is kétséges. Remélem kiengednek addigra.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

hogy van a nyakad? (hogy vagy?) jobbulást! max. átmegyünk hozzád,visszük a kajád :wink:

Otletnek kituno, ugy is csak par utcara lakunk egymastol...

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

Hóparty- V. -(2013-as-év-bucsuztató)

2013.12.12. 21:35

LeviM5 írta:
BMWMuller írta:
MChris írta:Kép

Béla "bácsi" szombaton 15:00-körül tali nálatok a boltban?

Szia Krisztián

Nekünk teljesen jó, én dél körül indulok Szigligetről. Mit szeretnél inni? Jó szigligeti bor, pálinka, sör? Vagy megfelel a sorrend?

Most már tudom nekem miért kell vinnem a jogsimat. :lol:

Hogy elhigyük hogy van:) :)

Vagy feldobod a tombolára :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, LeviM5
Értékelés: 9.52%

2013.12.12. 21:36

admin írta:
Imco írta:
admin írta:V?rom a szadit addig se evés se ivás ja meg utána se :(

Vénásan mehet a pia! Az kíméli a torkot. :lol:
Gondolatindító! :lol:

Megy :(

Kép

A Pulit zavard le a kezedről, mert nem látszik a karod!! :mrgreen:

Jobbulást!!!! ...én is pár hete 15 centi béllel lettem könnyebb :mrgreen: :?

------------------------------------
Árpi! részvétem :!: :!:

2013.12.12. 21:51

Sajnos mi is eggyel kevesebben megyünk, a Fiacskámnak sürgős munkája támadt Svájcban. Per-pill oda tart, csak 20 körül jön vissza. Hiába, a pénz beszél... :?

2013.12.12. 23:03

Köszönöm Labi.

2013.12.12. 23:08

Gallaca írta:Sajnos mi is eggyel kevesebben megyünk, a Fiacskámnak sürgős munkája támadt Svájcban. Per-pill oda tart, csak 20 körül jön vissza. Hiába, a pénz beszél... :?

20.-a vagy 20 óra?

2013.12.13. 00:23

admin írta:
Gallaca írta:Sajnos mi is eggyel kevesebben megyünk, a Fiacskámnak sürgős munkája támadt Svájcban. Per-pill oda tart, csak 20 körül jön vissza. Hiába, a pénz beszél... :?

20.-a vagy 20 óra?

20.-a, 20 óra. :D

2013.12.13. 08:11

LeviM5 írta:
BMWMuller írta:

Szia Krisztián

Nekünk teljesen jó, én dél körül indulok Szigligetről. Mit szeretnél inni? Jó szigligeti bor, pálinka, sör? Vagy megfelel a sorrend?

akkor hozza Bence :wink: :)

2013.12.13. 12:30

MChris írta:
LeviM5 írta:
BMWMuller írta:

Szia Krisztián

Hát ezt azért meggondolnám, hogy jó ötlet-e? :oops: :roll:

2013.12.13. 16:49

BMW_0902 írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
BMWMuller írta:

Szia Krisztián

Hát ezt azért meggondolnám, hogy jó ötlet-e? :oops: :roll:

Ja, a meghívás nem csak Krisztiánra vonatkozik, hanem mindenkire.

2013.12.13. 23:57

Helo
Elkezdtem az alapozást a talira
Pár HP és borsodi kisérettel :drunk :drunk

2013.12.14. 00:13

lepke írta:Helo

Jó Neked! Te még ihatsz :lol:

2013.12.14. 00:19

simi64 írta:

Jó Neked! Te még ihatsz :lol:

Helo
Még 45 napig :facepalm: :facepalm:

2013.12.14. 00:21

Helo
Tombola sorsoláshoz a leadható nyereményeket ( ajándékokat ) a Fazer klubtársnál kérem leadni

2013.12.14. 10:30

Tombola sorsoláshoz a leadható nyereményeket ( ajándékokat ) a Fazer klubtársnál kérem leadni

Látom már meg van a hangulat :lol:

2013.12.14. 14:45

Már leadva, de menni nem tudunk.
Jó bulizást!

2013.12.14. 17:49

Sziasztok. Pár ?rája még úgy volt,hogy mi sem tudunk menni. A babysitterünknek Bécsbe kellett mennie, a másik pedig foglalt. Végül úgy döntöttünk, hogy mivel mindössze 10-15 perc autózásra vagyunk a Mustangtól, ?gy visszük a lányokat is. Remélem nem zavarnak. (A piát tuti nem isszák meg :D ). Max előbb jövünk haza,mint terveztük.

2013.12.14. 19:29

17:00!!!!! ?????? ;)

2013.12.14. 21:09

Gabesz81 írta:17:00!!!!! ?????? ;)

Elmúlt

2013.12.15. 10:55

Ez a party nem volt leülve!!!

Nem sok várakozással és nem nagy hangulattal verődtünk össze, hiszen kis köd, kis nyirkosság fedi be a hívogató aszfaltot és ez a tali nem a kocsikról szól! :cry:

Ezt a gondolatomat a gyomromban lévő tekergető érzés oszlatja el, hiszen farkas éhes vagyok, mindegy mi lesz a vacsora, csak sok és meleg legyen!
Természetesen az alkohol fogyasztásom a kocsim fogyasztásához lett illesztve, szerényen csak Káola' mert nem akarok gyalogos ikont meg centit a hasábon, ráadásul az én feleségem nem lenne olyan megértő mint Irénke!
Jókat dumáltunk, sőt, mivel nem volt feleségünk jelen, szabad volt másokét bámulni, egyeseket sajnáltam is hogy meztelenül kellett járkálniuk a sok kíváncsi szem és túlbuzgó képzelőerő alkohollal tuningolt hatása miatt, míg mondandónkat nem kellett kétszer szerkeszteni, hiszen nem kísérte Pannonia lámpa szerű figyelő tekintet és a hozzá tartozó mozgatott mutató ujj a mindent cenzúrázó házastársunk felől! :mrgreen:
Kaja közben rég nem látott vendég esett be, Oroszlán, akinek nagyon örültünk, hiszen nemes gesztus volt Tőle hogy kíváncsi volt a csapatra!
A kaja úgy telt, hogy amikor a szánk elé érkezett lendületből a levessel telt kanál, az magától kinyílt és beöntöttük, a többi mozzanat ösztönszerűen történt, miközben még beszéltünk is! :shock:

Admin a kórházi kezelése jót tett a hangulatnak, hiszen sosem halott lelkesedéssel mesélte az átélt emlékeit, amin hatalmasakat röhögtünk, de ami fontos, Ő is! MChris is új oldalát mutatta, hiszen szakmai kérdéseket passzolt :arrow: a pálinkára vetítve tudáshalmaza elgurulását.
Lepke megfiatalodva és kisimult arccal nézett a jövőbe, hiszen gyarapította az állam adóbevételét az alkoholtartalmú italokra kirótt ellenérték megfizetésével, ami azt eredményezte, hogy pár óra múlva, minden bölcsességre szükség volt, hogy a nehezen megformált mondatok alakot öltsenek és értelmes fordításként feldolgozásra kerülhessenek a hallgatóság fejében, viszont a válasszal általában Ő bajlódott, mert volt hogy csak nézett, de azt érdekesen!
Xenon Balu külön egyéniség. Ha nem artista módjára egyensúlyozva próbált a látómeződben maradni, ami valljuk be, néha túlment még nem zavarsz határon is, akkor szétvakuzva az ember szemét próbált előnyös fotókat készíteni mondjuk rólam is, ami azért is lehetetlen, mert a Zoom nem tudja követni a folyamatos (im)bolygószerű mozgását, másrészt, az én fejem kifejezetten nem erre lett a természettől kölcsönvéve, hanem azért, mert a fej nélküli lovastól is mindenki megijedt, így hát, a 274-ik felém irányuló vakuvillanásnál megkérdeztem van-e Cascó a fényképezőgépén szélvédőtörés esetére...
Tudom hogy nagy színész és jó játékos, ezért mikor fiamat kereste, kapásból rávágtam, ott van a függöny mögött ami a pincérek tere volt, idegenek bemenni nem illik, de Ő azt gondolta nem is idegen, ezért kihessegették onnét a hajlott hátú, kipörgésgátlót folyamatosan villogtató nyelvezettel beszélő, legjobb autókozmetikusunkat! Egyébként rájöttem hogy az ott feltett kérdésre mi a válasz.
" miért minket gyötör egyfolytában? " A válasz csak és kizárólag egy lehet= Tömegvonzás elmélete.
Viccet hanyagolva, nagyszerű este volt, hiszen voltunk szép számmal, áradt a jókedv és a nyugalom, még a földön guruló fasírozott gombócon is tudtunk nevetni!
Persze, sajnálom hogy néhány társunknak az Élet mást tervezett erre az estére, itt szeretném üdvözölni Őket!

A kaja és a szervezés TÖKÉLETES volt!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, Gallaca, hamoriarpi, leslie
Értékelés: 19.05%
Téma lezárva

VigLink badge