![]() |
2011.04.04. 19:37
2011.04.04. 19:54
MChris írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Felmegyek hozzád, de csak ha nem száguldozva megyünk a Pólushoz. Nem akarok csekket fizetni.
Az autó szebb lesz, mint mikor nálad voltam, új embléma, új rendszámtáblavilágítás, nyári kerekek, és még az sem kizárt, hogy a fényszóróbúrákat is felteszem. Bár utóbbitól félek, egyedül nem kezdenék neki, nevelőapám viszont elfoglalt, úgyhogy ez még kétséges.
Ez a beszéd, hogy szebb lett, és még a szépségét is tartja ez a lényeg!
Ok akkor csörögj egy nappal előtte, hogy mikor érsz ide kb.
Mikor is lesz a találkozó? És hol? Hova kell utalni?Én szegény vagyok, inkább viszek húst és sütögetünk
nem lényeg Balu,ne foglalkozz ilyenekkel oda megyünk hozzád aznap reggel...
2011.04.04. 20:01
XenonBalazs írta:MChris írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Felmegyek hozzád, de csak ha nem száguldozva megyünk a Pólushoz. Nem akarok csekket fizetni.
Az autó szebb lesz, mint mikor nálad voltam, új embléma, új rendszámtáblavilágítás, nyári kerekek, és még az sem kizárt, hogy a fényszóróbúrákat is felteszem. Bár utóbbitól félek, egyedül nem kezdenék neki, nevelőapám viszont elfoglalt, úgyhogy ez még kétséges.
Mikor is lesz a találkozó? És hol? Hova kell utalni?Én szegény vagyok, inkább viszek húst és sütögetünk
Ok igazad van!![]()
Várlak titeket szeretettel!!!!!
Aki először érkezik, annak tudok helyet biztosítani bent az udvaron.... Hajrá![]()
![]()
![]()
2011.04.04. 20:39
MChris írta:XenonBalazs írta:MChris írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Felmegyek hozzád, de csak ha nem száguldozva megyünk a Pólushoz. Nem akarok csekket fizetni.
Ok igazad van!![]()
Aki először érkezik, annak tudok helyet biztosítani bent az udvaron.... Hajrá![]()
![]()
![]()
és minek ha autós talira megyünk!![]()
2011.04.04. 23:51
MChris írta:XenonBalazs írta:MChris írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Felmegyek hozzád, de csak ha nem száguldozva megyünk a Pólushoz. Nem akarok csekket fizetni.
Ok igazad van!![]()
![]()
![]()
és minek ha autós talira megyünk!![]()
2011.04.04. 23:58
2011.04.06. 19:39
XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
2. lepke + 1fő + 2fő kötelező
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
5. Gabec +Gabecné+2 Malac Ja,hagymát viszök!
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
9. XenonBalázs+ Xenonné+ kutyus Csoki
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
2011.04.06. 19:44
kire mennyi sort számolsz?? Ja jó lenne látni mennyien is leszünk!! Péterlepke írta:XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
Helo
Vegyük komolyan a Találkozót
Aki(k) jönni szeretnének iratkozzanak fel nagyon gyorsan, mert nem mindegy MENNYI üveg sört cipelek oda
2011.04.06. 19:48
Orsika írta:kire mennyi sort számolsz?? Ja jó lenne látni mennyien is leszünk!! Péterlepke írta:XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
Helo
Aki(k) jönni szeretnének iratkozzanak fel nagyon gyorsan, mert nem mindegy MENNYI üveg sört cipelek oda
2011.04.06. 20:51
szekeres írta:Orsika írta:kire mennyi sort számolsz?? Ja jó lenne látni mennyien is leszünk!! Péterlepke írta:XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
Helo
Én ha megyek is, nem iszok
2011.04.06. 21:41
lepke írta:szekeres írta:Orsika írta:kire mennyi sort számolsz?? Ja jó lenne látni mennyien is leszünk!! Péterlepke írta:XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
Helo
Helo szekeres
Már vagy Ötödszörre leírtam ebben a topikban NEM kell beírni HA valaki nem akar jönni
Lehet megyek,nem megyek, dolgozom, fejni kel a tehenet, fodrászhoz megyek , meg a többi hasonló dolgokat
Találkozón mindenki részt vehet NINCS megtiltva senkinek (( NEKED SE ))
Egy a lényeg a résztvevők szeretik a Klubbot, szeretik a BMW-t, jól érzik magukat egymás társaságába.
Aki ezt képviseli annak ott a helye
2011.04.06. 22:08
gabec írta:Ulepke írta:szekeres írta:Orsika írta:kire mennyi sort számolsz?? Ja jó lenne látni mennyien is leszünk!! Péterlepke írta:XenonBalazs írta:1. Orsika+1 fő
3. barbrady + 1 fő
4. Odus
6. tibi666, alias Balázs
7. AlpinaFan + 1 fő
8. Oroszlan + 1 fő
Ez a lista maradt?
Frissítsünk.
Kik jönnek még?
Helo
Helo szekeres
Már vagy Ötödszörre leírtam ebben a topikban NEM kell beírni HA valaki nem akar jönni
Lehet megyek,nem megyek, dolgozom, fejni kel a tehenet, fodrászhoz megyek , meg a többi hasonló dolgokat
Találkozón mindenki részt vehet NINCS megtiltva senkinek (( NEKED SE ))
Egy a lényeg a résztvevők szeretik a Klubbot, szeretik a BMW-t, jól érzik magukat egymás társaságába.
Aki ezt képviseli annak ott a helye
2011.04.06. 22:11
2011.04.06. 22:12
2011.04.06. 22:14
tibi666 írta:Gabec, akkor hozz hagymát, mert jó lenne, ha Apa is jönne.
2011.04.06. 22:15
kzolee írta:Vajon olyat lehet csinálni, hogy ne a tavalyi hóparty legyen a kiemelt, hanem mondjuk ez, a soron következő?
2011.04.06. 22:17
apa írta:kzolee írta:Vajon olyat lehet csinálni, hogy ne a tavalyi hóparty legyen a kiemelt, hanem mondjuk ez, a soron következő?
Ez nem lehet kiemelt,mert nem kell utalni a pénzt!
2011.04.06. 22:20
kzolee írta:apa írta:kzolee írta:Vajon olyat lehet csinálni, hogy ne a tavalyi hóparty legyen a kiemelt, hanem mondjuk ez, a soron következő?
És meghallgattattak kéréseimKöszi admin!
2011.04.06. 22:21
kzolee írta:apa írta:kzolee írta:Vajon olyat lehet csinálni, hogy ne a tavalyi hóparty legyen a kiemelt, hanem mondjuk ez, a soron következő?
2011.04.06. 22:23
lepke írta:kzolee írta:apa írta:kzolee írta:Vajon olyat lehet csinálni, hogy ne a tavalyi hóparty legyen a kiemelt, hanem mondjuk ez, a soron következő?
Helo
Téged meghallgattattakengem meg letojnak
![]()