Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.09.06. 10:41

Labi írta:Strobi, nem mondod, hogy 3 év után először találkozunk?? :lol:

Nagyon úgy fest a dolog illetve a festő... :lol:

Addig tessék gyorsan venni egy BENZINES BMW-t... 8)

Re: Egy két cucc

2010.09.06. 22:42

pistino1 írta:
XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinek :lol: Kajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér :roll:

majd kajában fizetem a polírozást............. :roll:

Polírozás :( én még benne lennék, de az inwerter nem szinuszos, hanem négyszög jeles és nagyon forog a gép tőle, tehát nem túl jó de megnézem mit tehetek, max adok olyan kedvezményt ami csak a jelenlévőknek lesz érvényes a közeljövőben, mikor elfáradnak hozzám.

2010.09.06. 22:47

odus írta:
XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinek :lol: Kajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér :roll:

Szia Balázs!

Úgy néz ki, mégis tudok jönni, sajnos csak egyedül. Te hozod a sört, én grillezek. Ok?

Üdv.

Odus

Ok rendben tudtam, hogy számíthatok rád.
Amúgy Bacsekék átjönnek hozzám tali előtt a XV. kerületbe, ami a Pólus parkolótól 1,3km, ha van kedved akkor előtte nálam egy gyors meeting és onnan a parkoló, majd a tali, és ha valakinek kell polírozni azt meg tudom itthon oldani.
Magyarul várok pár kedves klubbost tali előtt.

De lehet nem is várok senkit, mert akkor mikor waxolom meg a sajátot, na nehogy máááá a másé szebb legyen :lol:

2010.09.06. 23:52

Helo
Érdekes lesz nekem a tali
Narancssárga KIA az ablakon BMW-s zászló :roll:

2010.09.07. 06:30

XenonBalazs írta:
odus írta:

Szia Balázs!

Úgy néz ki, mégis tudok jönni, sajnos csak egyedül. Te hozod a sört, én grillezek. Ok?

Üdv.

Odus

Ok rendben tudtam, hogy számíthatok rád.
Amúgy Bacsekék átjönnek hozzám tali előtt a XV. kerületbe, ami a Pólus parkolótól 1,3km, ha van kedved akkor előtte nálam egy gyors meeting és onnan a parkoló, majd a tali, és ha valakinek kell polírozni azt meg tudom itthon oldani.
Magyarul várok pár kedves klubbost tali előtt.

De lehet nem is várok senkit, mert akkor mikor waxolom meg a sajátot, na nehogy máááá a másé szebb legyen :lol:

Tényleg nem is tudtam róla,jól van nem voltam még Nálad úgysem :D (remélem X6 otthon lesz :roll: :D )

2010.09.07. 06:32

lepke írta:Helo

nocsak lehalt a verda? 8O :(

2010.09.07. 07:28

strobi írta:
Labi írta:Strobi, nem mondod, hogy 3 év után először találkozunk?? :lol:

Nagyon úgy fest a dolog illetve a festő... :lol:

Addig tessék gyorsan venni egy BENZINES BMW-t... 8)

rendben! :lol:

2010.09.07. 07:29

az lenne az igazán érdekes, ha 250-el is tudna menni! :lol:

2010.09.07. 07:40

XenonBalazs írta:
pistino1 írta:

majd kajában fizetem a polírozást............. :roll:

Polírozás :( én még benne lennék, de az inwerter nem szinuszos, hanem négyszög jeles és nagyon forog a gép tőle, tehát nem túl jó de megnézem mit tehetek, max adok olyan kedvezményt ami csak a jelenlévőknek lesz érvényes a közeljövőben, mikor elfáradnak hozzám.

csak lámpa polír kellene, de jó lesz vasárnap is 8)

2010.09.07. 12:14

Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.

2010.09.07. 14:22

gabec írta:Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.

Helo gabec
Légyszíves vissza olvasni egy pár oldalt ÉS mindent megtalálsz

2010.09.07. 14:26

gabec írta:Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.

Elvileg a Pólus parkolóba szerveznek randit. De ha egyből odajönnél /Tmezőre/ akkor simán késhetsz is! :)
Számitásaim szerint 3 óra alatt kényelmesen odaérsz.
Valakitől kérj telcsi számot, úgy könnyebb a kontaktolás.

Gyereket én is viszek a pillanatnyi állás szerint, ill. Jackson még vivódik rajta.
Gyereknek foci, tollas, sárkány jöhet. Igazi kirándulóhely.

Szerintem...

2010.09.07. 14:31

Imco írta:

Elvileg a Pólus parkolóba szerveznek randit. De ha egyből odajönnél /Tmezőre/ akkor simán késhetsz is! :)
Számitásaim szerint 3 óra alatt kényelmesen odaérsz.
Valakitől kérj telcsi számot, úgy könnyebb a kontaktolás.

Gyereket én is viszek a pillanatnyi állás szerint, ill. Jackson még vivódik rajta.

Szerintem...

Meg GPS-es nyomkövető, hogy ha nem figyelek és lelépnek.

Jackson, aki vajon tud-e figyelni a gyerkőcökre

2010.09.07. 14:48

Imco írta:

Szerintem...

Gyereket én is viszek vagy kettőt... :lol: De viszek hozzájuk egy anyát is... :P

2010.09.07. 15:14

strobi írta:
Imco írta:

Szerintem...

Gyereket én is viszek vagy kettőt... :lol: De viszek hozzájuk egy anyát is... :P

Az én gyermekeim anyja kifejezte már tavaly is a szándékát, hogy ő idén nem jönne rohangálni a gyerek után.

Jackson, aki megkapja a rohangálási feladatot
ui: egyéb iránt meg annyira kunyiznak a gyerekek a BMW-s találkozó miatt

2010.09.07. 20:40

jackson írta:
strobi írta:
Imco írta:

Szerintem...

Az én gyermekeim anyja kifejezte már tavaly is a szándékát, hogy ő idén nem jönne rohangálni a gyerek után.

Jackson, aki megkapja a rohangálási feladatot
ui: egyéb iránt meg annyira kunyiznak a gyerekek a BMW-s találkozó miatt
El lesznek a gyerekek a nők meg a férfiak is úgyhogy hozd csak nyugodtan a párodat!!!

2010.09.07. 20:41

Miért jössz Ki-a val ami narancssárga? Csak nem az autópályások adták kártérítés gyanánt?

2010.09.07. 22:06

jackson írta:

Biztos toleráns lesz a kedves nejed amikor közlöd, hogy a másik gyerek is meg van istenbizony, csak valószinüleg egy másik BMW-ben.

Vagy inkább egyszerűen:
Drágám 2 diaggal ezelött még meg voltak! :hehe

Imco a rosszindulatú. :) ;)

2010.09.07. 22:34

Orsika írta:

Miért jössz Ki-a val ami narancssárga? Csak nem az autópályások adták kártérítés gyanánt?

Helo
Mindenképpen megyünk
VAGY a Kiával régebbi tagok már ismerik :wink: vagy a SEAT-tal

Kép

2010.09.07. 22:42

Imco írta:
jackson írta:

Biztos toleráns lesz a kedves nejed amikor közlöd, hogy a másik gyerek is meg van istenbizony, csak valószinüleg egy másik BMW-ben.

Vagy inkább egyszerűen:
Drágám 2 diaggal ezelött még meg voltak! :hehe

Imco a rosszindulatú. :) ;)

...vagy egyszerűen veszel nekik egy nyulat, azzal biztosan eljátszanak!
:hehe
Téma lezárva

VigLink badge