![]() |
2010.09.06. 10:41
Labi írta:Strobi, nem mondod, hogy 3 év után először találkozunk??
2010.09.06. 22:42
pistino1 írta:XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinekKajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér
majd kajában fizetem a polírozást.............
2010.09.06. 22:47
odus írta:XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinekKajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér
Szia Balázs!
Úgy néz ki, mégis tudok jönni, sajnos csak egyedül. Te hozod a sört, én grillezek. Ok?
Üdv.
Odus
2010.09.06. 23:52
2010.09.07. 06:30
XenonBalazs írta:odus írta:XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinekKajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér
Szia Balázs!
Úgy néz ki, mégis tudok jönni, sajnos csak egyedül. Te hozod a sört, én grillezek. Ok?
Üdv.
Odus
Ok rendben tudtam, hogy számíthatok rád.
Amúgy Bacsekék átjönnek hozzám tali előtt a XV. kerületbe, ami a Pólus parkolótól 1,3km, ha van kedved akkor előtte nálam egy gyors meeting és onnan a parkoló, majd a tali, és ha valakinek kell polírozni azt meg tudom itthon oldani.
Magyarul várok pár kedves klubbost tali előtt.
De lehet nem is várok senkit, mert akkor mikor waxolom meg a sajátot, na nehogy máááá a másé szebb legyen
2010.09.07. 06:32
lepke írta:Helo
Érdekes lesz nekem a tali
Narancssárga KIA az ablakon BMW-s zászló
2010.09.07. 07:28
strobi írta:Labi írta:Strobi, nem mondod, hogy 3 év után először találkozunk??
Nagyon úgy fest a dolog illetve a festő...![]()
Addig tessék gyorsan venni egy BENZINES BMW-t...
2010.09.07. 07:29
2010.09.07. 07:40
XenonBalazs írta:pistino1 írta:XenonBalazs írta:Én amiket viszek: Sör!!!!!!! Bacsek bácsinak szilikon vízlehúzó és vileda és pár bogarazó szivacs ha kell valakinekKajában nem vagyok jó akkor éhen fogok halni, de ott a folyékony kenyér
majd kajában fizetem a polírozást.............
Polírozásén még benne lennék, de az inwerter nem szinuszos, hanem négyszög jeles és nagyon forog a gép tőle, tehát nem túl jó de megnézem mit tehetek, max adok olyan kedvezményt ami csak a jelenlévőknek lesz érvényes a közeljövőben, mikor elfáradnak hozzám.
2010.09.07. 12:14
2010.09.07. 14:22
gabec írta:Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.
2010.09.07. 14:26
gabec írta:Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.
2010.09.07. 14:31
Imco írta:gabec írta:Lehet ,mi is megyünk,de aznap reggel 7 30-kor érek haza a munkából,Makótól Törökmező 265 km .Hova,mikor kell odaérni?Gyerekekkel mennénk.
Elvileg a Pólus parkolóba szerveznek randit. De ha egyből odajönnél /Tmezőre/ akkor simán késhetsz is!
Számitásaim szerint 3 óra alatt kényelmesen odaérsz.
Valakitől kérj telcsi számot, úgy könnyebb a kontaktolás.
Gyereket én is viszek a pillanatnyi állás szerint, ill. Jackson még vivódik rajta.
Gyereknek foci, tollas, sárkány jöhet. Igazi kirándulóhely.
Szerintem...
2010.09.07. 14:48
Imco írta:
Gyereket én is viszek a pillanatnyi állás szerint, ill. Jackson még vivódik rajta.
Szerintem...
2010.09.07. 15:14
strobi írta:Imco írta:
Szerintem...
Gyereket én is viszek vagy kettőt...De viszek hozzájuk egy anyát is...
2010.09.07. 20:40
El lesznek a gyerekek a nők meg a férfiak is úgyhogy hozd csak nyugodtan a párodat!!!jackson írta:strobi írta:Imco írta:
Szerintem...
Gyereket én is viszek vagy kettőt...De viszek hozzájuk egy anyát is...
Az én gyermekeim anyja kifejezte már tavaly is a szándékát, hogy ő idén nem jönne rohangálni a gyerek után.
Jackson, aki megkapja a rohangálási feladatot
ui: egyéb iránt meg annyira kunyiznak a gyerekek a BMW-s találkozó miatt
2010.09.07. 20:41
2010.09.07. 22:06
jackson írta:
Meg GPS-es nyomkövető, hogy ha nem figyelek és lelépnek.
Jackson, aki vajon tud-e figyelni a gyerkőcökre
2010.09.07. 22:34
Orsika írta:lepke írta:Helo
Miért jössz Ki-a val ami narancssárga? Csak nem az autópályások adták kártérítés gyanánt?
2010.09.07. 22:42
Imco írta:jackson írta:
Meg GPS-es nyomkövető, hogy ha nem figyelek és lelépnek.
Jackson, aki vajon tud-e figyelni a gyerkőcökre
Biztos toleráns lesz a kedves nejed amikor közlöd, hogy a másik gyerek is meg van istenbizony, csak valószinüleg egy másik BMW-ben.
Vagy inkább egyszerűen:
Drágám 2 diaggal ezelött még meg voltak!
Imco a rosszindulatú.![]()