Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: szia

2009.02.21. 21:47

orban10 írta:
Janika_86 írta:Urak!

A lurdyval mi a "helyzet"?Szombat estére menjek ki, vagy inkább hagyjam mert csak magam leszek? :D
Én bene vagyok kis dumcsiba a lurdy nál mikor ?

Amúgy én is benne vagyok max ha hideg van nem leszünk sokáig. Jövöhét?

2009.02.25. 19:35

Sziasztok a velencei talirol kérdeznék hol lesz és lesz e biztos.

2009.02.25. 19:40

orban10 írta:Sziasztok a velencei talirol kérdeznék hol lesz és lesz e biztos.

3 kemping került szóba,de ugy néz ki hogy a 3-ból a Gárdonyi Sport Beach Kempingjében lesz.

Biztosnak tünik mert van rá érdeklődés,és a kempingel beszéltem már,faháznál és az apartmannál előutalás kell majd.

Van még kérdés akkor irj!

2009.02.28. 13:31

Szia kérdezném hogy csak egyik nap menénk nem ott alvásal csak reggel le este haza.Az megoldhato?

2009.02.28. 14:13

orban10 írta:Szia kérdezném hogy csak egyik nap menénk nem ott alvásal csak reggel le este haza.Az megoldhato?

Szia persze kinek hogy jó,akkor nincs szállásköltség csak az idegenforgalmi adó és területdij van.

2009.03.03. 13:18

nem csinálunk valami kisebb pesti talit?

2009.03.03. 13:24

ricsi214 írta:nem csinálunk valami kisebb pesti talit?

Most lesz Pesten NT-tali.

2009.03.03. 15:03

Hamarosan kint lesznek az Info-k a Májusi BMW taliról.

2009.03.03. 15:11

Celtic írta:Hamarosan kint lesznek az Info-k a Májusi BMW taliról.

Üdv Celtic.
Már várom jöhet mielőbb.
Ciao: luigi :franko:

2009.03.03. 20:30

Sziasztok!

Velencei tavi talinak készült egy külön e-mail cím,amin mindenki kérhet tájékoztatás éppen ugyan úgy mint itt is :!: ,de mivel több klubban is megy a szervezése a talinak így ezért van mód így is kérdezni és felvenni a kapcsolatot Velünk!

bmwtali@sniver.hu

2009.03.03. 21:59

MChris írta:

Hol, mikor micsoda?

2009.03.03. 22:43

ricsi214 írta:
MChris írta:

Hol, mikor micsoda?

Azt hiszem másik topikban van.. Vagy kicsit visszább

2009.03.04. 14:46

Megtaláltam. Remélem minél többen leszünk.

2009.03.04. 21:48

Tiszteletem mindenkinek :roll:
A kérdésem a májusi találkozóval kapcsolatban:Csak e-39 es Bmw-k számára lesz szervezve,vagy az a lényeg,hogy Bmw legyen. :?:

2009.03.04. 22:10

toi írta:Tiszteletem mindenkinek :roll:
A kérdésem a májusi találkozóval kapcsolatban:Csak e-39 es Bmw-k számára lesz szervezve,vagy az a lényeg,hogy Bmw legyen. :?:

Üdv toi-toi :twisted:

Nem csak e39-esek lesznek, gyere bátran. Viszont a terület ahol lesz, oda csak bmw-k jöhetnek be.

2009.03.05. 07:51

Celtic írta:
toi írta:Tiszteletem mindenkinek :roll:

Üdv toi-toi :twisted:

Nem csak e39-esek lesznek, gyere bátran. Viszont a terület ahol lesz, oda csak bmw-k jöhetnek be.

Üdv Celtic.
Szívemből beszélsz mert jó lenne ha minél több bömös venne részt ezen a talin is.
Szerintem az a cél, hogy minnél több érdekeséget, megoldást megismerjünk a másik autórol ami esetleg jó lenne nekünk is.
Várom a fejleményeket!!!!
Ciao mindenkinek: luigi :franko:

2009.03.05. 15:08

Köszönöm a gyors,és kimerítő választ :)
Akkor elkezdem reklámozni,elég nagy a tábor 02-től az e-sokadikig.
Jó lenne tudni valami pontosabbat,hogy a jónép rá tudjon készülni a találkozóra,és elsősorban a szervezés miatt,ill anyagiak.
bmwdance

2009.03.05. 20:24

toi írta:Köszönöm a gyors,és kimerítő választ :)
Akkor elkezdem reklámozni,elég nagy a tábor 02-től az e-sokadikig.
Jó lenne tudni valami pontosabbat,hogy a jónép rá tudjon készülni a találkozóra,és elsősorban a szervezés miatt,ill anyagiak.
bmwdance

Szia pontos infók már vannak visszább a topikban,de még tegnap tudtam a kempingel érdemben beszélni,mível nincsenek ott mindig csak a "szezonban" 2 naposra jövö tagok szállásával nincs is gond csak az 1 napossal mert ott még vannak megbeszélni való dologok a kempingel,intezem már és probálom a legjobbat Celtic-kel együtt a kempingből kicsikarni.

Legyen konkrét infód! 2009 május 30-31 Gárdony Sport Beach kemping a tali helye.
Strand és a szombat esti koncertbelépő Nekünk "ingyen" van.Zárt kemping beléptetős rendszerrel,strand összes száraz és vizi pályája ingyen a rendelkezésünkre áll.

Szállás:sátor,faház,apartman. Sátoron kívül 30% előre utalás szükséges amit mikor megvan a konkrét leegyeztett összeg a kempingel akkor kerül fel,mennyi milyen felszereltséggel és árral kapjuk. Érkezés és távozás ill szálláselhagyás időpontja is akkor konkrétizálodik.

kb anyagiak kb 1000-1500Ft-től sajnos nincs támogató cég ezért saját zsebből megy,bizunk benne azért páran tudják majd vállalni.
Üdüléscsekkel lehet fizetni,ill Velence-kártya tulajnak tovább egyéni kedvezménye van.

2009.03.06. 20:58

Szuper,indul a reklám.Türelemmel várom a végleges program,ill. árlistát. :D

2009.03.07. 01:00

toi írta:Szuper,indul a reklám.Türelemmel várom a végleges program,ill. árlistát. :D

Rendben,de nem soproni tali képe lobogjon a szemed elött! Magánszemélyként probálkozunk,most éppen egy autóhi-fi-s,navi,riasztós,tuning céget keresetem meg hogy jöjjenek el,de válaszra se méltatnak,nehéz ügynek tünik :(

250 sátorhely van szervezkedhetsz :lol:
Téma lezárva

VigLink badge