Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.04.19. 11:24

Sziasztok!!

Arra kérnék mindenkit, hogy aki jönne, az írja be magát a listába, mert a parkolósok és az étteremnél is tudni szeretnék, hogy kb hány ember jön.

Étteremnél még hagyján lenne, mert tudnának teríteni még plusz 5-6 főre (ha 1 helyiségbe raknak minket, akkor nem gond) és a parkolás is biztosított ott.

Viszont a bob pályánál lévő parkoló (400Ft/kocsi/nap), aminek egy részét elkeritik nekünk. És kb 10 olyan ember/kocsi-ról tudok, aki jön, de nem írta fel magát. Aztán ugye ott vannak még a Szlovák srácok. Szóval arra kérek mindenkit ismételten, hogy aki jön, írja be magát, hogy tudjuk hány ember/kocsi-nak foglaljunk helyet. Semmiből sem tart felírni a listára magad.
Valamint Canopy-ra is kellene létszám, mert X létszámig 1 segítő elég, de ha mondjuk már 5-6 akkor több kell, és ezt is szeretnék tudni (nyilván az időjárást senki sem tudja, se Ők, sem Mi. Viszont induljunk ki abból, hogy jó idő lesz. Ha nem, akkor meg fogják érteni).

Étterem miatt, pedig megy az egyeztetés az árak miatt és a normális étkezés miatt.
Mivel pénzt nem kértünk előre ismételten leírom, hogy az együtt kajálás nem kötelező!

Az eddigi Lista:

1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
5. - Att530d+1 vagy 2 fő + inverter + fényképező. (Canopy valaki? 110kg alatt?)
6. - Bacsek +1 fő,
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Tiba
11.- Andi+SoundkeY ( azert igy irtam mert mar Andi fog vezetni )
12.- Tano
13.- Hori+Julcsi /Canopy jöhet/
14.- Zotyi30d+Rita Miller
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
18.- Zsebik fix! (életem árán is!)
19.- BMWFUN+1+1 utánpótlás. 80%, de csak a Skanzenes visszaérkezéskor csatlakozunk.
20.- Zsolti780 (Canopy jöhet!95kg)
21.- Szkubi-ka + 1fő
22.- Odus + 2fő? (talán)
23.- MChris + Anita (skanzen után csatlakozunk valahol - Odus a keretet majd akkor átveszem)
24.- Oroszlan + 1 vagy 2 fő
25.- Korbuly + Móni (pontosan nem tudom, hogy hol tudunk csatlakozni, de itt-ott leszünk Mosoly )
26.- Admin

A Konvoj útvonala:

Kép

A Tali 10:00 kor indul a Pólus centertől (nyilván 10-15percet várni fogunk még a későkre, de ha valaki késik, vagy van valami, értesítsen bennünket.
Celtic száma: 303344989)

2010.04.19. 16:00

Hello!

A listába nem írom be magam mert nem tudom mikor érek oda és hol lesz az oda mert sajnos halaszthatatlan programom van 11-ig de mindenképp Celticet vagy Jackson-t hívom hogy merre jártok. De számítsatok rá hogy valahol becsatlakozom 1 autóval 2 vagy 4 fővel.

Köszi:
Poqitito
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poqitito 2010.04.19. 16:13-kor.

2010.04.19. 16:04

Hali!

Mi is később csatlakozunk Pesten ne várjatok minket!

2010.04.19. 18:36

Sziasztok!

Jövök a +1 még nem tudom ki lesz, a Sheriff azt mondta nem jön.
Canopy most nem fog játszani, majd legközelebb.
Ebéd jöhet 8) .

Üdv.

2010.04.19. 19:15

MChris írta:Hali!

Mi is, de majd értekezünk, h ki mikor merre! Ebéd jöhet :D

2010.04.19. 19:36

Bacsek írta:

Én 10:00 ott leszek.
És kajálok is.
És Canopyzok is!!

2010.04.19. 21:04

zsolti780 írta:
Bacsek írta:

Én 10:00 ott leszek.
És kajálok is.
És Canopyzok is!!

Elöször Canopy és utána kaja.
A súlyhatár miatt igy célszerübb! ;)

Mi is megyünk, és ennénk is.
Kérdés: Az éttermesnek gond lenne ha az egyik gyerekemnek vinnék kaját? Glutén mentest ehet-ihat csak.
A canopyt nem akarom tönkre tenni, inkább kihagyom! :D :D

2010.04.20. 11:45

1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
6. - Bacsek +1 fő,
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Tiba
12.- Tano
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
19.- BMWFUN+1+1 utánpótlás. 80%, de csak a Skanzenes visszaérkezéskor csatlakozunk.
21.- Szkubi-ka + 1fő
22.- Odus + 2fő? (talán)
23.- MChris + Anita (skanzen után csatlakozunk valahol - Odus a keretet majd akkor átveszem)
25.- Korbuly + Móni (pontosan nem tudom, hogy hol tudunk csatlakozni, de itt-ott leszünk Mosoly )
26.- Admin
27.- Walter + 2 utánpótlás + 1 autó 3 emberrel

2010.04.21. 14:27

Sziasztok!
Szeretnék én is menni de, az autómat ellopták :cry: így most csak az off kocsim maradt.
Csatlakozhatnék valakihez???

2010.04.21. 14:29

Szerik írta:Sziasztok!
Szeretnék én is menni de, az autómat ellopták :cry: így most csak az off kocsim maradt.

Szia!

Én el tudlak vinni, egyedül megyek.

Üdv.

Odus

2010.04.21. 14:38

odus írta:

Szia!

Én el tudlak vinni, egyedül megyek.

Üdv.

Odus

Köszönöm :lol:

2010.04.21. 15:29

Basszus :!: :!: :!:
Rohadjon le a kezük :evil:
Honnan :?: Mikor :?:

2010.04.21. 16:42

Szia! Nem is tudtam hogy van itt földim! :)
Jön a családom is, de a polusig szivesen beviszlek és átadlak valakinek. Hátul a gyerek ülések között kényelmetlen a hosszabb táv! :(
Dobj egy PÜ-t ha érdekel és megbeszéljük a részleteket.

2010.04.21. 17:16

walterd írta:1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
6. - Bacsek +1 fő,
9. - Halak + 1fő
10.- Tiba
12.- Tano
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
21.- Szkubi-ka + 1fő
22.- Odus + 2fő? (talán)
26.- Admin
27.- Walter + 2 utánpótlás + 1 autó 3 emberrel
28.- Poqitito 1 autóval + 4 fővel

CSak Bobnál csatlakozunk ez már tuti eldölt azért csak most szólok

2010.04.21. 17:37

Nálam is van még hely, mivel nem jön a család. Én Csepelen felveszem a Celtic-et és úgy megyünk a pólusba.
Ha valaki még jönne pluszba akkor hozhatnék kamerát és akár a tetőablakon keresztül tudna felvételt csinálni.

Jackson, aki ott lesz és zabál is :lol:

2010.04.21. 18:14

jackson írta:Nálam is van még hely, mivel nem jön a család. Én Csepelen felveszem a Celtic-et és úgy megyünk a pólusba.
Ha valaki még jönne pluszba akkor hozhatnék kamerát és akár a tetőablakon keresztül tudna felvételt csinálni.

A Gyuri nem tud?

2010.04.21. 18:48

jackson írta:Nálam is van még hely, mivel nem jön a család. Én Csepelen felveszem a Celtic-et és úgy megyünk a pólusba.

Hacsak ezért jössz ide,hogy Gyurit fölvedd akkor felesleges mert én eltudom vinni.Mivel én Csepelről megyek :lol:

2010.04.21. 18:54

Csepelen? Nézdmár :) Infópark! arra fele lakom

2010.04.21. 18:57

simi64 írta:

A Gyuri nem tud?

Gyuri online adást csinál. Az lesz. Bekészülhetsz

2010.04.21. 19:01

Celtic írta:
simi64 írta:

A Gyuri nem tud?

Gyuri online adást csinál. Az lesz. Bekészülhetsz

Úgy értem : jöhetne egypár mozgókép arról a gyönyörű kocsisorról is, biztosan szemet gyönyörködtető látvány! :wink:
bmwdance
Téma lezárva

VigLink badge