![]() |
2010.01.09. 02:07
2010.01.09. 02:11
2010.01.09. 11:47
lepke írta:Helo
Az e39 klubtali JUNIUS 26-27-én lesz megtartva
aki jön az eljön más időpontot NEM fogadunk el
üdv zoli
2010.01.09. 11:59
LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Na! Ez igen! És hova szervezed?
2010.01.09. 12:13
üdv zoli
2010.01.09. 12:41
üdv zoli
2010.01.09. 14:30
Celtic írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Megbeszélt hely ahogy irtad Balatonfüred.
Ez a szervezés is olyan, hogy aki tudja az megszervezi és segit. Jakó elvállalta a konvolyozást, én bármiegyébet, ha Zolinak van kedve segíteni akkor segit. Ha nincs, akkor jön és iszunk valamit az egészségünkre.
2010.01.09. 14:35
LeviM5 írta:Celtic írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Ez a szervezés is olyan, hogy aki tudja az megszervezi és segit. Jakó elvállalta a konvolyozást, én bármiegyébet, ha Zolinak van kedve segíteni akkor segit. Ha nincs, akkor jön és iszunk valamit az egészségünkre.
Értem én!![]()
Csak fura, volt, hogy esetleg tud valamit ami én nem, mert úgy írta, más időpont sztorno...![]()
![]()
2010.01.09. 14:44
Oroszlan írta:LeviM5 írta:Celtic írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Értem én!![]()
Csak fura, volt, hogy esetleg tud valamit ami én nem, mert úgy írta, más időpont sztorno...![]()
![]()
Az a lényeg, hogy Ti tudjátok, hogy Én tudom, hogy Ti is tudjátok.
Én bízom bennetek, majd csak eldöntitek hol és mikor, Én meg jól elmegyek és ott leszek.
2010.01.09. 22:15
LeviM5 írta:Oroszlan írta:LeviM5 írta:Celtic írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
üdv zoli
Értem én!![]()
![]()
Az a lényeg, hogy Ti tudjátok, hogy Én tudom, hogy Ti is tudjátok.
Én bízom bennetek, majd csak eldöntitek hol és mikor, Én meg jól elmegyek és ott leszek.
Példamutató hozzáállás, igazi pozitív kisugárzás!!!!
![]()
És akár pályán jöhetsz Világosig és ott csatlakozol a pesti konvojhoz!
2010.01.10. 00:23
2010.01.10. 00:53
2010.01.10. 10:58
2010.01.10. 11:11
2010.01.10. 11:41
lepke írta:Helo Bacsek
Lenne egy kérdésema szállásról mit lehet megtudni mert nem találtam képet
![]()
![]()
![]()
a szépségversenyre remélem kinő a hajam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2010.01.10. 11:56
Oroszlan írta:Bacsek, vélemény:
A felvonuláshoz: az útvonal nem lesz kicsit hosszú ?
Nézem a térképet is persze.
Veszprémig nem kellene elmenni, inkább ott a környékben kéne.
Pl.: elmenni Alsóőrsig, majd vissza (akár a másik fentebb lévő kisebb forgalmú úton) Aszófőig, majd onnét be Tihany az egyik úton és a másikon meg ki onnét és vissza Füredre.
Persze a rendőrségi felvezetés díja függ a megtett távolságtól, és annak idejétől, hogy ahhoz mekkora létszámú rendőri erő és eszköz kerül igénybevételre. Ezek mennyiségét a rendőrség is meghatározhatja, hivatkozva a közlekedés biztonságára.
Tehát hiába mondjuk azt, hogy 2 motoros rendőrt szeretnénk, ha a rendőrég azt mondja, hogy ezt csak 2 autóval, 2 motorossal és ezekhez 6 emberrel tudja és csak így engedi megcsinálni.
És ehhez nem mindegy hányan leszünk.
Ez csak egy vélemény volt.
2010.01.10. 12:17
Bacsek írta:Oroszlan írta:Bacsek, vélemény:
Pl.: elmenni Alsóőrsig, majd vissza (akár a másik fentebb lévő kisebb forgalmú úton) Aszófőig, majd onnét be Tihany az egyik úton és a másikon meg ki onnét és vissza Füredre.
Persze a rendőrségi felvezetés díja függ a megtett távolságtól, és annak idejétől, hogy ahhoz mekkora létszámú rendőri erő és eszköz kerül igénybevételre. Ezek mennyiségét a rendőrség is meghatározhatja, hivatkozva a közlekedés biztonságára.
Tehát hiába mondjuk azt, hogy 2 motoros rendőrt szeretnénk, ha a rendőrég azt mondja, hogy ezt csak 2 autóval, 2 motorossal és ezekhez 6 emberrel tudja és csak így engedi megcsinálni.
Először is: SIMI, akkor már jók a linkek![]()
Másodszor: ezért volt ott, hogy tervezet.
pl 80 darab autóval eszembe nem jutna ekkora kört tenni, ami egyébként kb akkora mint a Velencei tó kerülés.
Én benne vagyok az általad javasolt körben is![]()
A lényeg h a környékből lássanak valamit a jópolgárok, ezért gondoltuk, h Tihanyba mindenképp be kéne menni. Az Apátságtól belátni mindent
A rendőri felvezetést inkább csak a Füreden belüli körre gondoltuk, mert ott nem tudjuk megoldani pl jelzőlámpák, csámborgó turisták stb.
Természetesen a nagy körről is beszélek majd a kolegával, hogy hogyan tudnának segíteni. Egyébként a soproni talin is csak néhány rendőr volt, pedig ott picivel több autó szokott lenni.![]()
A rendőrségi árajánlatot egyenlőre nem hivatalosan kérjük, nehogy az legyen, h számunkra brutális árat mondanak, amit inkább nem kérünk, utána meg nem engednek felvonulni mert nincs engedély stb...
2010.01.10. 12:24
2010.01.10. 12:40
2010.01.10. 12:41
simi64 írta:Bacsek írta:Oroszlan írta:Bacsek, vélemény:
Először is: SIMI, akkor már jók a linkek![]()
Másodszor: ezért volt ott, hogy tervezet.
pl 80 darab autóval eszembe nem jutna ekkora kört tenni, ami egyébként kb akkora mint a Velencei tó kerülés.
Én benne vagyok az általad javasolt körben is![]()
A lényeg h a környékből lássanak valamit a jópolgárok, ezért gondoltuk, h Tihanyba mindenképp be kéne menni. Az Apátságtól belátni mindent
A rendőri felvezetést inkább csak a Füreden belüli körre gondoltuk, mert ott nem tudjuk megoldani pl jelzőlámpák, csámborgó turisták stb.
Természetesen a nagy körről is beszélek majd a kolegával, hogy hogyan tudnának segíteni. Egyébként a soproni talin is csak néhány rendőr volt, pedig ott picivel több autó szokott lenni.![]()
A rendőrségi árajánlatot egyenlőre nem hivatalosan kérjük, nehogy az legyen, h számunkra brutális árat mondanak, amit inkább nem kérünk, utána meg nem engednek felvonulni mert nincs engedély stb...
Az Oroszlánnal ne foglalkozzál Bacsek!
A faszi egyszerűen képtelen zárt konvojban haladni lassú tempóban akár még 3 km-t is.![]()
Én már csak tudom