Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.02.16. 19:22

Balatonfüredi autós találkozó, BMW-s "különítmény", elötte találkozva, kovnvojban felvonulva...
Eddig résztvenne:
MChris
LeviM5
Ricsi214 -?
Maxi -?
Pappkari -?
Tano -?

Ha ennyien lennénk, már az is jó lenne...

2009.02.16. 20:46

Janika_86 írta:Na zsír! :D

A fent említett mókázásra gondoltam simi! :P De bármilyen kisebb összeröffenés,vagy bmw-vel kapcsolatos dolog történik benne vagyok... :twisted:

Helyes! :franko:
Ott a helyünk! :wink:

Találkozók

2009.02.17. 07:56

Jóóóóregelt E39!!
Szertetnék jelentkezni a velencei tónál tervezendő talira természetesen kétágyas faházas történet érdekel. Mia teendő?.
Üdv: luigi :franko:

Re: Találkozók

2009.02.17. 08:08

luigi írta:Jóóóóregelt E39!!
Szertetnék jelentkezni a velencei tónál tervezendő talira természetesen kétágyas faházas történet érdekel. Mia teendő?.

Levivel elkezdtünk egy listát irni,ha már kb 10 jelentkező akkor ismét beszélek a kempingel és egyeztetek velük. 1 kemping jelezte hogy a faház és az apartmannál 30% előleg kell fizetni. Utalással fog történni tehát át kell majd utalni ugyan úgy mint pl a vezetési tréning esetén,csak most Nekem :lol:

Nem dölt még az sem melyik kempinget választanánk! Üdülés csekket elfogadnak!

2009.02.17. 08:17

MChris írta:

Levivel elkezdtünk egy listát irni,ha már kb 10 jelentkező akkor ismét beszélek a kempingel és egyeztetek velük. 1 kemping jelezte hogy a faház és az apartmannál 30% előleg kell fizetni. Utalással fog történni tehát át kell majd utalni ugyan úgy mint pl a vezetési tréning esetén,csak most Nekem :lol:

Szia MChris.
Kösz a gyors választ küld a számod és utalom a lét. Ez a Camping hol van amiről írsz?
Ciao: luigi :franko:

2009.02.17. 09:09

luigi írta:
MChris írta:

Szia MChris.
Kösz a gyors választ küld a számod és utalom a lét. Ez a Camping hol van amiről írsz?

Szia Luigi!

Még nem kell utalni,mert nem dölt el melyik kemping lenne!

Park Kemping,Sport Beach Kemping (letöbb lehetőség ott van) Liget Velence Kepming

http://www.parkcamping.hu/
http://www.sportbeach.hu/camping.htm
http://www.taborod.hu/velence.html

Ajánlataikat már nem irnám be megint,de kitalálok valamit hogy ne keljen sokat keresni!

2009.02.17. 10:20

MChris írta:
luigi írta:
MChris írta:

Szia MChris.

Szia Luigi!

Még nem kell utalni,mert nem dölt el melyik kemping lenne!

Park Kemping,Sport Beach Kemping (letöbb lehetőség ott van) Liget Velence Kepming

http://www.parkcamping.hu/
http://www.sportbeach.hu/camping.htm
http://www.taborod.hu/velence.html

Ajánlataikat már nem irnám be megint,de kitalálok valamit hogy ne keljen sokat keresni!

OK!!!
Várom a döntést!

2009.02.17. 11:55

LeviM5 írta:Balatonfüredi autós találkozó, BMW-s "különítmény", elötte találkozva, kovnvojban felvonulva...
Eddig résztvenne:
MChris
LeviM5
Ricsi214 -?
Maxi -?
Pappkari -?
Tano -?

Ha ennyien lennénk, már az is jó lenne...

Ha semmi nem jön közbe megyek!!!

2009.02.17. 16:56

ez a füredi téma engem is érdekel, remélem ráérek majd, és akkor én is tudok menni, mondjuk eddig nincs semmi betervezve arra a hétvégére, remélem ez így is marad, és akkor végre találkozhatok VELETEK :D

áprilisi móka

2009.02.17. 19:08

Üdv mindenkinek!

Erre az áprilisi megmozdulásra még én is odaérek :-)
És ha van lehetőség akkor csatlakoznék is a többi Bájerische Motorverke által gyártott gépjármű mellé!

Kérdés komárom felől rajtam kívül menne valaki?

Üdv!

2009.02.18. 11:17

Áprilisi balatonfüredi találkozó, aki eddig jelezte, hogy jönne:
MChris
LeviM5
ricsi124
Tano
Peti
Pocilaci
Maxi
Pappkari
:)

2009.02.19. 23:46

Urak!

A lurdyval mi a "helyzet"?Szombat estére menjek ki, vagy inkább hagyjam mert csak magam leszek? :D

2009.02.19. 23:57

Janika_86 írta:Urak!

A lurdyval mi a "helyzet"?Szombat estére menjek ki, vagy inkább hagyjam mert csak magam leszek? :D
Még hideg van majd ha melegebb lesz az idő :!:

2009.02.20. 20:19

admin írta:

Viszümk meleg teát!!! :D :D

2009.02.20. 22:02

ricsi214 írta:
admin írta:

Viszümk meleg teát!!! :D :D

Má 2-en vagytok! :wink:

2009.02.21. 11:02

Sziasztok Klubtársak! A március végi talit én is bevállalom, de csak a szombati napot ott alvás nélkül! Szeged környéki E39-esek csatlakozzatok!
halak@c2.hu Üdv: Józsi

2009.02.21. 11:18

halak írta:Sziasztok Klubtársak! A március végi talit én is bevállalom, de csak a szombati napot ott alvás nélkül! Szeged környéki E39-esek csatlakozzatok!
halak@c2.hu Üdv: Józsi

Szegedről jelezte egy srác az E46-ból is hogy jönne májusban!

2009.02.21. 11:35

Bocsi a márciusért elirtam! :oops: A szegedi E46-os talán a Zotyi?

2009.02.21. 12:17

halak írta:Bocsi a márciusért elirtam! :oops: A szegedi E46-os talán a Zotyi?

Semmi baj elfordul mással is,igen Ő :wink:

szia

2009.02.21. 14:21

Én bene vagyok kis dumcsiba a lurdy nál mikor ?
Téma lezárva

VigLink badge