![]() |
2011.05.09. 16:31
MChris írta:Pocilaci írta:MChris írta:Pocilaci írta:MChris írta:időkép szerint 27 fok lesz akkor
http://www.idokep.hu/elorejelzes
Laci hol van kézi mosó Komáromban?
Konvoj:
6:20 Veszprém (Tesco) - 6:45 Várpalota - 7:00 Szfvár (újcsori Lidl)
A Mártírok úton van 2 db is...Mol kút....meg egy Karcher mosó...
Üdv!
Köszi!
eljössz velünk vagy adsz címet![]()
Teeeee!!!
Komáromban 1 db Mártírok út van az a fő utca...ha nem veszel észre egy kivilágított Mol üzemanyagtöltő állomást vagy egy nagy táblát hogy kézi autómosó.....)))
Elég a Mártírok út....
Üdv!
OK és honnan tudnám hogy csak 1 mol kút van vazze nálunk 2 van![]()
Pörgesd fel a topikot!
tele van offolva fúúúj nem találok semmit BBBBBBEEEEEE
kattintgatni kell össze vissza...
2011.05.09. 18:09
MChris írta:időkép szerint 27 fok lesz akkor
Konvoj:
2011.05.09. 20:02
kopasze-28 írta:MChris írta:időkép szerint 27 fok lesz akkor
Konvoj:
Szfvár-on igen szegény lehet az a Lidlcsori lidl,ez jóóóó
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011.05.09. 20:05
2011.05.10. 10:09
2011.05.14. 07:54
MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
2011.05.14. 08:14
simi64 írta:És kivel mehetnék egy konvojban?
Én tőletek is nyugatra vagyok!
Simi, aki szomorú, mert egyedül megy!
2011.05.14. 08:17
Imco írta:simi64 írta:És kivel mehetnék egy konvojban?
Piroskát vezesse ezüst nyíl!
Ha gondolod lemegyek eléd és felvezetlek!![]()
2011.05.14. 10:12
simi64 írta:
Jössz, Imi?
Érted még Dunakesziig is elmegyek!
2011.05.14. 18:07
simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
És kivel mehetnék egy konvojban?
2011.05.14. 20:49
2011.05.14. 21:46
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
H!
6:20 Veszprém Levi,Bacsek,Zoli,7er Tesók majd én
2011.05.14. 23:05
MChris írta:simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
H!
2011.05.15. 01:16
gskill írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
H!
Ésén?![]()
2011.05.15. 08:26
BMWMuller írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
H!
Ti nagyon koránkelők vagytok, nekem előtte este a szigligeti Eszterházy pincében vendégeim lesznek. Szerintem 10 körül érünk Komáromba, de majd bepótoljuk. Mi Devecser-Pápa-Győr útvonalon megyünk elvileg, de Veszprém-Szfvár sem hangzik rosszul.
2011.05.15. 08:28
simi64 írta:gskill írta:MChris írta:simi64 írta:MChris írta:OK kapítány akkor követjük a sírba is! (Laci nem jön velünk ezért kérdeztem,mert állítólag én megyek elöl akkor nekem lesz bogártalálkozó a kocsi elején,ezért lemosnám) max megálunk mind mol kútnál és megkérdezzük ez a mártirok úti???
Laci "aszonta"
H!
Ésén?![]()
Ééééssss én?
Engem kihagytok?
Bunkó béjemvések!
2011.05.16. 08:12
2011.05.16. 16:22
2011.05.16. 22:59
strobi írta:Nagyon rajta voltam mostanáig azon,hogy valahogy kiszorítsak a "privát" nem családi-kasszából egy kisebb összeget a talira... de már mind hiába mert 28.-án lesz a lányom ovodai ballagása és emiatt így se úgy se tudunk menni... sőt hozzánk fognak jönni...![]()
Úgyhogy a privát okos pénz is elmegy "étkeztetésre" mert biztosan leszünk vagy 20-25-en...![]()
Jó lett volna megismerni még néhány klubtagot...![]()
Igaz a magot már-már ismerem...
2011.05.16. 23:17
simi64 írta:strobi írta:Nagyon rajta voltam mostanáig azon,hogy valahogy kiszorítsak a "privát" nem családi-kasszából egy kisebb összeget a talira... de már mind hiába mert 28.-án lesz a lányom ovodai ballagása és emiatt így se úgy se tudunk menni... sőt hozzánk fognak jönni...![]()
Úgyhogy a privát okos pénz is elmegy "étkeztetésre" mert biztosan leszünk vagy 20-25-en...![]()
Jó lett volna megismerni még néhány klubtagot...![]()
Igaz a magot már-már ismerem...
Majd jön a Lepke és kapsz a nyakadra! Ilyet nem írunk, hogy "sajnos én nem tudok menni"![]()
Én sajnálom, de tudom, hogy most a kis hölgy a legfontosabb![]()
És lesz legközelebb is.