Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.02.11. 21:05

LeviM5 írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
pappkari írta:ha addig nem viszik el a 46-ost vagy meggondolom magam és megtartom akkor lemegyek én is:D

Rendben,ugyse láttunk a Hi-Fi-det, Hangnyomásra is beállsz?

Na, alakulgat a dolog, e46-ból én ismerem Tano kollegát Szolnokról, majd írok neki.

Asszem lemaradtam :roll: :lol:

miről, tesó :?:

Nem olvastam itt Tano "jelentkezését" vagy repcsivel jönne?

2009.02.11. 21:10

MChris írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
LeviM5 írta:
MChris írta:
pappkari írta:ha addig nem viszik el a 46-ost vagy meggondolom magam és megtartom akkor lemegyek én is:D

Rendben,ugyse láttunk a Hi-Fi-det, Hangnyomásra is beállsz?

Na, alakulgat a dolog, e46-ból én ismerem Tano kollegát Szolnokról, majd írok neki.

Asszem lemaradtam :roll: :lol:

miről, tesó :?:

Nem olvastam itt Tano "jelentkezését" vagy repcsivel jönne?

Ja, értem!!! Hát ő még nem tud róla :oops: , de majd "meghívom" úgy értettem.
De jöhet Mi-24-essel is, én nem bánnám!!! :)

találkozók

2009.02.12. 12:02

Sziasztok!
Kicsit elvesztettem a fonalat... mikor, hol lesznek talik? Betennétek az eseménynaptárba, úgy látom még nincs benne semmi, és ha már van tök jó lenne ha lenne benne info is :)
Üdv

Re: találkozók

2009.02.12. 13:57

BZs írta:Sziasztok!
Kicsit elvesztettem a fonalat... mikor, hol lesznek talik? Betennétek az eseménynaptárba, úgy látom még nincs benne semmi, és ha már van tök jó lenne ha lenne benne info is :)
Üdv

Szia.
Kezdő oldalon van 1 nagy kép, feltűnő jelenség :)
Május 30-31 (Szombat-Vasárnap)

2009.02.12. 17:25

MChris írta:
ricsi214 írta:Erre a Balatoni kiállításra szerintem én is megyek. Azért jó lenne ha lenne ott egy-két klubtárs.

Max hozzánk csapodsz és lekonvojozunk! :twisted:

Hát az lenne a legjobb!!! Legalább nem tévednék el! :P

2009.02.12. 19:14

Celtic írta:
Üdv

Szia.

Azt látom, de itt szó van valami áprilisi tuning találkozóról...

2009.02.12. 19:47

BZs írta:
Celtic írta:
Üdv

Szia.

Azt látom, de itt szó van valami áprilisi tuning találkozóról...

Ha 1 oldalt visszaolvasol megtudod az előzményeket... :wink:

2009.02.12. 20:56

Hali!

Emlegettett bömös megérkezett :lol:
Beírtam a 3-as oldalra is, néhányan csak leszünk onnan is. Részemről ha tudok akkor megyek. Igaz inkább az autóval, mert a "nagyvassal" eléggé kilógnák a sorból :lol: Meg nem győzném fizetni a kavicsfelverődések után a kártérítéseket :nyelves:

2009.02.12. 21:20

Jött még egy kempingtől infó,be erről már le is maradtunk! (Pákász Kemping)

Tisztelt Müller Krisztián!

Köszönettel vettem érdeklődését szálláshelyünk iránt.
Az Önök igénye a kemping teljes kapacitása. 60 főt tudunk elszállásolni maximum, de 30-án, 31-én már foglalt a nagyfaházunk 30 fővel. Az ár (szállás) személyenként 4000,-Ft/fő lenne éjszakánként + az IFA 330,-Ft/fő/éj + az autó parkolási díj kocsinként 600,-Ft/éj, ami fő/éjben hozzávetőlegesen 4700-5000Ft között lenne várható.
Tiszteletel: Tóth József.

Lehet hogy "nekünk" lassan dönteni kellene melyik kempinget és milyen szállással (ha 2 nap lesz) kérjük.

2009.02.12. 21:44

Füredi tuning kiállításra én is elmennék!

2009.02.12. 21:44

Füredi tuning kiállításra én is elmennék!

2009.02.12. 22:45

Maxi írta:Füredi tuning kiállításra én is elmennék!

Hello!
Szombathelyen van valami mókázás mostanában,ha jobb idő lenne a mainál egyszer kétszer átugranék.

2009.02.12. 23:41

Janika_86 írta:
Maxi írta:Füredi tuning kiállításra én is elmennék!

Hello!
Szombathelyen van valami mókázás mostanában,ha jobb idő lenne a mainál egyszer kétszer átugranék.

Milyen mókázásra gondolsz?

2009.02.13. 13:16

Én a két napos, faházas témára szavazok!

2009.02.13. 21:43

Szia Janika! Jó az infód. A szombathelyi drift team tart edzéseket és bemutatót. Utasként pedig lehet élvezkedni! 8) A telep melett van grill kajálda mexicói ételekkel és csinos felszolgálokkal/lányok/!! A következő összeröffenésre átugorhatnál,és persze bárki jöhet kinek kedve és ideje .Az időpontot majd kiderítem és közzé teszem! Szólok Siminek is,legalább megismered.Kis ízelítő - http://www.bmwtube.net/play/BMW_Drift/D ... zombathely

2009.02.16. 16:41

Na zsír! :D

A fent említett mókázásra gondoltam simi! :P De bármilyen kisebb összeröffenés,vagy bmw-vel kapcsolatos dolog történik benne vagyok... :twisted:

2009.02.16. 18:23

MChris írta:Jött még egy kempingtől infó,be erről már le is maradtunk! (Pákász Kemping)

Az Önök igénye a kemping teljes kapacitása. 60 főt tudunk elszállásolni maximum, de 30-án, 31-én már foglalt a nagyfaházunk 30 fővel. Az ár (szállás) személyenként 4000,-Ft/fő lenne éjszakánként + az IFA 330,-Ft/fő/éj + az autó parkolási díj kocsinként 600,-Ft/éj, ami fő/éjben hozzávetőlegesen 4700-5000Ft között lenne várható.

Lehet hogy "nekünk" lassan dönteni kellene melyik kempinget és milyen szállással (ha 2 nap lesz) kérjük.

Javasolnám, (Efer klubtárs - vez.tech.tréning mintájára) hogy listát kéne nyitni, k akar résztvenni a találkozókon.
Április: Balatonfüred
Május: Velence
Mert ha jól vettem ki, előre kell foglalni, és megadni hányan leszünk. Velencén mindenképp ott kéne aludni, hogy magunkba is tankolhassunk... :wink:
Amúgy a Tóth úr mire adott ajánlatot, ha elöbb írja a faház foglalt? Szóval 5ezerFt mit takar?

2009.02.16. 18:41

LeviM5 írta:
MChris írta:Jött még egy kempingtől infó,be erről már le is maradtunk! (Pákász Kemping)

Javasolnám, (Efer klubtárs - vez.tech.tréning mintájára) hogy listát kéne nyitni, k akar résztvenni a találkozókon.
Április: Balatonfüred
Május: Velence
Mert ha jól vettem ki, előre kell foglalni, és megadni hányan leszünk. Velencén mindenképp ott kéne aludni, hogy magunkba is tankolhassunk... :wink:
Amúgy a Tóth úr mire adott ajánlatot, ha elöbb írja a faház foglalt? Szóval 5ezerFt mit takar?

Mi is azt "javasoltuk" és Én keztem a listát!

Igen jól vetted ki a faházat és az apartmant előre kell lefoglalni ill 30% fizetni is!

Tóth úr az egyik kempingnek irt levelemre válaszot. 4 kempinget kerestem meg abból egy már eleve úgy válaszolt amit olvastál hogy már fele le van foglalva arra a 7végére.

Ott irja,de a lényeg a szállás,strandbelépő,idegenforgalmi adó,autódij.

Mind a 4 kemping árait felraktam régebben,az kellene eldönteni hogy 1 vagy 2 nap legyen,és hogy hol melyik kempingben ha nem gond ez az összeg,ha sok és ingyenes 1 délutános főzésre lenne inkább igény akkor az sem gond.

2009.02.16. 18:44

Levi 6. oldal :lol:

2009.02.16. 19:15

MChris írta:Levi 6. oldal :lol:

Tudom, emlékszem! :wink:
Részemről kemping, sátor és kész. Majd annyit iszom, hogy nem fázzak. :)
Akkor eddig:

MChris+1fő
LeviM5+1 fő
Téma lezárva

VigLink badge