Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: 2012.09.29 Nyárbucsuztató sütögetés Törökmezőn!

2012.09.30. 11:08

ogtrai írta:Ja és majdnem lemaradt, a kókuszgolyó nagyon finom volt! :franko: :taps: :D

Igen az nagyon finom volt!!!

iPhone Tapatalk

2012.09.30. 11:12

XenonBalazs írta:kicsit klikkesedés volt

Nem klikesedés volt hanem az újak szégyenlősek voltak!! Könyörögni kelett hogy egyenek valamit!!

iPhone Tapatalk

2012.09.30. 11:13

admin írta:
XenonBalazs írta:kicsit klikkesedés volt

Nem klikesedés volt hanem az újak szégyenlősek voltak!! Könyörögni kelett hogy egyenek valamit!!

iPhone Tapatalk

Igaz ez a helyes megfogalmazás :franko: Képek fent Imco szerverén.

2012.09.30. 11:49

Helo

Köszönet mindenkinek akik részt vettek ezen a jó kis találkozón

Nagyon jóleső érzés volt a régi tagokkal újra beszélgetni és közösen sütni

A frissen regisztrált tagokkal is elbeszélgettünk, és bővítettük a BMW-s tábort

Külön köszönet akik összepakolták a motyómat helyettem :taps: mert a végére sikerült megszédülnöm a vodka+sörrel megtette a hatást

2012.09.30. 11:56

lepke írta:Helo

Köszönet mindenkinek akik részt vettek ezen a jó kis találkozón

Nagyon jóleső érzés volt a régi tagokkal újra beszélgetni és közösen sütni

A frissen regisztrált tagokkal is elbeszélgettünk, és bővítettük a BMW-s tábort

Külön köszönet akik összepakolták a motyómat helyettem :taps: mert a végére sikerült megszédülnöm a vodka+sörrel megtette a hatást

Itt még képben volt a mesterszakács :drunk :lol:
Kép

Én meg nagyon köszönöm, hogy mindenki ellátta Csoki kutyust sok kajával.... Hazafelé még beugrottunk a műhelybe egy kis kárpittisztításra :doglotlo:

2012.09.30. 12:36

Íme pár jól sikerült kép:

Tibi666-nak Lepke élményautóztatást tartott.... Egyre jobbak lettek a köridők :roker:
Kép
Bírja a zászló a sebességet!!! :roll:
Kép
Lepke szokásos erdőirtása megérkezés előtt!! :shock: ( Ő másra is gondol! )
Kép
Sátrat állítottunk Lepkének és a csapatnak!
Kép
a Borsodinak már csúszik a borsodi a sátor alatt.... Kemény mag bőven befért
Kép
Kép
Orsiék szokásos felszereléssel!
Kép
Odus-ék és Judit-ék
Kép
Lepke megmutatta Admin-nak, hogy hogy kell a kolbászt sütni! :D ( Ja meg a tűzet sörrel locsolta!!!! :D :facepalm: )
Kép
Jerry kényelmesen, lazán nyomta!
Kép
E39 chip megmutatta, hogyan megy a 740D a terepen :lol:
Kép
Olyan jó volt a hangulat, hogy a lányok már a tetőn táncoltak, hála Lepke prologic 7 hangzásának, és az én cd-mnek.
Kép
Itt már elfogyott pár sör 8)
Kép
Az emberek Admin és Lepke finomságaitól mind a 10 újukat megnyalták :roker:
Kép

Köszönöm a jó társaságot :franko: :kösz

2012.09.30. 12:45

XenonBalazs írta:
Én meg nagyon köszönöm, hogy mindenki ellátta Csoki kutyust sok kajával.... Hazafelé még beugrottunk a műhelybe egy kis kárpittisztításra :doglotlo:

Csak nem odaszart a hátsó ülésre???

2012.09.30. 12:58

kiara írta:
XenonBalazs írta:

Csak nem odaszart a hátsó ülésre???

Neeem, hanem berókázott :facepalm: :doglotlo: Nem bírta a ráható G erőket hazafelé 8)

2012.09.30. 13:36

Sziasztok.

Nagyon jól éreztük magunkat,kellemesen csalódtunk.
Igazándiból nem gondoltuk,hogy ennyire jó lesz,tényleg sütögetés stb...Sima egyszerű talira számítottunk kis beszélgetés autók nézegetése és ennyi...
Ehelyett konkrétan egy családias piknikezésnek voltunk szemtanúi :)
Legközelebb jobban felkészülünk,tudjuk most már mire lehet itt számítani :)
Voltunk már pár találkozón,de azok meg sem közelítik azt a hangulatot ami tegnap ott volt.
Mondhatni igazi családias hangulat volt,mindenki ismer mindenkit,igaz mi kevésbé,de próbáltunk beilleszkedni,kis idő kell még :)

Még egyszer köszönünk mindent,az élményt és hogy új embereket ismerhettünk meg,alig várjuk a Hópartyt,mindenképp megyünk.

Szuper volt!

János

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KOMBI az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.09.30. 14:46

XenonBalazs írta:
misixx540i írta:
admin írta:
misixx540i írta:Köszi mindenkinek a mai napot aki ott volt.Jó volt.

Megint száguldoztál a 2/a- n :)

Én is eljutotam a benzinkutig mert Balu miat sokat evet a verda :)
Amugy jó buli volt le oltotuk a villanyt a hegyen és haza jöttünk.

Gallaca a kábel nálad marat:) nem mintha kéne most :)

iPhone Tapatalk

Hát nem bírtam sokáig,főleg hogy Balázs letolt majdnem az útról.Ezért meg kellett büntetnem:)Többször is:)

Hazafelé Te jöttél mögöttem? ( nem xenonos a géped )

Igen én voltam :lol:

2012.09.30. 16:01

Sajnálom, hogy most nem voltam ott! ...na majd a legközelebbin.

2012.09.30. 17:12

Labi írta:Sajnálom, hogy most nem voltam ott! ...na majd a legközelebbin.

Én sem. Én is! Legalább a Balázsnak nem hiányoztam! :lol:

2012.09.30. 17:22

Imco írta:
Labi írta:Sajnálom, hogy most nem voltam ott! ...na majd a legközelebbin.

Én sem. Én is! Legalább a Balázsnak nem hiányoztam! :lol:

Dehogynem! Írtam is, hogy hiányozni fogsz, mert Te vagy a lesifotós!!!! Nem emlékszel?

2012.09.30. 18:34

Ez a Törökmezei tali is jó volt mint a többi! :lol:

Dumálgattunk ettünk ittunk, szóval jól eltöltöttük a napot.
A kaja is nagyon jó volt amit Admin és Lepke sütött. Én szokás szerint megint potyáztam de ígérem legközelebb én is viszek egy kis sütnivalót.
A közös fagyizás most kimaradt, de majd legközelebb bepótoljuk.

2012.09.30. 18:59

Hali Mindenki,

Szeretném megragadni az alkalmat amíg még aktív ez a topic hogy néhány észrevételt leírjak. Elsősorban pozítív hogy elég sokan összejöttünk.
Viszont a "klikkesedés" amit jó páran említettetek az engem is zavart kicsit. Természetesen a szó jó értelmében ugyan, de a lényege hogy eléggé szétszóródtunk és sok ember sok fajtát és módon főzött, sütött így kevesebb volt a diskurzus közöttünk amiért tulajdonképpen összejöttünk családostul kutyástul mindenestül. Persze a kapcsolatainkat így is tudjuk ápolgatni de akkor el kell menni egy másik "sejthez" aki/k közelebb távolabb főzőcskéznek.
Tehát én azt szeretném ha:

1. lenne egy főzős és egy sütős kaja mondjuk valamilyen finom pöri és több fajta sült hús roston, esetleg alap köret
2. lenne pár ilyen olyan saláta/savanyú kenyér

Ez azért lenne jó szerintem mert, részint nagyon kis összegből meg lehetne ezt rendezni, ha elkészültek az ételek akkor asztal összetolások és egy HATALMAS LAKOMA alakul ki egy asztalnál ami ugye közösségibb mint külön kajálni.
Aztán történhet bármi bárkivel.
Természetesen ÉN felvállalnám ennek egy jó részét vagy akár az egészet is , ha a díszes társulat megbízik a főztömben sütésemben de ha valaki besegít az is tuti lenne.

Saját számításom szerint nagyjából 800 froncsiból kijönne a két fajta választás személyenként!!!
Természetesen csak a kajáról beszélek a pia/üdítő teljesen egyéni ahogy eddig is!

NA mi a hozzászólás??

2012.09.30. 19:08

Fazer írta:Hali Mindenki,

NA mi a hozzászólás??

800-ba beletehetnél még 4 sört meg 2 dl HP-t is! :) ;)
Egyébként szimpi az ötlet.

2012.09.30. 19:15

Fazer írta:Hali Mindenki,

Szeretném megragadni az alkalmat amíg még aktív ez a topic hogy néhány észrevételt leírjak. Elsősorban pozítív hogy elég sokan összejöttünk.
Viszont a "klikkesedés" amit jó páran említettetek az engem is zavart kicsit. Természetesen a szó jó értelmében ugyan, de a lényege hogy eléggé szétszóródtunk és sok ember sok fajtát és módon főzött, sütött így kevesebb volt a diskurzus közöttünk amiért tulajdonképpen összejöttünk családostul kutyástul mindenestül. Persze a kapcsolatainkat így is tudjuk ápolgatni de akkor el kell menni egy másik "sejthez" aki/k közelebb távolabb főzőcskéznek.
Tehát én azt szeretném ha:

1. lenne egy főzős és egy sütős kaja mondjuk valamilyen finom pöri és több fajta sült hús roston, esetleg alap köret
2. lenne pár ilyen olyan saláta/savanyú kenyér

Ez azért lenne jó szerintem mert, részint nagyon kis összegből meg lehetne ezt rendezni, ha elkészültek az ételek akkor asztal összetolások és egy HATALMAS LAKOMA alakul ki egy asztalnál ami ugye közösségibb mint külön kajálni.
Aztán történhet bármi bárkivel.
Természetesen ÉN felvállalnám ennek egy jó részét vagy akár az egészet is , ha a díszes társulat megbízik a főztömben sütésemben de ha valaki besegít az is tuti lenne.

Saját számításom szerint nagyjából 800 froncsiból kijönne a két fajta választás személyenként!!!
Természetesen csak a kajáról beszélek a pia/üdítő teljesen egyéni ahogy eddig is!

NA mi a hozzászólás??

Ötlet nem rossz, de lehet hogy vannak olyanok, akiknek az adott kaja.... tudom sok féle lenne, de nem jön be....
Amúgy tényleg jó lenne, mint a Hó partyn! Én is rohangáltam mindenkihez, és volt, akire nem is jutott idő :(
No meg van aki gyerekekkel jön, és még kicsik, és szeretnek rohangálni, meg van aki kutyával jön és van aki annyira nem díjazza ezeket. ( Jó tudom, Te kajálásra gondoltál )

2012.09.30. 19:26

XenonBalazs írta:
Ötlet nem rossz, de lehet hogy vannak olyanok, akiknek az adott kaja.... tudom sok féle lenne, de nem jön be....
Amúgy tényleg jó lenne, mint a Hó partyn! Én is rohangáltam mindenkihez, és volt, akire nem is jutott idő :(
No meg van aki gyerekekkel jön, és még kicsik, és szeretnek rohangálni, meg van aki kutyával jön és van aki annyira nem díjazza ezeket. ( Jó tudom, Te kajálásra gondoltál )

A kutya is eszik, a gyerek is eszik. ;)

Szerintem...

2012.09.30. 19:36

Imco írta:
XenonBalazs írta:

A kutya is eszik, a gyerek is eszik. ;)

Szerintem...

És a kutya biztos nem válogatós. Legalábbis az enyém nem. :D
Amúgy én is csak dicsérni tudom a találkozót! Jó volt, mint mindig.
Fazer Attiban és főztjében én teljes mértékig megbízom. Többnyire eddig is az ő főztjüket ettem. :oops:
Részemről az ötlet támogatára talált.
:franko:

2012.09.30. 19:55

Sziasztok

Nekem is tetszett az összejövetel,jó volt új arcokat megismerni.Annak is örülök ,hogy van egy kemény mag!Jövőre lehet már sütögetni is fogok,és elhozom a család másik felét.Lassan lehetne gyermeksarkot is csinálni! :D

Üdv. mindenkinek!!!!
Téma lezárva

VigLink badge