![]() |
2011.11.28. 19:54
Debike írta:Sziasztok! Tudnátok segíteni abban,hogy mi van akkor ha "lemerül" a kulcs aksi? Nem merült le teljesen,de már érezhetően nehezen veszi a jelet, közelről érzékeli rendesen de távolról nem nyitja például a csomagtartót. Lehet benne cserélni elemet/aksit?
2011.11.28. 20:30
Debike írta:Sziasztok! Tudnátok segíteni abban,hogy mi van akkor ha "lemerül" a kulcs aksi? Nem merült le teljesen,de már érezhetően nehezen veszi a jelet, közelről érzékeli rendesen de távolról nem nyitja például a csomagtartót. Lehet benne cserélni elemet/aksit?
2011.12.06. 10:57
Scissors írta:Scissors írta:spinki írta:Sziasztok!
Van kis gondom és nem igazán jövök rá mi lehet a baja.Lényeg hogy nemrég vettem az autót.Ott a tulaj nyitotta zárta stb.hogy hogy nem én már nem tudom.Csak kulcsal bezárni.De viszont nyitni nyitja,csomit is.a lock gombot hiába nyomom nem zárja le.
Köszönöm.
Lac.
Sziasztok!
A problémám teljesen ugyanez, mint a kollégának, és én is hasonlóan tanácstalan vagyok.
További érdekesség, hogy bezárni ugye nem tudom távirányítóval, de miután kézzel bezártam, és rányomok a zárás gombra a távirányítón, a kocsiban a belső világítás világítani kezd...
Na erre varrjatok gombot:-)
2011.12.06. 15:56
Jerry írta:Debike írta:Sziasztok! Tudnátok segíteni abban,hogy mi van akkor ha "lemerül" a kulcs aksi? Nem merült le teljesen,de már érezhetően nehezen veszi a jelet, közelről érzékeli rendesen de távolról nem nyitja például a csomagtartót. Lehet benne cserélni elemet/aksit?
Igen, lehet mindkettőt.
Az elemcsere egyszerű, az akksicsere azonban nagyobb falat. Kis kézügyességgel és némi jártassággal az elektronikában, kivitelezhető.
Imco talán már cserélt is, ha jól emlékszem.
2011.12.06. 20:09
Scissors írta:Scissors írta:Scissors írta:spinki írta:Sziasztok!
Van kis gondom és nem igazán jövök rá mi lehet a baja.Lényeg hogy nemrég vettem az autót.Ott a tulaj nyitotta zárta stb.hogy hogy nem én már nem tudom.Csak kulcsal bezárni.De viszont nyitni nyitja,csomit is.a lock gombot hiába nyomom nem zárja le.
Köszönöm.
Lac.
Sziasztok!
A problémám teljesen ugyanez, mint a kollégának, és én is hasonlóan tanácstalan vagyok.
További érdekesség, hogy bezárni ugye nem tudom távirányítóval, de miután kézzel bezártam, és rányomok a zárás gombra a távirányítón, a kocsiban a belső világítás világítani kezd...
Na erre varrjatok gombot:-)
Sziasztok!
Az elemcsere teljes mértékben megoldotta a dolgot, a kulcson lévő led is az eddigi fényéhez képest egy atomvillanás lett!Szóval ha minden funkció működik, csak nem zár le az autó, akkor elemcsere a megoldás! (régi kulcs természetesen)
2011.12.18. 19:24
2011.12.18. 19:31
steveboy21 írta:Hali!
Szinte végigolvastam a kulcshangolás topicot de nem találtam meg hogy, hogyan lehet manuálisan hangolni a régi multikulcsot hogy lehessen nyitni zárni a gombokkal is a kocsit. Remélem tudtok segiteni.
2011.12.18. 20:16
2011.12.18. 23:38
2011.12.19. 00:21
Becherovka írta:Sziasztok, hogyan lehet beállítani (esetleg saját kulccsal?), hogy a záráskor felvillanjon / visszajelezzen az irányjelző
2012.01.24. 20:06
2012.01.24. 20:23
peu írta:Jackson! A smart kulcsot használó autóknál is le lehet tiltani majd engedélyezni a kulcsokat diagon?
2012.01.24. 20:25
barbrady írta:peu írta:Jackson! A smart kulcsot használó autóknál is le lehet tiltani majd engedélyezni a kulcsokat diagon?
Mit értesz smart kulcs alatt? E39-nél bármelyik kulcsot le lehet tiltani.
2012.01.24. 20:40
admin írta:barbrady írta:peu írta:Jackson! A smart kulcsot használó autóknál is le lehet tiltani majd engedélyezni a kulcsokat diagon?
Smart kulcs az amikor nincs tola a kulcsnak legalábis kivül.
iPhone Tapatalk
2012.01.24. 20:59
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:peu írta:Jackson! A smart kulcsot használó autóknál is le lehet tiltani majd engedélyezni a kulcsokat diagon?
iPhone Tapatalk
Akkor ezek szerint nem e39-ről van szó?
2012.01.24. 21:01
admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:peu írta:Jackson! A smart kulcsot használó autóknál is le lehet tiltani majd engedélyezni a kulcsokat diagon?
iPhone Tapatalk
Akkor ezek szerint nem e39-ről van szó?
Igen.
iPhone Tapatalk
2012.01.25. 10:11
2012.01.25. 11:56
peu írta:Persze hogy nem hagyták ki. Sőt... Azt nem tudom simán lelehet tiltani majd ujra engedélyezni vagy esetleg kellenek valami hozzáférési kódok. De Jackson eltünt.
2012.01.25. 15:43
2012.01.25. 16:37
peu írta:Megoldottuk igaz nem diagon. Köszönöm.