Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.25. 11:57

El_Magnifico írta:
lalicus írta:Sziasztok Klubtársak!
Eddig csendes szemlélőként látogattam az oldalt,de most úgy érzem hamarosan megveszem a VASAT.Szeretném a segitségeteket kérni ebben az ügyben /nem anyagit/ :lol: !Kérlek mondjatok véleményt erröl az autóról [http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1671860&command=ugras&screenwidth=1024Köszönöm elöre is!!!! :kösz

szia!

nagyon szép ez a kocsi! a kilométert is elhiszem ha ránézek! menj el nyugodtan megnézni! azért vidd el egy állapotfelmérésre! de ez a kocsi 250ezer km után is úriember! automatát szét sem lehet hajtani! mondjuk én 528i-t akarok manuált és 2misi a keret szóval nekem jobban zsákba macska lesz, de fater autószerelő :D

Akkor a faternak lessz rutinja Bmw szerelésben.. :wink:

2008.02.25. 12:12

Idővel beláttam én is, a BMW nem autó, hanem hobbi. :lol:

2008.02.25. 21:19

Nem tudja valaki hogy hol lehet kiolvastatni a kulcsbol hogy mennyi a tényleges km a gépben?

2008.02.25. 21:23

misa72 írta:Nem tudja valaki hogy hol lehet kiolvastatni a kulcsbol hogy mennyi a tényleges km a gépben?

Bármelyik márka kereskedésbe!
De azt is tudják manipulálni a profibak.

2008.02.25. 21:33

admin írta:
misa72 írta:Nem tudja valaki hogy hol lehet kiolvastatni a kulcsbol hogy mennyi a tényleges km a gépben?

Bármelyik márka kereskedésbe!
De azt is tudják manipulálni a profibak.

Persze a reményhal egy különleges állatfaj az él legtovább ... :D

PMiki

ui.: ha profi írta át sosem jössz rá .... :cry:

2008.02.25. 22:33

úgy hozta a sors, hogy el kell adom az autómat, de szeretnék e39 tulaj maradni.
találtam egy 97-es 525 tds-t.
kb. 300ekm van az autóban, és hát szószó egy kis gondoskodást is igényel, a tulaj kicsit letörte az elejét, a lökhárítók karcosak, stb.
nem szaporítom a szót, igénytelen az autó, de én látok benne fantáziát, meg elég óccsó is.

a kérdésem: van valakinek tapasztalata ilyen 525 tds-sel, mi az amire figyeljek, mi az ami tönkre megy vagy mehet, stb.

elég sürgős, úgyhogy ne szerénykedjetek, minden vélemény érdekel.

köszi.
roland

2008.02.26. 17:45

kovessyroli írta:úgy hozta a sors, hogy el kell adom az autómat, de szeretnék e39 tulaj maradni.
kb. 300ekm van az autóban, és hát szószó egy kis gondoskodást is igényel, a tulaj kicsit letörte az elejét, a lökhárítók karcosak, stb.
nem szaporítom a szót, igénytelen az autó, de én látok benne fantáziát, meg elég óccsó is.

a kérdésem: van valakinek tapasztalata ilyen 525 tds-sel, mi az amire figyeljek, mi az ami tönkre megy vagy mehet, stb.

köszi.
roland

Hát Roland nekem igaz nem volt még diesel-em de amit leirtál az alapján eléggé aggasztó a dolog mint te is irtad "igénytelen" ha már kűlsőre is ilyen akkor milyen lehetett a service háttere... :oops: ???
Meg szerintem nagy bátorság kell ahoz,hogy vegyél egy 300e.km-es diesel bmw-t amiben nem is biztos még a 450-sem.. :lol: nem tudom mennyire olcsó az az olcsó de egy turbót illetve egy adagolót tudjál venni azon a megspórolt összegen!!!

2008.02.26. 18:44

strobi írta:
kovessyroli írta:úgy hozta a sors, hogy el kell adom az autómat, de szeretnék e39 tulaj maradni.

köszi.
roland

Hát Roland nekem igaz nem volt még diesel-em de amit leirtál az alapján eléggé aggasztó a dolog mint te is irtad "igénytelen" ha már kűlsőre is ilyen akkor milyen lehetett a service háttere... :oops: ???
Meg szerintem nagy bátorság kell ahoz,hogy vegyél egy 300e.km-es diesel bmw-t amiben nem is biztos még a 450-sem.. :lol: nem tudom mennyire olcsó az az olcsó de egy turbót illetve egy adagolót tudjál venni azon a megspórolt összegen!!!

igazad van, ma utána nézettem, és 2 autóból faragták össze, plusz a tulaj is letörte már néhányszor, úgyhogy felejtős.
én dieselpárti vagyok, imádom nézegetni a bordon a 6,9-eket, meg 7,2-ket.

2008.02.26. 18:55

kovessyroli írta:
strobi írta:

köszi.
roland

igazad van, ma utána nézettem, és 2 autóból faragták össze, plusz a tulaj is letörte már néhányszor, úgyhogy felejtős.
én dieselpárti vagyok, imádom nézegetni a bordon a 6,9-eket, meg 7,2-ket.

Azzal nincs is gondd,hogy szereted a 6,9-eket meg a 7,2-ek...
Képzeldd nekem volt 90-nél 2,4-em is az 540-el 8O 8O 8O
Jól felgyursúltam majdd motorféknél lenulláztam a fogyasztás mérőt és 1,8-3,2 volt a fogyasztásom... :D :) :lol: :P

2008.02.26. 22:34

Tisztel Kollégák! Szerintetek ezzel mi a gáz????? :idea: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1541475&command=ugras&screenwidth=1024,Hónapok óta fent van!!!!

2008.02.26. 22:55

lalicus írta:Tisztel Kollégák! Szerintetek ezzel mi a gáz????? :idea: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1541475&command=ugras&screenwidth=1024,Hónapok óta fent van!!!!

talán a km nem véletlenül nincs odaírva. meg az is érdekes, hogy asr-t meg esp-t ír, ráadásul egyszerre. nincs benne xenon, de azért azt írja, hogy a rendelhető összes extra benne van.
más tippem nincs.

2008.02.26. 23:37

lalicus írta:Tisztel Kollégák! Szerintetek ezzel mi a gáz????? :idea: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1541475&command=ugras&screenwidth=1024,Hónapok óta fent van!!!!

Jókocsi.

3,2-ért. Nekem kellene, manuállal.

2008.02.27. 10:06

efer írta:talán a km nem véletlenül nincs odaírva. meg az is érdekes, hogy asr-t meg esp-t ír, ráadásul egyszerre. nincs benne xenon, de azért azt írja, hogy a rendelhető összes extra benne van.
más tippem nincs.

Miből gondolod, hogy nem xenonos? Mert nem írja? Van 2001-es projetoros xenon nélkül?

2008.02.27. 10:16

Nagy ccm-es benzinesekre eleve nem túl nagy a kereslet. Ilyen korút ennyiért inkább dízelt néznek. Ha meg nagy benzines kell valakinek, akkor meg az 540-et viszik. Szerintem.

2008.02.27. 12:47

ViSoR írta:
efer írta:talán a km nem véletlenül nincs odaírva. meg az is érdekes, hogy asr-t meg esp-t ír, ráadásul egyszerre. nincs benne xenon, de azért azt írja, hogy a rendelhető összes extra benne van.
más tippem nincs.

Miből gondolod, hogy nem xenonos? Mert nem írja? Van 2001-es projetoros xenon nélkül?

nincs lámpamosó, és ott a műszerfal jobb oldalán a fényszóró magasságát állító tekerentyű. az E39-ben mindíg extra volt a xenon, de az E60-ban valamikor bevezették szériába.

2008.02.27. 13:21

Jogos. Nekem mintha más lenne a tükröm is. Az esőérzékelő vagy a fényre sötétedés sincs benne szerintem, mert nekem valahogy dagadtabb a tükröm.

2008.02.27. 14:33

efer írta:
ViSoR írta:
más tippem nincs.

nincs lámpamosó, és ott a műszerfal jobb oldalán a fényszóró magasságát állító tekerentyű. az E39-ben mindíg extra volt a xenon, de az E60-ban valamikor bevezették szériába.

Így van (E39). E60-ban széria, kivétel az 520d-nél!

2008.02.27. 15:40

Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, mert mindig kacagok, ha látok egy nem xenon E60-at és az E60-ak nagyja 530d.
Mikor 535d-t akartam utánajártam mindenfélének és arra emlékszek, hogy onnan széria a xenon.
De ha rákeresel kiis dob bőven:
530d nyista szkenon 530d detto

2008.02.27. 15:47

Att530d írta:

Nagy ccm-es benzinesekre eleve nem túl nagy a kereslet. Ilyen korút ennyiért inkább dízelt néznek. Ha meg nagy benzines kell valakinek, akkor meg az 540-et viszik. Szerintem.

530 i- re ne lenne kereslet?
alig van belőle , főleg amelyik jó.
nem kell azt félteni.
a V8-asoktól sokkal jobban félnek.

2008.02.27. 16:14

ViSoR írta:Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, mert mindig kacagok, ha látok egy nem xenon E60-at és az E60-ak nagyja 530d.
Mikor 535d-t akartam utánajártam mindenfélének és arra emlékszek, hogy onnan széria a xenon.
De ha rákeresel kiis dob bőven:
530d nyista szkenon 530d detto

a valamikortól alatt időbeliséget értettem: ne mrögtön a bevezetéstől, hanem később.
viszont le vagyok törve: annak idején ezt (hogy széria a xenon) az auto bildben olvastam. most azért sicherwassicher megnéztem az árlistákat: nem volt széria soha, és most sem az :cry:
Hozzászólás küldése

VigLink badge